Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TSK / Hava Kuvvetleri Komutanlığı - 2018/2 Yerleşenler
Sevk kağıdı elime ulaştı arkadaşlar il içinde ise hastane 3 gün il dışındaysa 5 gün içinde hastaneye başvurmanız gerekiyor yazıyor bilginiz olsun. Fakat hangi güne kadar sürem var anlayamadım.
Aynen mümkün olduğunca erken gidin çünkü kurul kayıt yeri çok kalabalık oluyor ve tsk yönetmeliğine göre aldığı için tetkik isteyen doktor da çok yani benim yarın anca bitiyor
Arkadaşlar merhaba.benim bugün işlemlerim bitti 13 Şubat tarihine gün verdiler bana o gün kurala gireceğim ama msb de evrakların son tarihi 4 Şubat yazıyordu bu problem olmaz mı? bide siz başlangıçta 200 tl para verdiniz mi?
Saat 2 gibi kurula girdim zaten öncesinde sonuçları hazırlamışlardı. İsimleri okuyup sonucu söylediler. Bana memur olur raporu verdiler. 1 saate kadar raporun aslını alacağım.
kardeşim ben genelkurmay başkanlığına müh. olarak atandım gidip gitmeme konusunda halen tereddütteyim müh.lerin oradaki durumları nasıl.yada tel numaranı bana özelden gönderebilir misin?
Arkadaşlar benide wp grubuna alırmısınız 0537 5461320 Orhanakcil
Benimde henüz gelmedi ama ptt de bir sorun var perteme zoraki ulaşıp gönderi takip numarasını aldım eve kadae getirmişler hesapta kimse yokmuş gitmişler yazıyor isimden sorgulayınca da çıkmıyor pazartesi pertemi ara takip numaranı öğren
Arkadaşlar tsk da sivil memur çalışan yorumları nı okuyunca başlamadan soğudum acaba bu beğenmeyen arkadaşlar azınlıkta mı yoksa durum anlattıkları gibi mi? Çoğu memnun değil
Bir sağlık çalışanı olarak bizzat il sağlık müdürlüğüne gittim itiraz İçin bizimkisi memurluk olduğu İçin ödemek zorundayız engelli sağlık raporu tekrar çıkartmıyorsun zaten sadece engel grubun zihinsel ve ruhsal davranış bozukluğu mu değil mi diye zaten bu sağlık raporu tekrar bir dereceli engelli raporu çıkartmıyoruz