Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TSK / Hava Kuvvetleri Komutanlığı - 2018/2 Yerleşenler
Geçtiğimiz hafta iş başı yapan ve güvenliği sonuçlananlara istinaden bugün tekrar perteme gittim. Büyük çoğunluk bitmiş. Son 6 kişi kalmışız. 2 kadın 4 erkek. Ama yine her türlü bayram sonrasına kaldık hayırlısı bakalım sabırla beklemeye devam.
ben başladım ve izmir egitim listesinde adim var kasım 4-10 tarihinde hep birlikte egitimde olacağız
Arkadaşlar benim soruşturma sonuçlanmış.Evraklar MSB ye gönderilmiş.Ama eve hala tebligat gelmedi. Numara verdi artık o numaradan takip edilecekmis.
Hayırlı olsun cok az kişi kaldı
Haticesen 04-15 Kasım arasında eğitim ve sonrasında sınav var o da 16 sı sanirim. Görev yerinize gidip başlayıp başlamadığını sorun bence. Sicil no buz belli miydi bir bilginiz var mı?
Tmm da benim görev yerim belli değil. En azından ben bilmiyorum. Genelkurmay -Tüm İlçeler-Merkez. yazıyor tercih kılavuzunda. Genelkurmay a gidiyorum kapıdan bile almıyor lar. Bana tebligat soruyorlar. Anlamadım gitti.
Güvenlik soruşturması evrağım 20 Temmuz'da emniyetten çıkmış ama nasıl çıktı şuan nerede bilmiyorum. Perteme ulaşmaya çalışıyorum. Cuma gününe kadar umarım sonuçlanır. Sonrada bakanlık süreci olacak.
Pazartesi günü itibariyle iş başı yaptık, tüm işlemler tamamlandı. 9 Aylık süreçte vakit ayırıp burada birbirimize yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
Etimesgut hava lojistik komutanlığında çalışıyorum. Genel olarak güzel. İşinizi yaptıktan sonra kimse bir şey demiyor demezde. Her kurumda olduğu gibi ast/üst ilişkisine dikkat etmek gerekiyor. Benim geç oldu ama güzel oldu memnunum.
Maaş olarak bekar önlisans ilk memuriyet; 3.800 TL, evli 2 çocuklu 4.300 civarında.