Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK / Hava Kuvvetleri Komutanlığı - 2018/2 Yerleşenler

canooo sozlesmeli degiliz 657 ye tabiyiz sana gelen maili aç bi daha oku.
Ben senin yüzünden demedim kişisel algılama genelden bahsettim.

@canooo
Sözleşmeli değil.

emrdy
TSK yeniden engelli raporu istemiyor. Engelli memur raporu istiyorlar. Hastane'de diğer bölümlere muayene olup farklı bir bulaşıcı hastalık veya psikolojik rahatsızlık vs. var mı ona bakıyorlar.

Canoo çekemeyen hasit arkadaşlarından uzak dur bende kamuda işçiyim 696 sürekli işçi bnada dediler askeriye sözleşmeli alıyor eski ve gerizekalı ve gerikafalı beyinler kendileri sanki sınavla girmiş torpille zamanında Ecevit ve öncekiler sayesinde girmişler üstelik mülakatsın almaz falan mülakatla alıyorlar vs vs bir ton engelleyici kelimeler maaş olarak ilerki yaşlarında rahat olursun Oyak çok güzel bir sistem normal vhki ne alıyorsa sende onu alırsın cüzi bir rakam Yüksek veya düşük bu konuda kimse fikir veremez sağlık bakanlığı ile MEB arasında fark var ödenekler konusunda ünvste MSb daha farklıdır ama çalışmak ünvstte gibi rahat olurmu bilemem bnde şuan onu düşünüyorum rahatım çalışma konusunda esnek ve izin konusunda çok iyiler orası nasıl olur acaba kafamı kurcalıyor önemli olan iş yerinde huzur inş hakkımızda yeni işyeri hayırlısı olur rabbim iyi insanlarla karşılatsın bana kalırsa değişiklik her zaman iyidir ünvste belediye çalışanları tayin zor olduğu İçin bakış açıları negatif olur ne söylersen söyle eleştirel yaklaşım severler çekememezlik yüksek seviyede vücutlarında hormanal olarak salgılanmakta buda seni etkilemesin..

İş yerinde huzur en önemlisi hakkımızda hayırlı olsun ben Ankara hava ikmal teknikerlik şu an çalıştığım kurum yoğun ama ailemle aynı şehirdeyim

Arkadaşlar benim sevk kağıdım şimdi eve geldi. Sizlerde adreslerinizde bekleyin ptt ile teslim edildi.

Benim ki de geldi. Hastane aynı ildeyse 3 gün içinde müracaat yapılmalı yazıyor. Ama sıkıntı olmasın diye de gönderim tarihini 31 ocak diye yazmışlar.

Siz Ankara’da yaşadığınız için mi çabuk geldi acaba benim elime ulaşmadı henüz

Büyük ihtimalle öyledir. Yarın gelir inşallah sizinkilerde.

Bir tarih belirtilmis mi ayrıca hocam

Aynı ilse 3 gün, il dışıysa 5 günde hastaneye başvurun demişler.

kurtbey27
Adanadan birisine de bugün teslim edildi.

Sevk kağıdına tarih 30 Ocak yazmışlar gün sıkıntı olmasın diye. Ankaradan tahmini diğer illere ulaşabilir süreye göre tarih atmışlar demek ki.

İnşallah yarın gelirde başlatırız işlemleri .İstedikleri şey ''TSK da sivil memur olabilir '' raporudur değil mi arkadaşlar. Deyax Taxı

Raporun çıkması kısa sürüyordur umarım. Ben Muğla'dayim bana gelen giden bişey yok henüz. Yarın ulaşabilirim pertem e inşallah.

Sevk gelip rapor alan arkadaşlar nasıl bi süreç işliyor burada paylaşırlar ise sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,

Bugün işlemleri başlattım. Ankara/Etimesgut - Sait Ertürk Devlet Hastanesi

Her ihtimale karşı yanınızda bir tane vesikalık bulunsun. Benden istediler.

- Sağlık kurulu bölümünde boy/kilo ölçümü.
- Sonra sağlık kuruluna giriş yaptırdım. Kayıt yapıp form verdiler.
- Gideceğimiz 11 bölüm var. Önerim sabah erkenden gidip ilk önce; aç karına kan, idrar, röntgen ve ultrason çektirin. Bu sonuçlara bağlı olarak bir çok bölüm(üroloji,ortopedi, dahiliye vs.) sonuca bakıp öyle karar veriyor.
- Gözünüze kestirdiğiniz sırası az olan bölümlere girin kurula bakan hocayı sorun muayeneler 3-5 dakika sürüyor.
- Sabah 08:30'dan 12'ye kadar 8 bölümü bitirdim. Kan, idrar sonucuna bakacak olan bölümler öğleden sonraya kaldı.
- Ek olarak psikiyatri son 1 yıl ilaç dökümü istedi. Sizin gideceğiniz hastane belki istemeyebilir. Yine de danışın.

Bu süreçler İl/İlçe ve hastanelere göre değişiklik gösterebilir.

Bir gelişme olursa yine buradan sizlerle paylaşırım. Herkese geçmiş olsun.

Bilgilendirme için ben de teşekkür ederim. Bugün pertem e yine ulaşamadım. Postahane ye kadar da gittim adıma birşey gelmemiş.

Bizim bir WhatsApp grubu var mıydı arkadaşlar?

Ankara Yıldırım Beyazıt hastanesinde başladım bende. Deyax kardeşimin yazdıklarını 1 e 1 bende yaşadım. Benimde 4 bölüm kaldı. Pisikiyatri e nabız uygulamasını tüm sağlıkbakanlığı doktorlarına açık edin diyor. Son. 5 yıllık ilaçlara bakıyor Benim yüklü değildi sıramı geçirdim biraz geri kaldı. KBB-Nöroloji-Kardiyoloji-Genel cerrahi. -Dahiliye-pisikiyatri-Diş-Göğüs hastalıkları-Ortopedi-Göz bölümler bunlar

Bildiğiniz Muazzaf Subay adaylarıyla aynı bölümleri dolaştık peşpeşe Bu nasıl iş anlamadım.Benden 3 tanede resim istediler.

Evet arkadaşlar son durumu paylaşıyorum.

Kalan son 3 bölüme muayene oldum, tüm bölümlerin imza işlemleri falan bitti. Rahatsızlığımla ilgili dahiliye doktoru tanı olarak muayene fişine işledi. Ona ek olarak aslı gibidir olan bir kopya engelli sağlık kurulu raporumu'da zımbaladı.

Evrakları sağlık kuruluna teslim ettim. Cuma günü saat 13:30'da kurula çıkacağım. Aynı gün saat 15:30'da sonucu alacağım.

Güzel olumlu haberi de inşallah Cuma günü sizlerle paylaşacağım.

Teşekkürler bilgilendirme için Deyax

Rica ederim.

Bilgilendirme için ben de teşekkür ederim. Bugün pertem e yine ulaşamadım. Postahane ye kadar da gittim adıma birşey gelmemiş.

Bizim bir WhatsApp grubu var mıydı arkadaşlar?

Rica ederim. Genel whatsapp grubu yok. Ankara/Etimesgut'a yerleşenler arasında bir grup kurdum 5 kişiyiz. Numaranızı mesaj olarak gönderirseniz isterseniz gruba alayım.

Kaygi bozuklugu sorun olur mu ?

Bilemiyorum onu, ne desem boş olur. Benden son 1 yıl, diğer arkadaştan son 5 yıl ilaç dökümü istemişler. Psikiyatrik ilaç kullanımı olduysa ona bakarlar ama sorun yaratır mı bilmiyorum.

Ankara Yıldırım Beyazıt hastanesinde başladım bende. Deyax kardeşimin yazdıklarını 1 e 1 bende yaşadım. Benimde 4 bölüm kaldı. Pisikiyatri e nabız uygulamasını tüm sağlıkbakanlığı doktorlarına açık edin diyor. Son. 5 yıllık ilaçlara bakıyor Benim yüklü değildi sıramı geçirdim biraz geri kaldı. KBB-Nöroloji-Kardiyoloji-Genel cerrahi. -Dahiliye-pisikiyatri-Diş-Göğüs hastalıkları-Ortopedi-Göz bölümler bunlar

Bildiğiniz Muazzaf Subay adaylarıyla aynı bölümleri dolaştık peşpeşe Bu nasıl iş anlamadım.Benden 3 tanede resim istediler.

Geçmiş olsun hocam. Bende akşama kadar komutanlarla gezdim. Bir an subay olacağım sandım.

Selamun aleyküm arkadaşlar forumu bugün farkettim aranıza katıldım. Öncelikle hepiniz için hayırlı olmasını temenni ederim. Bende Etimesguta yerleştirildim. Takip ettiğim kadarıyla Ankaradaki arkadaşlara sevk kağıdı gelmiş. Bana henüz bir evrak ulaşmadı. 4 şubat sağlık raporu içindemi son gün. 5436744677 whatsap grubuna eklerseniz sevinirim.

Kaygı durum bozuklugunun çok sorun yaratacağını sanmıyorum hocam her 10 kişiden 5 inde mevcut ileri derecede psikiyatrik sıkıntı olmadığı sürece herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

selamlar arkadaşlar
beni whatsapp grubunuz varsa ekleyebilir misiniz?
0507 125 84 15

Engelli oran tesbiti için değil. Engelli memur olur raporu bu

Üst Alt