Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TT Arena'da engellilere Başbakanlık kartı olsa dahi 'biletsiz alınmayacaktır' emri..?

haklısınız bizim gibi sakatların ne işi var değil mi?
Sakatların arenada ne işi var ya :)

ben bimere şikayet ettim.
GS liyim ama gerçekten klüp şikayet edilmeyi hakediyor.Koskoca GS-FB derbi macında ( arenadaki) tekerlekli sandalyeliler için ayrılmış bölümde bir tane tekerlekli sandalyeli insan yok.Fotoğraflar da var elimde.

Bir de 88x2 tekerlekli sandalye kontenjanı var diyorlar.hakkımızı aramamız lazım.

ts maçı için netin başında bekledim ve formu dolduran ilk 60. kişiydim yine çıkmadı:mad:hani formu dolduran ilk 260 kişiye veriliyordu bilet? ayrıca başka bir arkadaşım formu doldurduğunda 700. sıralarda imiş ona çıktı.bu nasıl iş. bir de ben aynı isimleri her listede görüyorum:mad:

çarşamba günü oynanan gs-ts maçında engelli tirübünündeydi.10 kişilik ayrılmış engelli tribününde sadece ve sadece tekerlekli sandalyede ben vardım. ve bu 10 kişilik engelli yerinde benden başka engelli de yoktu! ben zaten iddia etmiştim ve hala ediyorum ali samiyende en baba maçta tekerlekli sandalyeli en fazla 10 engelli görürdük. kockoca arenanın engelliler tarafından doldurulamayacağını hala iddia ediyorum.ancak bu bilet dağıtımında hala bir iş olduğunu düşünmekteyim.ama anlamadım!!!
foto yükleyeceğim...

foto nasıl yükleyeceğim????

hakkaten bu işte bi iş var bende gs-bjk maçı için doldurdum formu açıklandıktn 1,5 saat sonra ama adım listede yok

Gs-Fb'nin oynadığı son maçta yayınlandıktan 20 dk sonra formu doldurdum ama ne hikmetse adım çıkmadı...

merhaba arkdaşlar arena stadıyla ibenim size bir sorum olacak ben tekerlekli sandalye ile stada gitmek istiyorum.Parayla bilet alıp içeride sıkıntı yaşama sansım ve böyle bir durum varmıdır.Yani parayla bilet alıp içerde rahat edebilecegim yerde sandalyeyle maçı izleyebilirmiyim?

ahmet2727;
engelli bileti değil de normal numaralı bilet alıp stada girerseniz maçı izleme şansınız var.engelli tirübünleri boş oluyor.parayla satın aldığınız biletin koltuk numarasında değil de engelli tribünün de yada merdiven boşluğunda falan izleyebilirsiniz.ama kapıdakiler sen engellisin engelli bileti almamışsın giremezsin derlerse bilemem.

ahmedd29;
tt arenada acayip bir sistem var.gs-ts maçına formu doldurduğumda 60. sıradaydım çıkmadı, gs-bjk maçına formu doldurduğumda 700. sıradaydım bilet çıktı...

Engellilere ücretsiz maç bileti

merhaba arkadaşlar engellilere maç girişlerinin ücretsiz olduğunu duydum ben %44 ortopedik engelliyim fakat tekerlekli araba kullanmıyorum tt arenada maçları ücretsiz izleyebilirmiyim giden arkadaşlar varmı yardımcı olabilirmisiniz ??????

Engelli Hizmetleri

Türk Telekom Arena'da, engelli misafirlerimiz ve refakarçileri için güney tribününde 88 adet, Pegasus (kuzey) tribününde 30 adet, doğu tribününde 29 adet ve batı tribününde 29 adet olmak üzere, toplam 176 kişilik yer ayrılmıştır.

Bu alanların tümü, tekerlekli sandalye kullanan misafirlerimizin de rahatlıkla giriş-çıkış yapabilecekleri ve refakatçileri ile birlikte oturabilecekleri şekilde tasarlanmıştır. Tüm tribünlerde engelli tuvaletleri mevcuttur.

Türk Telekom Arena'nın güney bölümünde engelli misafirlerimiz için ayrılmış olan sınırlı sayıda açık otopark alanı da bulunmaktadır.
Bilet Temini
Sınırlı sayıdaki ücretsiz engelli biletleri, maç günlerinde Türk Telekom Arena'daki gişelerden engelli kartları gösterilerek temin edilebilir. İhtiyaç duyan misafirlerimizin refaketçileri için de ücretsiz olarak bilet sağlanmaktadır.

Hatırlatmak isteriz ki, Türk Telekom Arena'ya sadece engelli kartı ibraz ederek giriş yapılması mümkün değildir.
Giriş Kapıları
Engelli misafirlerimiz, koltuklarının bulunduğu tribünlere göre aşağıdaki kapılardan Türk Telekom Arena'ya giriş yapabilirler:
Güney Tribün: Güney/G3 Kapısı
Pegasus (Kuzey) Tribünü: Kuzey/K9 Kapısı
Doğu Tribün: Doğu/VIP 1 Kapısı
Batı Tribün: Batı/VIP 1 Kapısı

ARAŞTIRDIM BİRAZ BU BİLGİLER İŞİNE YARAR BELKİ :)

şampiyonlar ligi maçları tt arena

Arkadaşlar %44 ortopedi engellisiyim 17 eylüldeki arenadaki gs-real maçına ücretsiz bilet alabilirmiyim bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşları bekliyorum ????????

ya arkadaşım buraya konu açöaçagına, bir dilekçe yaz bakalım alım oluyormu olmuyormu.

İLGİLİ AİLE POLİTİKALAR BAKANLIGINA,SPOR VE GENÇLİK BAKANLIGINA,VE BAŞBAKANLIK MAKAMINA,

SAYGIN MERCİLER.,

ENGELLERİ KALDIRALIM DERKEN ENGELLEMELERE ENGEL OLAMIYORSUNUZ.BIRAKIN MÜZELERE SEBEST GİRMEYİ MAÇLARA BİLE GİREMİYORUZ.ANAYASANIN VE KANUNLARIN ENGELLERİ AŞAMADIGINI BİR KEZ DAHA GÖRÜYORUZ....BU SORUNLARIN EN KIISA SÜREDE GİDERİLMESİNİ ARZ EDERİM .....

YAZ GÖNDER

ücretsiz giriş tüm stadlarda geçerli mi... yani buna nasıl başvuruyapabiliyoruz.adımları ne.. atıyorum kayseri-konya ankara g.saray maçlarına gidecem örnek..tüm özürlüler bundan faydalanabiliyor mu..

cenkfutbolcu;
aynı cvbı bende bekliyorum..

olimpiyat stadından bilgisi olan varmı arkadaşlar bilet leri nerden nasıl temin edecez basbakalık kartıyla olimpiyata ilk kez gitmeyi düşünüyorum bjk gs maçına bilen var sana neler yapmam qerektigine dair cok sevinirim

Benim Anlamadıgım Birşey var o Form salı gunlerı genelde çıkar galatasaray.org da ve denilen şu formu dolduruyosun bundaki onemlı olan sey basbakanlık veya aıle sosyal polıtıkalar bakanlıgı kartı (Kartlar değişiyor artık haberınız olsun) aıle sosyal polıtıkalar bakanlıgı kartı oluyor. Ben Salı gunu Doldurdum cuma gunu aksam 17:00'de baktıgımda Gs-fb Macı lıstesınde adım var mac gunu gıdıp bıletımı alıcam Sen o formu cuma doldurursan sansın tabıkı olmaz 260 kısılık yer verıyor cunku

Üst Alt