Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK / Hava Kuvvetleri Komutanlığı - 2018/2 Yerleşenler

Merhaba arkadaşlar bende aranmadım henüz. Güncelleme yaptığınız için teşekkürler 🙏

Arkadaşlar beni aradılar cevapladım 15 saniyelik bir sessizlik oldu karşı taraftan bir ses seda yok sonra kapandı geri de dönemiyom napcaz :D

yunus4807 kurtbey27
Rica ederiz hocam, bir gelişme olursa sizlerde yazınız lütfen. El birliğiyle bu süreci hep beraber hayırlısıyla atlatalım inşallah.

oger
Karşılık nefeslerinizi mi dinlediniz. :D

2. Sayfada telefon numarası paylaştım oradan geri arayın isterseniz veya biraz bekleyin saat 4’e kadar arayan olmazsa arayın.

Saat 11:45 te aradılar telefon ve mail doğrulaması yaptılar.Dediğiniz gibi haftaya e-mail adresinizi sık sık kontrol edin herşeyin açıklamalı olarak mailini göndereceğiz ordan takip edebilirsiniz dediler.Haftaya mail geldiği zaman birbirimizden destek Alarak gereken şeyleri tamamlarız.Allah’a emanet *♂️

Bende Ankara kodlu bir numaradan arandım ama görüşme sağlayamadım malesef geri aradım açmıyorlar

Bbahadir

Ösym'de telefon ve mail adresiniz güncelse sorun olmaz. Söyledikleri haftaya mail gönderecekler.

@Deyax inşallah bende öyle tahmin ediyorum ama sorun çıkmasın diye endişeleniyoruz çok uğraştık bu zamana kadar.

Bbahadir

Bugünden itibaren artık daha fazla heyecanlı istenilen evraklar, işlemleri mail olarak bekliyoruz. Bakalım hayırlısıyla mailler gelseydi.

Mail bekleyen herkes, mail hesaplarınızda Spam/Gereksiz kutusunu kontrol etmeyi unutmayın. Gelen kutusuna gelmeyip spam'a düşürse mail gelmedi diye meraklanmayın. :)

Mail geldi arkadaşlar

EK-A ve EK-B formlarına ulaşabildiniz mi?

Mail'de herhangi bir ek bulunmuyor.

1) ÖSYM Başkanlığı tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 53. Maddesi kapsamında, EKPSS-2018/2 sonuçlarına göre MSB ve bağlısı kurumlara engelli memur olarak yerleştirilmiş bulunmaktasınız.

2) Bu kapsamda atama işlemlerinizin başlatılabilmesi maksadıyla;

a) Sağlık raporu işlemlerinizin başlatılabilmesi için EK-A’da bulunan hastane listesinden sağlık raporu almak istediğiniz hastaneyi seçerek 1 adet DİJİTAL FOTOĞRAFINIZ ile birlikte pertem@msb.gov.tr genel ağ adresine gönderiniz.

b) Güvenlik soruşturmanızın yapılabilmesi için EK-B’de bulunan formun bilgisayar ortamında doldurulup (dijital fotoğrafınızı da ilgili bilgisayarda ekleyerek ) 2 nüsha renkli çıktı alınıp ıslak imzalı olarak MSB Per.Tem.D.Bşk.lığı Cebeci/ANKARA adresine APS ile veya elden gönderilmesi gerekmektedir. Sağlık raporu ve güvenlik araştırma işlemleri olumlu olarak tamamlanan adayların atama işlemleri gerçekleştirilecektir. (Güvenlik araştırma ve arşiv soruşturma işlemleri takriben 6 ay sürmektedir.)

3) Yukarıda bahse konu evrakları adayların 04 Şubat 2019 tarihine kadar ulaştırması gerekmektedir. İlgili evrakları belirtilen tarihe kadar ulaştırmayan adayların işlemleri başlatılmayacak ve adaylık işlemleri sonlandırılacaktır.

Aynı şekilde bendede bir ek bulunmuyor bilen arkadaşlar paylaşabilirler mi😊

Ek mek yok ya sinir oldum bir iş bu kadar mı savsaklanir bi de ek belgeler için ugrasicaz 😡

Bana mail de gelmedi. Gelemeyen var mı başka

Arkadaslar ben ulaştım perteme ek belgeleri maile eklemeyi unutmuslar tekrardan mail gondereceklermis

Deniz hangi numaradan ulaştın bana mail de gelmedi 🙁

Merhaba arkadaşlar bana da mail geldi fakat bende de ekler mevcut değil.
Bir de güvenlik soruşturması 6 ay süreceklermiş :O 6 ay çokmuş ya

@taxi aynı numaradan ☺ mail gelip gelmemesi bence çok önemli değil gerekli evraklari toplayıp yolla gerisini onlar halleder.

Evet geldi .
Arkadaşlar şimdi hastaneyi seçtikten sonra onlar bizi sevk edecek değil mi? Öyle direkt olarak başvuru yapılmıyor diye biliyorum

Yok Deniz kardeşim hala gelmedi yarın kendim gideyim artık.

banada henüz mail gelmedi nasıl bişey bu şimdi anlamadım

Üst Alt