Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK / Hava Kuvvetleri Komutanlığı - 2018/2 Yerleşenler

oger
Emeklilik yıllarınızdan çalıyorlar hemen işe başlatmıyorlar :)

hayırlı olsun atanan arkadaşlara.

Arkadaşlar benim soruşturma sonuçlanmış.Evraklar MSB ye gönderilmiş.Ama eve hala tebligat gelmedi. Numara verdi artık o numaradan takip edilecekmis.

Tskr ederim

Geçtiğimiz hafta iş başı yapan ve güvenliği sonuçlananlara istinaden bugün tekrar perteme gittim. Büyük çoğunluk bitmiş. Son 6 kişi kalmışız. 2 kadın 4 erkek. Ama yine her türlü bayram sonrasına kaldık hayırlısı bakalım sabırla beklemeye devam.

Görev yeri belli olup egitim için İzmir'e gidecek olanlar var mı?

Hala verilen numaralar cevap vermiyor. Santralde oparetor de sivil memur şubesi o verilen dahili numaralar diyor. Çalıyor ama açmıyor. Tavsiyeleriniz

Hava kuvvetleri İzmir. Deniz kuvvetleri İstanbul . Diğerleri Ankara'da olması lazım

@mkaratasyt

ben başladım ve izmir egitim listesinde adim var kasım 4-10 tarihinde hep birlikte egitimde olacağız

Arkadaşlar benim soruşturma sonuçlanmış.Evraklar MSB ye gönderilmiş.Ama eve hala tebligat gelmedi. Numara verdi artık o numaradan takip edilecekmis.
Hayırlı olsun cok az kişi kaldı

Haticesen 04-15 Kasım arasında eğitim ve sonrasında sınav var o da 16 sı sanirim. Görev yerinize gidip başlayıp başlamadığını sorun bence. Sicil no buz belli miydi bir bilginiz var mı?

Tmm da benim görev yerim belli değil. En azından ben bilmiyorum. Genelkurmay -Tüm İlçeler-Merkez. yazıyor tercih kılavuzunda. Genelkurmay a gidiyorum kapıdan bile almıyor lar. Bana tebligat soruyorlar. Anlamadım gitti.

Güvenlik soruşturması evrağım 20 Temmuz'da emniyetten çıkmış ama nasıl çıktı şuan nerede bilmiyorum. Perteme ulaşmaya çalışıyorum. Cuma gününe kadar umarım sonuçlanır. Sonrada bakanlık süreci olacak.

İşe başlamayan 3-5 kişi olarak güvenlik soruşturmaları bitmiş perteme ulaşmış ama olumlu/olumsuz bilgi yok. Tarafımıza tebliğ edilmesini bekliyoruz.

Genelkurmay başkanlığı Anıtkabir komutanlığı.Yarın mesai başlıyor.

İşe başlamayan en son 2 kişi kaldık sanırım.

Atama onayı imza için bakanlıktan dönüş bekliyorum.

9 Aylık serüvenin ardından son 2 kişi kalan bizler için haftaya işe başlayabileceğimi söylediler.

Pazartesi günü itibariyle iş başı yaptık, tüm işlemler tamamlandı. 9 Aylık süreçte vakit ayırıp burada birbirimize yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Herkese hayırlı olsun, kalın sağlıcakla.

thinkpad Sen bunu ilk yazdığında yok ya o kadarda değildir diyordum ama şuan sana o kadar hak veriyorum ki aynılarını ben yaşıyorum

Arkadaşlar işe başlayanlar memnun musunz işinizden.maaşınız ne kadar

bende kocaeli gölcük donanma ordu komuntalığına açıktan elektrik-elektronik teknisyeni olrak atanacaktım direkten döndüm .... :( :( :(

canooo
EngelliAtama

Etimesgut hava lojistik komutanlığında çalışıyorum. Genel olarak güzel. İşinizi yaptıktan sonra kimse bir şey demiyor demezde. Her kurumda olduğu gibi ast/üst ilişkisine dikkat etmek gerekiyor. Benim geç oldu ama güzel oldu memnunum.

Maaş olarak bekar önlisans ilk memuriyet; 3.800 TL, evli 2 çocuklu 4.300 civarında.

thinkpad selam sizde ank hava lojistikte olduğunu söylemiştiniz burada nerede çalışıyorsunuz bölümünüz neresi acaba bende buradayım

Aradan ortalama 1,5 sene geçti. Asaleti aldık. Artık emeklilik için yıl sayıyoruz. :D

Merhaba arkadaşlar. 2021 tercihlerinde hava kuvvetleri yazmalı mıyım önerir misiniz? çalışma şartları nasıl? tayin hakkımız var mı?

önlisanstan tercih vereceğim

Tercihte bulunacak arkadaşlar psikiyatri rahatsızlığı bulunanlar için nitelik koduna dikkat etmelisiniz. yoksa atamanız iptal olabilir.

Üst Alt