Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TT Arena'da engellilere Başbakanlık kartı olsa dahi 'biletsiz alınmayacaktır' emri..?

Galatasaray.org'ta Kulüpten haberler'i tıklayınca o haftaki maç için engellileri bilgilendirme bölümündeki form dolduruluyor.Bu form maçtan bir hafta önce siteye konulup hak kazananlar maçtan 2 gün önce açıklanıyor,bir gün öncede gidip bilet alınıyor.

kadıköyde nasıl giriliyor ahmedd29 herhangi bir bilgin varmı acaba

Selam burak,
Kadıköye maçtan 2-3 saat önce engelli kapısında sıraya giriyorsun. Türk telekom trübününde.
Yanında başbakanlık özürlü kartın ve kimliğin olursa sırayla alıyorlar.
Başka hiçbir kart kabul etmıyorlar. Bİr tek nüfus cüzdanında engelli oranın yazılıysa onu kabul ediyolar.
Ben bır cok maca gıdıyorum kadıkoyde.

iskoçyalım bilgilendirme için tşk ben bir galatasaraylı olarak bir fenerbahçe maçınıda izlemek istiyorum bende başbakanlık özürlü kimlik kartım var heralde fenerbahçenın bir maçına gideceğim tşk

böyle birşey hiç bir statta yok sadece arenada varmış gidince öğrendik ve maça giremezidik hadi bilet varsa bedeva ise neden 260 diye sınır koyuluyor bu ülkede 260 engelli yok 9milyon tane var engellilere yapılan bir ayrımcılıktır bu kınıyorum gs yönetimini ve hepbirlikte şikayet edelim ben ettimde şikayet sizde edin başbakanlığa

arkadaşlar şimdi ben annemle bilet aldık ben sadecec bilmedigim için sadece annemin ismine almışım çünkü ananem alzehmier yani reafakatçisiz hiç bir yere gidemz değişiklik olsun die bilet için başvurdum fakat annemin ismi var fakat ben de onun yanında girebilirmiyim not: sonuçta ben getiricem tek başıan orda duramaz eğer elmıcaklarsa kadını yormayayım şimdidien teşekkürler türk telekom arena stad

en garanti cevabı yetkililerden alırsın.
telefonla öğrenebilirsiniz.buradaki yorumlar sadece varsayımdır

aslında haklsın telefon nuamrasını öğreneyim ben aslında orda işte tekerlekli sandalye kullanıyormu yzıyordu bende hayır d.edim ozmanda tek kişilik oldu bilseydim onu işaretlerdim sonuçta refakkatçisiyim yasal olarak

Fenerbahçe Engelli Taraftarlarımızla, Gazilerimize Önemli Duyuru...

Stadyumumuzda oynanan müsabakalarda engelli taraftarlarımız ile gazilerimizin girişleri ile ilgili yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması için 2011-2012 futbol sezonunun 2. yarısı itibariyle yeni bir uygulamaya geçilmiştir. Ayrıntılar şu şekildedir:

Engelli taraftarlarımız ve refakatçileri ile gazilerimiz müsabakalardan 2 gün önce stadyum bilet gişesinden sabah saat 10:00 itibarı ile sıraya girerek, kimlik fotokopileri ve T.C. Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı’ndan alınan giriş kartlarının fotokopilerini vererek biletlerini alabileceklerdir. Gazilerimiz de aynı şekilde T.C Emniyet Sandığı’ndan aldıkları kimlik kartları ile başvuruda bulunacaklardır.Maç günü giriş yapılırken bilet kontrolü ile birlikte isim ve kimlik kontrolünün de yapılacak olması dolayısıyla; bilet gişesinden isim ve kimlik bilgilerini yazdıran engelli taraftarımız ve gazilerimiz almış olduğu bileti bir başka engelli taraftarın ya da refakatçinin kullanması mümkün olmayacaktır. Yürüme veya sıraya girişte zorluk çeken engelli taraftarların biletlerini ise, maç günü yanlarında getirecekleri refakatçilerin almaları mümkün olacaktır.

Bilet gişesindeki isim listesi maç günü geçerli olacağından, alınan biletin başkası tarafından kullanılması mümkün olmayacaktır.

Biletsiz olan taraftarlarımız maça alınmayacaktır. Stadyum kapasitesinin % 0,5’i olan engelli ve refakatçileri ile gazilerimiz için 250 kişilik kontenjan mevcut olup, bu nedenle siz değerli taraftarlarımızın göstereceği anlayışa ve duyarlılığa şimdiden çok teşekkür ederiz.

Bu uygulamadan yararlanmak isteyen engelli taraftarlarımız ve refakatçiler ile gazilerimizin, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak maçtan 2 gün önce saat 10:00-17:00 arasında, Şefik Bey Sokak’taki Biletix gişesinden biletlerini almaları gerekmektedir. Engelli taraftarlarımızın kimlik fotokopileri ve T.C. Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı’ndan aldıkları kimliği ile Gazilerimizin T.C Emekli Sandığı’ndan aldıkları kimliklerini yanlarında bulundurmaları zorunludur.

Fenerbahçe Spor Kulübü Stadyum Yönetimi

Haydaaa...
Biz böyle iyiydik ya 1-2 saat bekliyorduk ama en azından 2 kere git gel olmuyordu.
Pazar günkü maça Cuma günü ben nasıl bilet alayım 10:00 17:00 arası :(
Artık benım ıcın maclara gıtmek hayal olcak gibi.

biletixlerden satış yapsalar daha iyi olacak galiba.

arkadaşlar birde istanbul dışından maçları islemek isteyen bizler ne yapalım. belki bir günlügüne istanbula gelecem ve maçı islemek istersem ne olcak bilet için ne zaman ayırttırma yapacagım. çözüm olarak bunun inernetten yapılması. yine isme yapılan rezervasyonla biletler maç günü alınabilir.

arenadaki sistem tamamen saçmalık. 260 kişilik listeye giremezsen maça gidemiyeceksin. çok saçma bir uygulama. günü birlik gelecekler içi baştan aşağı saçmalık. engelliye kolaylık sağlayacağına zorluk çıkraıyorlar. ben gs'nin internet sitesine yazdım, cevap gelmezse bimere şikayet yazacağım.

ben çok şanslıyım:) her defa başvuru yaptığım ismin listede çıkıyor bu günde çıkmış yarın biletimi almaya gidiyorum

çıkmayanlar ne yapsın:confused: almayız bundan sonra orjinal gs ürünü olur biter:mad: iyi ki varsın digitürk

arkadaşlar başbakanlık kartındaki numarayı yazarken baştaki sıfırlarıda yazıyormuyuz yoksa sadece 5 haneyimi yazıyoruz ben 1-2 kere bilet aldım ama daha sonra çıkmadı cvp yazarsanız sevinirim

bukim77, sen sıfırları da yaz kardeş, sonra sıfırları yazmadın diye bilet vermezler... :) gerekirse kendileri çıkarsın sıfırları... :)

fenerbahçe 1 aydır böyle bir uygulamaya geçmiş.. tabi haberim yok; geçen hafta hanıma "hadi FB-BJK maçına gidelim" dedim.. atladık gittik.. engelli girişine geldik, içerdeki görevli "biletsizler kesinlikle alınmayacak, boşuna beklemeyin" diyor.. 1 saat tartıştık kapı açılsın diye, görevli nuh diyor peygamber demiyor... stad müdürünü buldum, durumu izah ettim: bu uygulamanın 3-4 haftadır başladığını ve yapacakları bir şey olmadığını kibarca izah etti, sağolsun...

ama en azından ikinci yarı aç kapıları kardeşim, stad boş, dışarda 15-20 engelli kapı açılsın diye bekliyor.. "kesin talimat varmış, açamazmış"... yuh...!

engelli kişi maçtan en az iki gün önce bilet satış gişesine gidecek..
sıraya girecek..
saatlerce bekleyip biletini alacak..
sonra evine gidecek..
maç günü 2-3 saat önce gelecek...
kapının açılmasını bekleyecek..
kapı açılacak maça girecek..

ölme eşeğim ölme...
engelliler için yaşamı kolaylaştıracağımıza, zorlaştırıyoruz...
yapacaksan bir iyilik eziyet çektirmeden yap..!

yazıklar olsun böyle zihniyete...! (staddan ayrılırken bağırdığım gibi)...

Ben Fb Bjk maçına bilet aldım.Bu kadar zor olmadı.Bilet gişesine öğlen 1'de gittim hiç kimse yoktu bileti rahat aldım.Maçada 45 dk kala stada geldim 15 dk sırada bekleyip içeri girdim.telekom tribünün üst katı full doluydu.

stadlara girebilen arkadaşlar, dışarıda bir gerçek var ve siz bunu görmek istemiyorsunuz. biz girdik gerisi ne yaparsa yapsın diyorsunuz.
böyle bir uygulamayı savunuyormusunuz, engelliler için kolaylık mı oldu? onu söyleyin.
ben ali samiyende rahat rahat maça giriyordum, en baba maçta en fazla 50 engelli oluyordu. şimdi koskoca tt arenaya giremiyoruz!!!

atoksal'a katılıyorum..
saroçoğlu stadında kartımı gösterip en az 100 maça girmişimdir...
zaten kale arkası tribüne girebiliyoruz...
girdiğim maçların hiçbirinde de bulunduğum yerde tıklım tıklım bir durum yoktu..

koskoca fenerbahçe kulübü engelli kontenjanından zarar mı edecek...
önceden 100 engelli maça girebiliyorsa şimdi 20 engelli girebilecek, çektikleri çileler de cabası olacak...

bunun adı engelliye "maça gelme kardeşim" demektir.. bence başka bir açıklaması yok...

şimdi kayseri maçını izliyorum, tt arena da o kadar boş koltuk var ki, bir bizi sığdıramadılar stada. yazıklar olsun...o stada giderim engelli bileti de alamazsam, ortalığı ayağa kaldırırım bende.

Bilet işinin tek bir iyi tarafı var o da maça erkenden gidip sıra beklermiyorsunuz.Buna karşılık sıkıntılı olan 2 gün önce zaman bulup stada git,bilet al...
Bilet verirken 250 kişilik liste yapıyorlar,stada girerken de bu listedn adını bulana kadar bekleyip duruyorsun haliyle sıradakilerde sabırsızlanıyor.Halbuki sıra numarasını biletin üzerine yazsa hiç sorun kalmayacak...

Arkadaşlar merhaba.birşey öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirm.Benim babam ayağından özürü var.% 40 engelli kartı da var.Fakat futbolla hiç alakası yoktur.Onun kartıyla bilet alıp maça gidebilir miyim ? Bir sorun olur mu sizce ? 17 yaşındayım malum öğrenciyim para sıkıntısı oluyor :)

Mert giremezsin.Girişte kimlik kontrolü yapıyorlar...

Arkadaşlar bence bu bilet işini günü birlik yapsalar .mesala siteden hafta içi kayıt yaptırıyoruz ya.işte diyelim ki ilk 250 kişi kabul ediliyor.işte ilk 25o kişiye bilet ya internetten verilir ya store mağazalar aracılığıyla yada stadtan maç günü verirler.gel git olayı olmaz.taşra şehirlerden gelenler de var.bunu nasıl gündeme getiririz oda klup sitelerine mail aracığıyla herkes söyleyecek.ancak sorun böyle çözülür.birde gençlik spor bakanlığına bildirerek.engelli fedearsyon aracılığıyla.yoksa burda konuş konu havada kalmış kim duyar ilgilenir.

türkiye geneli özürlü bireylerin sdata girmesi biletsiz sadece bunu galatasaray uyguluyor her sdatta özürlü bölümü var ve bunun bir kapasıtesi var evet sdatlar boş duşun seni biletli bir bireyın yerıne oturtulduğunu başina bir olay gelirse o klup resmen yanar bazen hep kendi penceremızden bakmıyalım olaya şundan şikayetçi olabılırız özürlü bolumune özürlü olmayan kişiler alınıyor ben çok gördum özürluden çok özürlü olmayan insanlar giriyor benım yüzde 80 özürlü raporum var maça girerken refakatçi giremiyor yanımda nedenini sorduğumda tekerleklı sandalyeye bağli değilsin diyor ama tekerlekli sandalyeli birinin arkasından 3 4 kişi beleş giriyor oda kapidakı güvenlikçilerin olayı

ayrıca galatasarayın kendi sahasında oynayacaği maçların biletlerı satışa çiktığinda duyuru yapiliyor genellikle maç günü şurdan özürlülere bedava bilet verılçek sınırlı sayıda dıye galatasaray resmi sitesını takıp edın biletınızı nereden ne zaman alaçağinizi öğrenırsınız

Bjk İnönü stadında durumlar nasıl? Bugünkü A.Madrid maçına nasıl girebiliriz?

GS liyim ama gerçekten klüp şikayet edilmeyi hakediyor.Koskoca GS-FB derbi macında ( arenadaki) tekerlekli sandalyeliler için ayrılmış bölümde bir tane tekerlekli sandalyeli insan yok.Fotoğraflar da var elimde.

Bir de 88x2 tekerlekli sandalye kontenjanı var diyorlar.hakkımızı aramamız lazım.

Engelli Biletleri İle İlgili Duyuru
· Her maç için talep formu maçın oynanacağı tarihten altı gün öncewww.galatasaray.org’da yayınlanır.· Formu dolduran ilk 260 kişi bilet almaya hak kazanır. İlk 260 kişinin isminin bulunduğu liste oynanacak maçtan iki gün önce www.galatasaray.org’da yayınlanır.· Listede ismi bulunan kişiler, kendileri veya bir yakınları aracılığı ile Başbakanlık Engelli Kimlik kartı fotokopisini de yanlarında getirerek , maçtan bir gün önce 10:00-17:00 saatleri arasında TT Arena Aslanlı yolda bulunan bilet gişelerinden biletlerini teslim alabilirler.· Engelli bilet dağıtımında usulsüzlük yaptığı tespit edilen kişilerin isimleri, tespit edilen maç dahil başvuru yaptığı bütün maçlarda listeden silinecektir ve haklarında yasal işlem başlatılacaktır.· Bir kişi , en fazla listede ismi bulunan iki kişi adına bilet teslim alabilir.

Üst Alt