Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell Süperonline engellilere çok cazip kampanya

s.a arkadaşlar sabah bilgisayarımı açtım süperonline tilgin hg 1311 modemim power ışığı kırmızı yavaş yanıp sönüyor
normalde sürekli yeşil yanması lazım dün gece 1 e kadar kadar sürekli yeşil sabit yanıyordu internette sorunn yok aradım mh lerini size bi sorun olmaz dediler doğrumudur neden sürekli yavaş yavaş kırmızı yanıp söner modemin power ışığı

s.a arkadaşlar hızım 3 mbps inecekmiş mesaj geldi düne kadar dowloand 20,57 gb oldu + 2 gb uploand oldu bu 2 sinin toplamımı 25 gb olacak hız düşmesi için yoksa dowloand 25 gb mı olması lazım

nedense engelliler için başka tarifeler yok verilmiyor örneğin sınırsız adil kullanım limiti yüksek olan 50mbps indirim yapmıyorlar 25gb hız adil kullanım hakkı veriyor kötü bir durum.

Turkcell superonline kullanışlı mı?

engelli sınırsız tarifesini almak istiyorum 39tl olan ilk ay normal tarife mi geliyor ne kadar ödediniz ve internet hızı vs nasıl

Üst Alt