Noldu mutlu oldun mu yanıldığı için.
valla hislerime tercüman olmuşsun bu sitede ne çok arıza tip var ya bedensel değil ama zihinsel engelli gerçekten çok..
ben şunu sormak istiyorum.ttn net degilde türknet diye bir internet bağlantısı yaptırdık.üye olduk yani.ilk gelip anlattıklarında ttnet sandık öyle üye oldum.sözleşmeler 2 yılmış duydugum kadarıyla.ben şimdi iptal ettirmek istiyorum.ttnete geçmek istiyorum yaptıramazmıyım?
merhaba burcu,
öncelikle ttnet'i 4440375 'ten arayıp müşteri temsilcisine "cayma bedelini ödüyor musunuz?" diye sor. Sonra turknet'ten ttnet'e geçiş yapmak istediğini ve 24 ay taahhüt imzaladığını söyle. eğer cayma bedelini karşılarlarsa, turknet aboneliğini iptal ettir, ödeme faturasını ttnet'e yolla, onlar sana seçtiğin tarife için ödenen miktarı aylara bölüp karşılamış oluyorlar, yani sen ödediğin miktar karşılığında birkaç ay ttnet'i ücretsiz kullanırsın, daha sonra kalan kısmını yine ttnet'e ödemeye devam edersin. ücretsiz kullanacağın ayları aslında sen turknet'e ödemiş oluyorsun.
umarım yardımcı olmuşumdur, karışık gelen yerler varsa sorabilirsin
[h=3]"EN BÜYÜK BİLGELİK, HİÇ BİRŞEY BİLMEDİĞİNİ BİLMEKTİR ... bu söz yeter sanırım..[/h]
sayın @burcu ilhan
sanırım taahhütünüz karşılığında indirimden yararlandınız..ttnette taahhüt bozmanın sorumluluğu indirimden yararlanılan kısmı geri iade etmek oluyor.türknettede benzer bir uygulama var olabilir.yani müşteri hizmetlerini arayarak türknette bu vazgeçmeniin nasıl olduğunu öğrenebilirsiniz.eğer ttnet gibiyse ordada ne kadar indirim almışsanız ödemesini yapar sözleşmenizi iptal edersiniz..
adam ttnet müşteri temsilcisi beyler, dağılın