Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK / Hava Kuvvetleri Komutanlığı - 2018/2 Yerleşenler

zarf gönderdik dediler adresine ama oda pazartesi daha yeni olmuş 15 gün sürer gelmesi dediler o zarfa göre işlem yaparsın dediler benim anladığım olumlu yönde ama yaşadığım sıkıntılardan sonra yoğurdu üfleyerek yiyoruz
yani kısacası evlere zarf gönderiyorlarmış ona göre herhalde diploma gibi belgeleri isteyecekler

tato78 başka kurumlarda tekniker maaşı ne kadar bilmiyorum onun için çok mu az mı bilemem

Bbahadir

sizin süreç başlamış bizim neden bitmedi acaba ariyorum düşmüyor. Birde ne gibi zorluklar yasamıştınız sıkıntı yaşadım demissiniz

Bugün öğlen perteme gittim isim soyisimden kontrol etti süreciniz devam ediyor dedi. :(

Haticesen hastane raporunun ilkini yanlış verdiler o yüzden 3 kere rapor almak zorunda kaldım
Deyax pertemde kimle görüştün ben de istanbuldan gittim bir kere güvenlikteki askerler sordurttu . bence siz tekrardan arayın yarın en sağlıklı sonucu telefondakiler veriyor

Ben dün zar zor ulaştım arkadaşlar.Olumlu olarak sonuçlanmış bundan sonraki süreçte sizi hava kuvvetleri komutanlığı arayıp bilgi verirler isterseniz sizde arayabilirsiniz dedi.

Bbahadir
Kapıda güvenlik zaten beni önceden hatırladı durumumuzu biliyordu. Telefonla komutanı aradı sonra ben telefonla görüştüm. İsim soyisim istedi sizin daha sonuç gelmedi devam ediyor dedi.

kurtbey27
Hocam hayırlı olsun, darısı bizlere inşallah.

Haticesen ilk olarak sordum ismimi soyadımı sordular işlemleriniz bitmiş Dedi bende yani olumlu mu olumsuz mu diye sorunca olumlu herhangi bir sıkıntı yok dediler.öncelikle pertemi arayın derim ben 1-2 saat boyunca aradım öyle ulaşbildim inşallah sizde ulaşabilirsiniz.
Deyax darısıda siz ve diğer arkadaşlarımıza olur inşallah🙏😊
Hekese hayırlı ramazanlar

Bana zarf gönderdik o zarfa göre hareket edersiniz demişlerdi bekliyorum onu Deyax sizinde ykında sonuçlanır .

Haticesen inşallah çok uzun oldu zaten merak etmeyin sizinki de yakında sonuçlanır diye tahmin ediyorum

Bende ulaştım bnmde güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmış şükürler olsun rabbime yollamışlar MSB ye oradan tebliğat bekliyorum sanırım bizim Etimesgut Ekibinin bitmiştir hepsinin toplu göndermişlerdir akıllarında soru işaretleri kalmasın bence aklımda soru işaretleri kalmasın derseniz baya bir bekletmeden üst üste arayınca düştü 3 gündür uğraştım bende

Arkadaşlar hangi numaradan ulaşıyorsunuz buraya yazabilir misiniz?

Bugün öğleden sonra Ankara Perteme gittim. Evrak kabul den ilgili birimde ki komutanla telefonla görüştüm. Maalesef benim de güvenlik soruşturması gelmemiş. Hayırlısı olsun bakalım.

03125620543 ama kaç gündür uğraşıyordum düşürmek için lappadanak düşmedi artık masaya koydum meşgule düşünce geri ara yapıyordum bakmadan bir baktım saniyeler saymaya başlayınca elim ayağım boşaldı tutamadım ilk 10 saniye telefonu sonra 2353 dahili çevirdim görüştüm olumlu dediler gönderdik dediler

boran01

evrakları tebliğ olanlarin sureci nasıl isleyecek bundan sonra evrak teslim edilcekmi malum iki hafta sonra bayram tatili gircek 15 gunluk atama süresi tatile denk gelirse nasıl olcak bilginiz var mi

Bana kalırsa bayramdan sonra tebliğ ederler önümüzdeki iki hafta içinde etmezler 13 Mayıs’ta msb bakanlığa gönderdik dedi görüştüğüm hanımefendi onlar size tebliğ edecek bir çok kişimizinki Emin’im Mayıs ayı başında evrakları dönmüştür soruşturmadan en fazla iki ay sürüyormuş kurumlarda soruşturma işte ulaşamayanınki ulaşım işi yapanların sıkıntısıdır bayramdan sonra başlarız Allah’ın izniyle

ben 0312 562 05 43 defalarca aradıktan sonra sonra ulaşabildim bu seferde dahili 2353 ve 2345 te kimse cvp vermiyor bunların dışında başka numara var mı?

Maalesef başka numaraları yok.Ulaşmak gerçekten çok zor sabırla denemeniz gerekiyor ne yazık ki.

kurtbey27
Bende ariyorum düşmüyor. Soruşturma sonrası Tebliğden önce kurum bize arayarak bilgi verecek mi ?

Bende çok zor düşürdüm dahilidekilerde bakmıyorlar genelde deniycez tekrar aradığınızda takip numarası da isteyin

Bbahadir

Takip no istemem için sorusturmanin bitmiş olması ve evrakin teblig olmasi gerekir arayarak öğrenicez artık

Haticesen ben onu aklınızdabulunsun diye söyledim malum postacılar bazen kafalarına göre iş yapabiliyor

Hava kuvvetleri komutanlığı arayın oraya bi sorun pertemden evraklarımız geldi mi diye

Arkadaşlar ben bugün Genelkurmay başkanlığında personel birimi ile konuştum güvenlik soruşturmamın devam ettiğini ve yoğunluktan dolayı uzayacağını belirttiler.Soruşturma bittiğinde size bilgi vereceğiz dediler.

Üst Alt