Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK / Hava Kuvvetleri Komutanlığı - 2018/2 Yerleşenler

Hayır bana bir sevk kağıdı gelmedi. Bakalım bu hafta içinde gelecektir ama

Mail mi gelcek yoksa arayacaklar mi bilginiz var mı?

Evlere sevk kağıdı gelecekmis. Biz de bu sevk kağıdıyla seçtiğimiz hastaneye gidip muayene olucaz.

Henüz bana ve 5 arkadaşa daha herhangi bir sevk kağıdı, bildirim, telefon vs. gelmedi.

Deyax

Aynen bana da gelmedi. Bide bu raporu 4 Şubat a kadar teslim edicez heralde.

38Ergen

Aynen evrak teslimi 4 Şubat son demişlerdi. Hastaneden rapor olma süreci genelde en fazla 3 gün sürüyormuş.

Deyax

InsAllah bir an önce gelirde sevk kağıtları hayirlisiyla rapor işi de biterdi.

38Ergen
İnşallah hocam, bugünde henüz bir hareket yok. Bakalım Perşembe gününe kadar gelir diye tahmin ediyorum.

Çankaya pdmye teslim edildi olarak görünüyor sizde nereye teslim edildi acaba aps?

4 arkadaş elden teslim ettik.

Hastane için bu hafta da geçti hala haber yok. Telefonla aradım hep meşgul çalıyor ulaşamadım. Yarın tekrar arayacağım bakalım sizlerde ulaşmaya çalışırsanız belki bir gelişme vardır.

2 hafta yani 10 iş günü vaktimiz kaldı.

sevk kağıdı adrese gelecekse eğer adres teyidi de yapmaları gerekmez miydi. ulaşamıyoruz da perteme.

yunus4807

Ya zaten listeler MSB ye gittiğinden orda ÖSYM bilgilerinden bulurlar 4 şubatta da teslim tarihi son bu aralar gelmesi lazım

38Ergen

tabiki bulurlar ösym den ama mail için onay alıp adres için almamak saçma geliyor bana. sonuçta süre kısıtlı.

Arkadaşlar bence sağlık kurulu almak istediğimiz hastaneyi seçmek için göndereceğimiz mail ve güvenlik soruşturma evraklarının son tarihi 4 şubat . Sağlık kurulu raporunu bence 4 şubat olayına dahil değil diye düşünüyorum ama sadece bi fikir Pertem’in gönderdiği mailden yola çıkarak söylüyorm

kurtbey27 doğru söylüyorsun. Ben de pertemden edindiğim bilgiye göre 4 Şubat a sevk işi dahil değil

4 Şubat tarihine umarım sevk dahil değildir. Yoksa fazla bir zaman kalmadı. Adrese ne zaman sevk gelecekte biz yetiştireceğiz.

Arkadaslar aranızda hala belge(hastane seçimi ve güvenlik formu) teslim etmeyen var mı?

Anladım teşekkürler Deyax bu arkadaşlar yüzünden bekliyoruz. Perteme ulaşan bir arkadasa herkes bilgilerini ulastirdiktan sonra yollayacagiz denilmiş. Yani sevklerin 4 subattan sonra gelmesi muhtemel

Şu an memurum çalışma şartları hakkında hiç bir bilgim yok maaşı hakkında bilgim yok bi de sözleşmeli olduğunu duydum o yüzden

Benim yüzümden beklemiyorsunuz ama 4şubat a kadar mecbur bekleyeceksiniz evrak teslim tarihinin son gününe kadar yani

Bilgi sahibi iseniz beni de bilgilendirirsenz çok sevinirim

Üst Alt