Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell Süperonline engellilere çok cazip kampanya

niğdeli51;

hat almıyorsunuz hazırdaki telefon hattınızı türkcell'e aktarıyorsunuz en güzel tarafı sabit ücret yok yalnız her yerde yok.

niğdeli51; sadece merakımdan soruyorum. puanın kaç bi de mezuniyet?
Saygılar

Bana cevap veren olmamış sizde de öylemi oldu ilk önce başka bir tarifeye abone yapıp evraklarınızı mail atın kurulumdan iki gün geçti 2 günlük tarife başka tarifeden faturalandırma yaptılar sizde nasıl yapıldı üyelik ....selamlar

sayın memolikk ben eski aboneydim.rapor fotokopisiyle nüfus cüzdanı fotokopisini antalya ana bayiine verdim.işlemim bitti.yalnız bu kampanya 31 temmuzda bitiyor.evraklarınızı bence herhangibir bayiye elden verseniz iyi olur.herhalde faxlada oluyor.ben vakit az olunca aksilik olmasın diye elden verdim.iyi günler.

arkadaşlar adil kullanım 25 gb de ben her ay 50 gb nin üstünde download yapıorum hiçte hızım inmedi hep 8 mb hızla indirior...

Arkadaslar bende yararlanmak istedim ama bizim burda maalesef fiber henüz gelmemiş o yüzden adsl e talim etmek zorundayım :((

Bu zamana kadar üstüne düşmemiştim bu kampanyanın 3 5 aramıyordum bazı nedenlerden dolayı raporumu faksladım kendilerine ve geri dönüş yapıldı bana işleme aldık genel müdürlük onayladığı zaman size bildirilecek diye bugün yarın ararlar heralde :)
Sınırsız net kullanıyorum 49 tl 39 tl ye düşecekmiş
Ayrıca ev telefonumda Süper Online da konuştuğum kadar ödüyorum vergi ödemiyorum sabit ücret ödemiyorum :)

Bir gün bizim ellere de gelir umarım bu fiber kablo ağı ve mutlu oluruz hepimiz. Yoksa bu gidişle TTNet teyiz... [SIZE=3][FONT=times new roman]:)[/FONT][/SIZE]

Bülent Bey,

Yeni üye değilsek, Turkcell fiberoptik internet kullanıcısı iken ve taahhüdümüz yokken neden bu pakete gectiğimizde 24 ay taahhüt isteniyor ??? Sizce de saçma değilmi?
Ben 4 yıllık üye ve taahhüdüm yok iken bu pakete gecmiş bulundum ve kimse bana 24 ay taahhütten bahsetmedi, gecen ay tesadüfen taahhüt vermiş!!! olduğumu öğrendim.
İnternet sitesinde yazan 24 ay taahhüt olayının yeni aboneler için olduğunu sanıyordum.

Haksızlık oldugunu düşünüyorum. BTK'nın %25 indirim kararını uygulamak için neden illa ki başımızı bağlıyorlarmış 24 ay ??????
itiraz etmek istiyorum.

Benim evimde telefon yok. Bulunduğum yerde fiber'de yokmuş. ADSL ile abone olmak istesem İnternet bağlantısı için telefon bağlantısına ihtiyaç var mı?

Son geçişim olsun ne deyim,bu zamana kadar ne güzel kullanıyordum bir sıkıntı yoktu raporumu verdim engelsiz tarifeye geçtim,ne olduysa tarifemi değiştirdim net hızım yavaşladı geçen hafta okadar aramama rağmen yok fazla dowloand yapmışsınız hızınız düşmüş yok hiziniteset yok kablolu deneyin cart curt ay başında düzelir ay başı oldu benim netim halen yavaş halen takılıyor,ne şarkı dinleyebiliyorum ne sayfalarda gezebiliyorum ne sosyal paylaşım sitelerine girip rahatca gezebiliyorum takılmaktan sayfa yavaşlığından.Meilde yazdım cevap veren yok illa zorla kendilerine sövdürecekler telefon edip,bende buradan diyorum ki...

Allah Belanı versin süperonline...

gönül yarası; al benden de o kadar! Batırdılar superonline'ı, bu kadar kötü bir sözümona müşteri ilişkileri yoktur.
Delirttiler telefonda, birşey söylüyorlar 1 dk gecmiyor olur dediklerine hayır olmaz diye karşı çıkıyorlar. Kayıt oluşturup en gec 96 saat içinde dönüş yapacağız diyorlar, istersen 1 yıl bekle geri dönen, adam gibi bir cevap veren yok. Rezalet diyorum başka birşey demek istemiyorum.
Eskiden iyiydi ama şu an sapıtmış durumdalar, bulaşmadıysanız aman bulaşmayın diyorum arkadaşlar.

Aynen uzak durun bu süperonline dan sözleşme sürem dolsun geçecem ttnet e pahalı mahalı ama napim böyle uğraşmaktansa.Sakın bulaşmayın bu süperonline müşteri hizmetleri cahilce dalga geçer gibi fazla dowloand yapmışsınızdır bakıyorum açılıyor açılıyor açıldı fazla dowloand da yapmamışsınız ben sizi teknik servise aktarayım teknik servis açar bu benimle ilgili değil kablo hızınızla alakalı hay sizin kablonuzuda dowloandınızıda oraya oturttuğunuz o lavuklarıda sinemaya götürüyüm emi :mad::mad:

bundan yararlanmak için superonline paketinin illaki bizim üzerimizemi olması gerekir?

arkadaslar ttnette de sınırsız ınternet 40 tl engellı tarıfesı hemde taahhut falan yok
sız yenı abone bıle olsanız fark etmıyo sadece ındırımlı kampanyalarda taahhut var engellı ındırımınde
taahhut mecburıyetı yok zaten oyle bırseyde olması ımkansız sız engellılıgınızden dolayı ındırımden
yarlanıyosunuz

Sakın düşünmeyin bile süper online müşteri hizmetleri hatalarını kabul etmemk için durmadan sizin üzerinize suç atıyor kendim pc üzerine çalışıyorum dükkanım var ama malesef süperonline sizin sorununuz pc den kaynaklanıyor diyor elimde 10 atne pc var hepsimi bozuk diyorum evet diyor bizden sinayl gidiyor diyor böyle bir saçmalık yoktur

Can-kuş,

Aynen size katılıyorum. BTK'nıın kakarını yerine getirip engelliye %25 indirim uygulaması gerekirken , indirimli fiyat veriyorum diye 24 ay taahhüde sokması çok ayıp. Üstelik superonline beni hali hazırdaki 3 yıllık müşterisini bilgi vermeye bile tenezzül etmeden 24 ay taahhüde sokmuş !! İptalimi de yapmıyorlar, değişiklik te yapmıyorlar, bıktım usandım. Bu kadar rezalet bir müşteri hizmetleri görmedim.
Superonline'ın yaptıkları düpedüz terbiyesizlik, ilk defa bir firmadan bu derece nefret ettim.

merhaba ögretmen -
ben Şu an ttnet abonesiyim önümüzdeki ay abonelik sözleşmem bitiyor türcell superonline üyeligi oluşturmam icin ne yapmam gerek bide ben vede kuzenim aynı apartmanda ıkamet edıyoruz her birimiz icin modem almamız şartmı yoksa üstkata kabloyu cekmemiz kafimi olur . ttnet in modemi kullanmazmıyız şimdiden teşekkürler.

dark_81
alın superonline, başınıza dert alın...

superonline müşteri hizmetlerinin hiçbir dediğine inanmayın! Zaten söylediklerinin tam etrsini 1 dk sonra inkar ediyorlar..

s.a arkadaşlar

süper online engelli indirimdinden başvuru yapmıştım taahhütsüz 20 mbps hızda / 25 GB AKK İLE / limitsiz aylık 39 tl üzerinden

bugün sabah süper online mesaj geldi müşteri numaram ve şifrem geldi ama eve internetim cuma bağladılar online işlemlere BENDE girdim süperonline online işlemlerden BAKTIM

25 mbps hızında 10 gb kotalı olarak görünüyor aradım sordum ilk ay böyle olacak dediler acaba 10 gb geçersem fazladanmı fatura ödeyeceğim yoksa 1 ay olduğu içinmidir birde süper online faturaları ne zaman kesiliyor son ödeme ne zaman

1 AY SONRA TAAHHÜTSÜZ LİMİTSİZ 39 DEN ÜCRETLENDİRİLECEKSİNİZ DEDİLER

aradım mh lerini fax çek dediler belgeleri engelli olduğuna dair daha çabuk ilerlemesi için bayyi geç yollayabilir miş doğrumudur arkadaşlar

Benim kadar kimse sövmemiş uğraşmamıştır süperonline ile,ama adamlarda haklılardı alt yapı yeni kuruldu sıkda olsa sorunlar yaşadım ama epeydir sorusnzu şekilde kullanıyorum.Ne dedimsede yaptırdım,mail gönderiyordum dönüyorlar hemen artık beni kara listeyemi aldılar naptılar bilmem ama hemen çözülüyor sorunum :) ev telefonumuda kullanıyorum evden konuşmadığım için para ödemiyorum vergisi algısı gelmiyor.
aaaa;
Müşteri hizmetlerinden fax numarası al direk çek bayiye verme yoksa benim gibi sorun yaşarsın direk çek fax sını...Çektikten sonrada ara ertesi günde ara üyelik numaran şifrenle online işlemlerlerden takip et...

Benim kadar kimse sövmemiş uğraşmamıştır süperonline ile,ama adamlarda haklılardı alt yapı yeni kuruldu sıkda olsa sorunlar yaşadım ama epeydir sorusnzu şekilde kullanıyorum.Ne dedimsede yaptırdım,mail gönderiyordum dönüyorlar hemen artık beni kara listeyemi aldılar naptılar bilmem ama hemen çözülüyor sorunum :) ev telefonumuda kullanıyorum evden konuşmadığım için para ödemiyorum vergisi algısı gelmiyor.
aaaa;
Müşteri hizmetlerinden fax numarası al direk çek bayiye verme yoksa benim gibi sorun yaşarsın direk çek fax sını...Çektikten sonrada ara ertesi günde ara üyelik numaran şifrenle online işlemlerlerden takip et...

benden miilete tavsiye siz siz olun süper onlineye yaklaşmayın ben tam 6 ay ugraştımda zor kurtuldum sakın ha dertsiz başınıza dert almayın ttnet ten şaşmayın varsın fiyatı yüksek olsun varsın hızı düşük olsun sakın derim süper onlineye bulaş mayın

gönülyarası;

teşekkürler

sizinde mi benim gibi oldu süperonline ilk önce direk olarak engelli indirim kampanyası açılmıyormuş banada 25 mbps hızında 10 gb kota ile açtılar mh aradım meil adresi verdiler fax verdiler oraya gerekli özürlü belgelerini gönder dediler çekince düzeliyormu online işlemlerden sınırsız taahütsüz 20 mbps 25 akk lı engelli tarifesimi yazıyor

fax numarasını sen biliyormusun

bumudur fax numarası

Fax0850 229 75 75

Bize Ulaşın | İletişim - Turkcell Superonline

ögretmen-;

şimdı lımıtsız derler ama bellı bı gb a kadar 39 dur o verılen sınırı aşarsan ttnet hızını 3mb hıza dusuruo superonlıne hız mı dusurur artık ucretmı keser bılmem ama gene aynı anlama getırır ıyıce araştırman lazım
sımdı bakdım o kampanyaya dedıgın gıbı guzel felan ama 25 gb fılm dızı ızleyen ıcın cbk bıtebılır ama cok netle işi olmyan ozellıkle fılm dızı vıde gıbı oynatıcılarla işi olmayan bırı ıcın cok cazıp bence lımıtsız dedıgı ayda 25 gb aşarzan hız 3mb dusuo

Turkcell in sömürdüğü yetmedi şimdide internet üzerinden sömürecek, digitürk e 400 milyon vereceğine bize yardımcı olsunda bizde teşekkür edelim :)

Üst Alt