Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK / Hava Kuvvetleri Komutanlığı - 2018/2 Yerleşenler

Bbahadir

Banada sorusturmaniz bitmemiş henuz bittiğinde kuvvet komutanlıklarına gonderilcek dediler inşallah yakındır bizimkide çoğunluk bitti sanırım

Perteme ulaşamıyorum, farklı bir gelişme de yok. Bizim güvenlik soruşturması bayram sonrasına kaldı sanırım.

Cuma günü perteme tekrar gideceğim. Bir gelişme olursa burada paylaşırım.

Benimde soruşturmam bitmiş kuvvet komutanlığına gönderilmiş tebligat bekleyin denildi

Haticesen
Gözün aydın bana da öyle söylendi bazı arkadaşlarımızın evrak ulaşmamış be hikmetse anlamadım :/

boran01

Bayram sonrasi resmi yazışmalar tamamlanıp başlayişımiz yapılacakmış diger arkadaşlarında bitmek üzeredir

Dün perteme telefonla ulaştım. Benim Hala sonuçlanmamış .

Soruşturması biten arkadaşlar atama evraklari ne kadar süre içinde gönderilir

benim evraklar gelmedi ama atandığım yerden arandım

Benim tebligat geldi sabah geldi 15 gün içinde gidip başlamam gerekiyor

boran01 hayırlı olsun hocam darısı bekleyen diğer engelli arkadaşlarımızın başına

Benimde bugün geldi 15 gün içinde katılmam gerektiği yazıyor. Katılanlar varsa tecrübe ettikleri durumları paylaşırlarsa iyi olur.

Ben varım ama hala ses yok. Hayırlı olsun başlayan arkadaşlar

Bende Konya H.Kuv. aradim evrak ankara Hava kuvvetlerinden gelmemis biz sizi ararız dediler ne kadar surede dönüş yapılır. Goreve başlayacak arkadaslara hayırlı olsun baslamadan evrak istediler mi

Deyax

Hava Kuvvetleri Müze Komutanlığı İstanbul VHKİ olarak atandım. Bir de postanın gelişinden itibaren 15 gün mü süremiz var acaba bir bilginiz var mı?

mkaratasyt

Aynı ildeyseniz ertesi gün, farklı ildeyseniz 15 gün içinde atama yerinize gitmeniz gerekiyor.

PERTEM'i aradım benim güvenlik hala ortada yok. 😢

Üst Alt