Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TSK / Hava Kuvvetleri Komutanlığı - 2018/2 Yerleşenler
Deyax benim 3. kurul olumlu sonuçlandı 9 nisanda girdim onlarla uğraşmaktan foruma giremedim çok şükür o olumlu oldu. soruşturmayı bekliyor durumuna gelmek bile güzel
Sırf bu kadar çok bekletiyor diye bu tarz kurumları yazmadım iyi de yapmışım yazmamakla
çünkü ben beklemeyi sevmiyorum aşırı sabırsız biriyim, 2 ay oldu çalışalı ama yine de geç oldu atanmam diye yakınan biriyim düşünün
Rabbim yakın zamanda hayırlı görevler nasip eder inşallah size de
Hayırlı olsun Bbahadir olumlu ya da olumsuz diye birşey söylüyolar mı peki bide bundan sonraki süreç nasıl işliyormuş Bilgi verdiler mi Skolyoz23 siz hangi kurumu tercih ettiniz
soruşturma evraklarını verdikten bir ay sonra bir arkadaşı başlattı ondan sonra da beni çağırdı hemen
maaş olarak iyi o yüzden tercih ettim
yoğunluk olarak da normal diyebiliriz aşırı bir yoğunluk yok şimdilik görmedim
Haticesen kurumlar arası maaşlar fark eder
en düşük maaşı MEB verir bizim bir arkadaş atandı MEB maaşı düşük servis imkanı yok yemek imkanı yok
bizim kurum da yemek ve servis imkanı vaR
hava kuvvetlerinde de servis imkanı ve yemek imkanının olduğunu duymuştum ama misal bizim yemek ücreti 4 TL hava kuvvetlerinde ne kadar bilemem
servis de ücretsiz
tamamen kurumun içtüzüğü ile alakalı hiç bir kurum birbirini tutmaz