Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK / Hava Kuvvetleri Komutanlığı - 2018/2 Yerleşenler

allah kurtarsın arkadaslar ben 2018 nisan'da atandım aralık 2018'de ise basladim. git gel kalk otur ver al hayt hoyt lan lun adeta hayvan gibi itile kakıla mesaiye hazır olun. haziran'da guvenlik sorusturması formunu teslim ettirdiler. aralık'ta iş başı yaptım. antk-41 diye bir sey var onu ezberleyeceksiniz. ona gore hareket edeceksiniz. odaya girerken kapıyı cal 5 saniye sonra gel cikarken hazır ola gec don selam ver cik. asalet tasdik olana kadar itilip kakılacaz ben onu anladım.

Deyax teşekkür ederim inşallah hayırlı haberleri en kısa sürede burada iletirim.İrtibatta kalalım

Deyax ettim ikinci hastanede kurula gircem haftaya salı doktor karar kısmına olur diye yazdı ama bakalım kurul ne karar vericek bekliyorum sizde bi gelişme varmı

Bbahadir

Hayırlısıyla atlatırsınız inşallah.

Bizim tarafta da bir gelişme yok. Beklemeye devam ediyoruz.

Arkadaşlar ikinci hastane den tsk da engelli devlet memuru olur raporu olur raporu aldım 3. Hastaneye başvurcam

Bir rapor olumlu bir rapor olumsuz olduğu için hakem hastaneye gönderiyorlar

Merhaba arkadaşlar whatsapp grubu oluşturalım mı? Daha rahat bilgi alış verişinde bulunuruz.

Bugün polis gelmiş bizim eve guvenlik sorusturmam icin benimle ilgili sorular sormuş. Başka bir işte çalışti mi? Anne baba ne iş yapıyor? ..Gibi kişisel sorular.

Bbahadir
3. hastanede işlemleriniz bitti mi?

Deniz000
Bu güzel bir gelişme süreçler baya ilerlemiş gibi görünüyor. Şuana kadar sizden başka kimseye henüz polis gitmemiş.

Diğer kurumlara yerleşenlerin çoğu işe başladı, biz hala bekliyoruz. İnşallah hayırlısıyla bizde işimize başlarız.

Henüz bir gelişme yok maalesef. Bence Haziran Temmuz’u bulacak gibi.

Ankara da oturan arkadaşlar varsa MSB na gidip güvenlik soruşturmaların durumunu öğrenebilir mi?

Bbahadir
Engelli sağlık kurulundan 1 arkadaşımız 3. kurulda olumsuz aldı. Sizin ne oldu işlemler bitti mi?

babilzok
Müsaitlik duruma göre bu hafta içinde gitmeyi düşünüyorum da ne zaman olur tam bilmiyorum.

Deyax bizim bütün işlemler bitti gözümüz kulağımız güvenlik soruşturması sonucunda.
O arkadaşımız için üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah

kimse gelmedi beklemeye devam ediyoruz ama Ataması yapılan bir kaç kişiye sordum evlerine polis gitmemiş demek polis bazı kişilere gidiyor bazılarına gitmiyor

kurtbey27 adres teydi, anne adı ,baba adı, ne iş yaptıkları, daha önce nerde çalıştığım gibi kişisel sorular..

3 ayı doldurduk. 4. aya başladık bakalım ne olacak. 🙄

Polis bizim eve gelmedi sadece bir kaç hafta önce aradılar. Adres teyidi aile ait bilgiler sordular. İnsAllah bir an önce sorus filan da biter hepimiz görevlerimize başlarız.

Üst Alt