Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell Süperonline engellilere çok cazip kampanya

ögretmen-

Yasaklı Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar türkcel süper onine nin engelliler le ilgili kampanyasına üye oldum.
türk telekom bana yalın interneti % indirimle 8 mb hızda 59 tl ye verirken.
süperonline den üye oldum limitsiz 2o mb fiyat 39 tl
fiber internet üstelik
kurulum üçreki yok. verilen modem fiyatı şuan 180 tl civarı hem kplolu hem kaplosuz hemde usb li
24 ay sözlemeli. sözleme sonunda modem bize kalıyo.
20 mb hızda 4 gb limitli ise 19 tl
şimdi türk telekom sen al o % indirimini kafana çal:mad:
kampanya ismi süperonline engelgel tanımayan fiber internet
inceleyin

Ben ttnette taahhüdüm olduğundan cıkamıyorum yada engelli kampanyalarından yararlanamıyorum bir senem daha var

bende turkcell ın ınternet paketınden yararlanmak ısterım ama ne yapmam gerek hat fılan alıyormuyuz sonradan ucret yuksıyormu 3 g olan yerdemı hızı 20 mb 2 g olan yerde kactır acaba saygılar

3g ile ilgili degil bulundugunuz yerde fiberoptik kaplolar döşeli ise ki bu sadece büyük şehirlerde var. nigdede zannetmiyorum olsun
24 ay sözleme imzalıyorsunuz modem kurulum üçretsiz ilk faturada 8 tl damga vergisi vr.
başka üçret yok. üye olduktan sonra kimlik fıtıkopiniz ve özürlü kimlik veya hastane raporu fototkopisi m-eil olarak atıyosunuz.
türk telekom gibi tlf hattı çekmek gibi yalın iinternet diye ayda 15 tl ödemeye mecbur bırakmıyorlar
dedigim bibi
türktelekom yalın interneti % engelli indimli fiyatı= 8 mb hızında limitsiz 60 tl
türkcellsüperoline 20 mb hızında limitsiz 39 tl
türktelekomdan uzak durun

"Limitsiz" diye bahsettiğiniz tarifede AKK var. Dolayısı ile 25gb'lık veri indirildiğinde, hız otomatik olarak 1mbit'e düşüyor (sonraki aya kadar).

E hani 20mbit limitsiz tarife?

dedıgınız gıbı fıberoptık kablo yok burda turkcell 2g de cekıyor tahmınıne gore kac mps hızda ınternete gırebılırım su an vodafon dan sınırsız gunluk 100 mb kadar 7.2 mps hızında gırıyorum

ttnette ise akk 25 gbden bu ay 50 gb ye cıktı sonucta 20 mb hız nerde 8mbye kadar olan hız nerde .Üstelik 8 mbye kadar diyor 500 kbs bıkac kez gördum
400ü arasıra ortalama sınır 120kbs.

Büyükşehirler de de her yerde yok..Önceliği sitelere vermişler arıyosun elemanları bilgileri veriyosun,"sizin oraya altyapı kurulmamış" diyor..e ne zaman gelecek altapı diyosun"Bilmiyoruz" diyo ..:) Sen bilmiyosan kim bilecek?:)

Yanlış bilmiyorsam ttnetle taahhüt yapanlar süperonline'a geçtiğinizde taahhüt bedelinizi superonline ödüyor.

25 gb adil kullanım hakkı var doğru. bir pc ile 24 saat BİRŞEYLER Mİ NİDİRECEKSİN. BEN AYLIK 2 İLA 3 GB İNNETNET KULLANIYORUM.

Ttnetten taahhüt kapsamındada olsan engelli indrımı yapılıyo bilginiz olsun ben yaptırdım...

İstanbul için; Superonline henüz bölgenizde hizmet vermiyorsa kabloneti deneyin.Onlar da kutuya kadar fiber çekti.Ben yıllardır kullanıyorum ve sıkıntı yaşamadım. Superonline şu an sitelere giriyor ve bunun mantıklı sebepleri var. Eğer avrupa yakasında bir sitede oturuyorsanız ve Superonline henüz yoksa bana özelden ulaşabilirsiniz.

bende turkcell superonline kullanıyorum limitsiz ve 49 lt ödüyorum ... bu kampanyaya adil kullanım kotası olduğu için geçmedim :( .. şu an A.K.K. sını çok düşük tutmuşlar .. ttnette A.K.K. yı geçsen bile hızı düşümüyolardı superonline a üye olurken adil kullanım kotası diye bişi yoktu sonradan çıkardılar :) . ttnete taahhüt ü olanlara da bedeli süperonline sizin faturanızdan düşüyor (eğer değişmediyse) .

Can, adil kullanım sınırlaması her koşulda var zaten. Ben uzun süredir turkcell fiber internet 20 mb sınırsız abonesiyim, aylık 49 tl ödüyorum. İlk başlarda adil kullanım saçmalığı yoktu, ama son 2-3 aydır var! Devlet bunu her internet hizmet sağlayıcısına şart koştu. Artık aylık 100 gb download ya da 50 gb upload sınırını aşarsam, hızım 20 mb'ten 1 mb'te düşüveriyor. Kotanın % 80'ini kullandığımda sms ile bilgilendirme mesajı düşüyor önce, sonra sınır aşılmışsa, küüüt! :)

Yani, engelli kampanyasına özel bir adil kullanım sınırı getirilmiş değil.
Geçen gün aradım müşteri hizmetlerini, varolan paketimi engelli kampanyasına dönüştürmek istediğimi söyledim, özellikle de belirttim şu anda kullandığımdan farklı bir kısıtlama olacak mı diye, "hayır" dediler "bugün ne ise bu kampanyaya geçtiğinizde de o geçerli olacak". Tek fark, aylık 49 yerine 39 tl ödeyeceğim. Karşılıpında ise 24 ay taahütte bulunacağım.

Geçiş için özürlü kimlik kartımı ya da raporumu onlara fakslamam gerek. Zaman bulup yapamadım o işlemi. Bugünlerde yapacağım...

İşin özü şu; sadece internete girip geziniyorsanız size 1mbit yeter, film de izlerim derseniz 3mbit yeter, yok izlediğim film hd. derseniz 5mbit yeter. Bu hızların üstünü ancak download ve upload yapanlar o da seri olarak yapanlar kullanır. Yoksa hızınız 100 mbit olsa bile google sayfasının açılma süresi 1 mbitle aynıdır. Sonuçta online film izleme de tam anlamıyla bir download olayıdır. Adil kullanıma gelince o da ttnetin bizlere bir kazığıdır. Diğer servis sağlayıcılara da bunu zorunlu hale getirttiler. Apartmanınıza kadar fiber çekmiş bir servis sağlayıcı için hızınızı 1 mbite düşürmek emin olun yapılan otoyoldan sadece yayalar geçecek demekle aynıdır.İşine bile gelmez yani.Fakat henüz ttnetin böyle bir hizmeti olmadığı için rekabeti bu yönde sağlamaya çalışıyor. Fakat onlar da (geç de olsa)fiber altyapıya başlamış olduğu için birkaç yıl içinde bu garabetten kurtulma ümidimiz var.

arkadaşlar ben ttelekom sınrısız kulanıyorum yıllardır indirim olunca gittim baş vurdum 59 lira öderken şimdi 33 lira ödüyorum normal ev telefonada indirim varmış onuda halletim oda 12.5 lira gibi oldu yani ben halletim sizlerde baş vurun ttnetden vaz geçmeyin hakkınızı arayın

bende bursada toki sitelerinde oturuyorum türkcel süperonline 20 gb sınırsız 39 lira engelli paketten yaralanmaya başladım kampanya 31 martta bitti.

fax yerine meil atın. ben kimligimin ve raporumun fotolarını cep tlf ile çektim pc ye yükledim meil olarak attım.

bende 3 yıldır uydunet kullanıyorum memnunum sözleşmeli kampanyalardan uzak durun. en güzel olan özgür olmak.

Superonline her yerde yapıla biliyor mu ? Her yerde var mı yani ?

türk telekomun internetin den çıkmak istiyorum. izlemem gereken yol nedir aradaşlar.

dilekçe yazıp türk telekoma götürmem yeterli mi acaba..

bulundugunuz yerdeki turk telekom müdürlüklerine gitmeniz yeterli

arkadaşlar vınn paketi gibi kullanabiliyormuyuz bunun için? varmı bilgisi olan??? veya evde hatta bağlı mı kalınıyor?

türkcell superonline hizmeti şimdilik sadece büyük sitelere veriliyor.ben aralık 2011 de geçtim ttnet'e ödediğim cayma parası 170tl'yi indirim olarak geri verdiler.
bu indirimi eski abonelerede yapıyorlar.önce adresinizde hat varmı sormalısınız.bayi veya müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz0 850 222 0 222 iyi akşamlar.

superonli'ın en güzel tarafı telefona sabit ücret almıyorlar konuşma paketleri var aralıkta dakikası 5 krş tu paket almazsan konuştuğun kadar ödüyorsu hiç konuşmazsan para ödemiyorsun ber aralık 2011 de girmiştim siz yine netten bakın.veya müş. hizm.(0 850 222 0 222) sorun.iyi günler

Güzel ama yaygın değil.
Zaten yaygın olsa ortalıkta ttnet diye bi şey kalmaz yada en azında çok ucuz fiyatlara internet kullanabiliriz.

Merhaba Arkadaşlar bende turkcellin Vınnından sonra süperonlina sınırsız fiber internete bağlandım
başvuru sırasında biraz problem yaşasamda internetimden memnunum gayet hızlı gibi gözüküyor
yalnız bana engelli tarifesine geçmek için ilk önce başka bir tarifeye kaydınız yapılacak kurulum yapılınca
evraklarınızı faks çekersiniz o zaman bu tarifeye geçersiniz dediler direk olarak ben neden engelli tarifesine abone olamıyorum
2 gün kullanım için bana o tarifeden ilk faturaya 10 tl 8 tl de vergi artı 39 tlde tarife bana 50küsür fatura gelir dediler
bende kızdım ama yapacak bişi yok ilk faturayı öyle ödeyecez ama internetten memnunum süper süperonline...

Üst Alt