Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK / Hava Kuvvetleri Komutanlığı - 2018/2 Yerleşenler

arkadaşlar bana mail ekli olarak geldi tekrar. yazılı hastanelerde nasıl bir değerlendirme olur acaba bilgisi olan var mı

benim eski mail adresime göndermişler gelmeyen arkadaşlar varsa kontrol etsin

Bana da 2 tane mail gönderdiler. Ekler sonradan geldi.

Hastane için mail gönderdim.

Güvenlik araştırma formunu ise yarın elden teslim edeceğim. Bir gelişme olur ise buradan paylaşırım.

Formlara ulaşamayan varsa kişisel web siteme dosyaları yükledim.

EK-A : https://www.fatihyagin.com/wp-content/uploads/2019/01/EK-A-hastane-listesi.xls
EK-B : https://www.fatihyagin.com/wp-content/uploads/2019/01/EK-B-guvenlik-formu.xlsx

[SIZE=2]Not: Bilgilerin güncelleğini kontrol ediniz, aksi durumda sorumluluk kabul edilmez.[/SIZE]

hocam rapor için belirtilen hastanelerden tekrar rapor mu aldınız. aldığınız rapor ne kadar sürede çıktı.

Deyax

Bu hastane seçme işi nasıl oluyor ben secemedim mail gönderirken nasıl gonderdiniz?

yunus4807
Hastane süreci daha başlamadı. Pertem dönecekmiş.

38Ergen
Gelen maile yanıt olarak hastane adını yazın ek olarak fotoğraf ekleyin gönderin hocam.

Şimdi yoldayım saat 11 gibi pertemde olacağım güvenlik araştırma formunu vereceğim. Farklı bir gelişme/öneri/talep olursa buradan paylaşacağım.

Şimdi ulaştım yanlış yazmışlar mail adresini. Düzelttiler. Bakalım bekliyorum. Tşkrlr Deniz ilgine

ben de memurum ve ankara ya atandım.mail atmışlar ama ben kararsızım gidip gitmemek arasında

Bu dijital fotoğraf ne oluyor arkadaşlar.Yanlış bişey olmasın diye iyice didikliyorz 🙈😂

Perteme bir arkadaşla beraber geldim. Kapıda evrakları güvenlik teslim alıp personele teslim etti. Kapıdan gönderdiler. 🙄

Deyax

Çok teşekkür ederim hocam bide güvenlik Soruşturması formu ile sağlık raporunu aynı anda beraber mi gondercez.

38Ergen

Sadece güvenlik soruşturması formu perteme teslim ediyoruz.

Hastane sevki için bize geri döneceklermiş.

Formu nasıl doldurdunuz ben google e tablolar üzerinden doldurmaya çalışıyorum fakat formda yeterince boşluk yok.

Atandigimiz yere gitmeden kendi memleketimizde başlamak için dilekceyi ne zaman vericez ya da veren var mı?

mkaratasyt
Google tablolarda zor olur. Normal Excel pc üzerinden düzenleyin daha rahat olur. Uzun adres, mail, telefon vs yazacağınız zaman kutucuk üstüne geldiğinizde aynı hücrede(kutu) alt satıra inmek için "alt ve enter" tuşlarına aynı anda basın yazmaya devam edin. Sonra o satırın genişliğini artırın rahat düzenlersiniz. En son bittiğinde önizlemede kontrol edin tek sayfaya sığdırın.

38Ergen
MSB'de asalet tastik olmadan tayin yok diye biliyorum. Önce ki yıllarda da öyle yazmışlar. Yine arayıp danışın.

Bu güvenlik soruşturma evrağında askerlikten muaf olduğumuzu nasıl belirtebilirz öyle bir ifade yok direk başlangıç tarihi fln yazıyor😊kusura bakmayın çok soru soruyoruz ama hakkınızı helal edin🙏

canooo

bende şuan memurum bende aynı durumdayım bir türlü içime sinmedi ya

ARKADAŞLAR TABLO-B DEKİ ""Velisinin (Ask.Öğ.İçin)" NE DEMEK OLUYOR.BİDE EVLİ KARDEŞLERİ YAZDIĞIMIZDA EVLİ OLDUKLARINI BELİRTMEYE GEREK VAR MI?

Ek:B nin yönetmelikteki hali mi yoksa alımlarda kullanılan halinimi dolduruyoruz

Askeri öğrenci demek

kurtbey27

Helal olsun hocam zaten yardımlaşmak için konu açıldı. 😊

Ben terhis tarihine muaf olduğum tarihi, birliğe ise "MUAF" yazdım.

babilzok
Hakkınızda hayırlısı iyi düşünüp karar verin.

Veli kısmını boş bırakın bizimle ilgili değil. Evli kardeşlerin evli olduğunu belirtmeye gerek yok diye düşünüyorum. Formda benzer herhangi bir açıklama falanda yok. Parantez içinde belki belirtilebilir. Size kalmış, yanlış yönlendirmeyeyim yine.

Ama bu form bana göre formaliteden başka bişey değil. Güvenlik birimi bizim TC no ile giriş yaptığında kim evlenmiş, boşanmış, tüm soy ağacı ve diğer bilgiler çıkıyor, çıkacak.

Alımlarda kullanılan halini doldurdum.zaten ikisi arasında fark yok

arkadaşlar benim güvenlik soruşturması 2 sayfa oluyor malum kardeş sayısı epey fazla :) 2 sayfa olarak mı cıktı alayım yoksa diğer sayfanın arkasına mı yazdırayım.

babilzok

MSB sitesinde güvenlik araştırma formu önlü arkalı çıktı alın diyor. Sizde önlü arkalı çıktı alın tek sayfa olsun.

38Ergen bende yapmayı düşünüyorum evet biraz zormuş geçen yıllarda atanıp yapan arkadaşların yorumlarda yazdıkları genelde ya tasdik sonrası yada 3 4 ay çalışıp ondan sonra geçebiliyorsun yazılmıştı . İlgili belgeyi güvenlik soruşturma belgesini teslim ederken mi vereceğiz bilmiyorum

Bbahadir
Bilmiyorum kardeşim ama heralde güvenlik Soruşturması bittikten sonra bizi aradiklarında diye biliyorum ben güvenlik soruşturma formunu 2 sayfa çıktı alıp APS ile yolladım

Üst Alt