Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK / Hava Kuvvetleri Komutanlığı - 2018/2 Yerleşenler

Sevk kağıdı elime ulaştı arkadaşlar il içinde ise hastane 3 gün il dışındaysa 5 gün içinde hastaneye başvurmanız gerekiyor yazıyor bilginiz olsun. Fakat hangi güne kadar sürem var anlayamadım.

tato78
MSB memur kadroları için "TSK'de Engelli Memur Olur/Olamaz" kurul raporu isteniyor. Yeniden engelli raporu süreci değil.

mkaratasyt
Zarftan çıkan sevk kağıdında sağ köşede tarih ne yazıyor?

Bana bugün ulaştı arkadaşlar Gaziantep'te yaşıyorum. 4 şubat yazıyor bende Deyax pazartesi direk başvurabilirim sanırım.

kurtbey27

Gözünü aydın. Pazartesi günü sabah mesai saati başlamasına yakın erken gidin. Aç karına hastane gidin. Kan, idrar vs aç karna bakıyorlar.

Aynen mümkün olduğunca erken gidin çünkü kurul kayıt yeri çok kalabalık oluyor ve tsk yönetmeliğine göre aldığı için tetkik isteyen doktor da çok yani benim yarın anca bitiyor

Arkadaşlar merhaba.benim bugün işlemlerim bitti 13 Şubat tarihine gün verdiler bana o gün kurala gireceğim ama msb de evrakların son tarihi 4 Şubat yazıyordu bu problem olmaz mı? bide siz başlangıçta 200 tl para verdiniz mi?

babilzok

Geçmiş olsun. Hayırlısıyla kurul gününü 'de atlatırsınız inşallah.

4 Şubat TSK'da Engelli Memur olur/olamaz rapor teslimiyle bağlantılı değil. 4 Şubat tarihinde hastaneye sevk olanlar var.

Bende Ankara'da 200 TL ücret ödedim. Adana'dan bir arkadaş daha ödeme yaptı.

Bazı arkadaşlar ödeme yapmamış, istememişler.

Siz nerede hangi hastaneye ödeme yaptınız?

1 saat sonra kurula gireceğim. Dua edin sorunsuz atlatayım. :)

Deyax

ben izmir buca seyfi demirsoy hastanesine ödeme yaptım.
hayırlısı olsun.

Ve finaaaal. 🤗

Saat 2 gibi kurula girdim zaten öncesinde sonuçları hazırlamışlardı. İsimleri okuyup sonucu söylediler. Bana memur olur raporu verdiler. 1 saate kadar raporun aslını alacağım.

@Taxı babilzok

Allah razı olsun. 🤲

Arkadaşlar benimde henüz gelmedi rapor başka gelmeyen varmı acaba

Salı saat 13.00 da heyet var. Hayırlısı bakalım. Ücret almadılar

Gözün aydın Deyax darısı bize inşallah😊 bide şu güvenlik soruşturma biterse hepimiz rahat etsek 😂

benim tavsiyem sivil kurumlara basvurun.

Son düzenleme:
kardeşim ben genelkurmay başkanlığına müh. olarak atandım gidip gitmeme konusunda halen tereddütteyim müh.lerin oradaki durumları nasıl.yada tel numaranı bana özelden gönderebilir misin?

tsk'da rutbeniz yoksa bir hicsiniz demektir.

Son düzenleme:
Valla nolursa olsun özel sektörden iyidir buldukta bunucaz mı tabi kendi şahsi fikrim

Arkadaslar bana hala sevk kagidi gelmedi konu hakki da bilgisi olan varmı

Arkadaşlar bende ankara etimesguta atandim forumu yeni far ettim ama bana sev kagidi gelmedi benide wp grubuna alabilir misiniz 05392729456

Son düzenleme:
kurtbey27
Güvenlik soruşturması'da en kısa zamanda biter inşallah. :D
Orhanakcil

Gruba aldım hocam.

@kurtbey27; forumda bir sorun var. Dünden beri 12. sayfadan sonrasına ulaşamıyorum.

Arkadaşlar benide wp grubuna alırmısınız 0537 5461320
Orhanakcil
Benimde henüz gelmedi ama ptt de bir sorun var perteme zoraki ulaşıp gönderi takip numarasını aldım eve kadae getirmişler hesapta kimse yokmuş gitmişler yazıyor isimden sorgulayınca da çıkmıyor pazartesi pertemi ara takip numaranı öğren

Arkadaşlar tsk da sivil memur çalışan yorumları nı okuyunca başlamadan soğudum acaba bu beğenmeyen arkadaşlar azınlıkta mı yoksa durum anlattıkları gibi mi? Çoğu memnun değil

Deyax

Engelli sağlık raporu almak isteyen engelli bireylerden ücret alınmıyor neden ücret ödediniz acaba sebebini söylediler mi size?

mkaratasyt

Bir sağlık çalışanı olarak bizzat il sağlık müdürlüğüne gittim itiraz İçin bizimkisi memurluk olduğu İçin ödemek zorundayız engelli sağlık raporu tekrar çıkartmıyorsun zaten sadece engel grubun zihinsel ve ruhsal davranış bozukluğu mu değil mi diye zaten bu sağlık raporu tekrar bir dereceli engelli raporu çıkartmıyoruz

Üst Alt