Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK / Hava Kuvvetleri Komutanlığı - 2018/2 Yerleşenler

Deyax benim 3. kurul olumlu sonuçlandı 9 nisanda girdim onlarla uğraşmaktan foruma giremedim çok şükür o olumlu oldu. soruşturmayı bekliyor durumuna gelmek bile güzel

Gözün aydin Bbahadir senin adına sevindim. İnşallah başka bir sorun yasamazsin.

Son düzenleme:
Valla ne adres teyidi için arayan oldu ne de polis gelip sordu bekliyoruz hakkımızda hayırlısını🙏😊

Ankara da olup msb ye gidebilecek arkadaş varsa gidip güvenlik soruşturmaların ne durumda olduğunu öğrensin.

arkadaşlar perteme son 1 haftadır defalarca telefon açtım 2353 yada 2345 i denedim hiçbir şekilde telefona bakan yok aranızda deneyen var mı

Perteme ben ulaştım dün 5 civarı ama güvenlik soruşturması sonuçları hala kendilerine gelmemiş:(

Yok söylemedler kimseninki gelmediğini dönüş olmadığını söyledi mit araştırıyor Muş

Arkadaşlar ben dün pertemle görüştüm sanırım soruşturmam tamamlanmış sizlerde arayın isterseniz

Sırf bu kadar çok bekletiyor diye bu tarz kurumları yazmadım iyi de yapmışım yazmamakla

çünkü ben beklemeyi sevmiyorum aşırı sabırsız biriyim, 2 ay oldu çalışalı ama yine de geç oldu atanmam diye yakınan biriyim düşünün :)
Rabbim yakın zamanda hayırlı görevler nasip eder inşallah size de

amin çok teşekkür ederim hala önümüzde yol var gibi gözüküyor ama

Kurumun işçi kadrosunun maaşları ne durumda arkadaşlar

Hayırlı olsun Bbahadir olumlu ya da olumsuz diye birşey söylüyolar mı peki bide bundan sonraki süreç nasıl işliyormuş Bilgi verdiler mi
Skolyoz23 siz hangi kurumu tercih ettiniz

Arkadaşlar pertem ile hangi tel numarasından görüşüyorsunuz ben defalarca sonu 0543 u aradım hep meşkul çalıyor.

Bbahadir

Gözünüz aydın hocam, ne zaman başlama vs farklı bir bilgi verdiler mi? Bizleri aydınlatır mısınız? :)

Sabahtan beri 4-5 arkadaş yüzlerce arama yaptık ama ulaşamıyoruz. :(

Şimdi perteme gideceğim.

soruşturma evraklarını verdikten bir ay sonra bir arkadaşı başlattı ondan sonra da beni çağırdı hemen
maaş olarak iyi o yüzden tercih ettim
yoğunluk olarak da normal diyebiliriz aşırı bir yoğunluk yok şimdilik görmedim

Skolyoz23

bende tercih etmiştim ama ilk tercihim konya hava kuvvetlerine yerleştirildim maaş olarak ne kadar alıyorsunuz lisans mezunu mu önlisans mı

tato78 Haticesen önlisans 4623 TL Vhki 10/2 hocam 88 TL BES kesintisi oluyor iptal etmedim onu düşersek 4535 TL net yatıyor

hatice hanım puan kaçtı sizin

Skolyoz23

benim puanım 82.702. Sizin kurumda neden farklı maaş yatıyor, hava kuvvetlerine başlayınca ne kadar maaş yatar sizce

Haticesen kurumlar arası maaşlar fark eder
en düşük maaşı MEB verir bizim bir arkadaş atandı MEB maaşı düşük servis imkanı yok yemek imkanı yok

bizim kurum da yemek ve servis imkanı vaR

hava kuvvetlerinde de servis imkanı ve yemek imkanının olduğunu duymuştum ama misal bizim yemek ücreti 4 TL hava kuvvetlerinde ne kadar bilemem
servis de ücretsiz

tamamen kurumun içtüzüğü ile alakalı hiç bir kurum birbirini tutmaz

Üst Alt