Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell Superonline taahhüt imzalamamı istiyor?

slk29

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

Turkcell superonline mevcutta yaptıkları taahütsüz engelli indirimini kaldırıp yerine taahütlü ve zamlı tarifeye geçmem için bugün beni aradı. Yaptığınız ayıp neden engelliyi bu şekilde taahüt altına sokmaya çalışıyorsunuz desemde umursamadılar. Mevcut faturamın üstüne 10 tl zam yapıp taahüt imzalamaları gerekiyormuş.

Taahhüt imzalaman gerekmiyor bence engelli olsan bile kolaylik yapmiyolarsa numarani taşiyabilirsin daha uygunsa tabi..

Selamlar,

Geçtiğimiz ay Beni de bu şekilde aradılar. AKK kalkması ile artık tarifelere zam geldiğinden bahsettiler. Eylül ayında tekrar görüşecekmişiz.

Bölgemde kablonet altyapısı olmadığı için biraz mecburen biraz daha ekonomik olan ttnete geçmeyi düşünüyorum.

En pahalı turkcell superonline en iyi ucuz turknet modem verilmiyor kendin alıyorsun

Beni ilk bayi kanalı aradı mecburum havası attı dedim yapmıyorum sözleşme felan. Yok işte fiber alt yapısı bizde var bölgede diye konuşunca hee tekelleştiniz fiyat dsyıyorsunuz diyince sustu. Halbuki vodafone ve kablonet alt yapısıda var.

süperonline engelli paketi kullananlardanım. 15 gün önce aradılar.artık bu tarifeyi kapatıyoruz dediler.yeni taife gelecek zamlanacak dediler. bende yeni tarifeye geçmek istemiyorum. zam yaoacaksanız da fahiş artış yapamassınız.enflasyon oranında yapabilirsiniz dedim. bana siz tahhahüt vermemişsiniz ama dedi bakın dedim bu tarife zaten taahütsüz tarife dedim taahütüsz tarife diye beni başka tarifeye alamassınız hakem heyetine şikayet ederim dedim.BTK ya şikayet ederim dedim.

slk29

Vodafone'dan teklif aldım. Türkcell den bir tık daha ucuz. Şuan en uygunu TTnet gibi. Kablonet alt yapısı olsa onu tercih ederdim.

Turknet hala bulunduğum bölgede arıza olduğundan başvurumu alamadığını söylüyor. :)

aynı aramayı bana da yaptılar. bende mevcut fiyat hatta yanlış hatırlamıyorsam 1 lira falan daha ucuz. ektra olarak sözleşme yapılacak, sözleşme iptal edilirse aylık 150 lira üzeriden kalan aylar ödenecek denildi.

arkadaşlar merhaba,yakın zamanda türk telekom fiber bağlatan varmı? engelli indirimli fiyatı ne kadar ve tt müdürlüğünemi gitmem şart mı?

Benide aradılar Eylüle kadar paket seçmem gerekiyormus kardesimin üstünden kendi üstüme aldım. (Devir)
TT net veya turknet Nekadar mal olur hersey dahil limitsiz yalin 8mb.hiz.
Sabit telefon yok.

Son düzenleme:
musty35

Turknet standattartır 1000 dk yurtdşı dahil telefon internet hattın ne kadar kaldırırsa 100 mb kadar engelliye 56-tl dir.

bende fiber altyapı var diye türktelekom seçtim ama inanın adsl daha iyi zırt pırt kopar telefon edersin hattınızda sorun vardır kablo bağlantılarına bakın der oda yetmez bina içi şebekenize baktırın der asla hatalarını kabul etmezler
aynı binadan şikayette bulunursunuz ararsınız komşumdada yok dersiniz size başkasının şikayet kayıtlarını göremiyoruz isterseniz yeniden arıza kaydı oluşturalım der
gidersiniz telekom müdürlüğüne arıza birimine ekiplere bildirildi sıra gelince bakılacak derler gelmezlerse inatla müdüre çıkarsınız arızaya bakan anlaşalı firmanın elemanı çıkmış sorunu halletmeye çalışıyoruz der

Engelli işlemlerini asla telefonda halletmezler türktelekomda illa müdürlük veya bölge bayilerine gideceksiniz

Türknette tahüt yok istediğin zaman çık telekomda sözleşme süren dolunca ayrılmak istesen bile bir bahane ile size ücret kitliyorlar

Yok vermiyorlar maalesef. Zaten alma dışardan kendin satın al daha iyi

herkes ttnet ten çok şikayetçi ben yaklaşık 4 yıldır ttnet kullanıyorum biraz bölgeylede alakalı sanırım sadece iki kere sorun oldu elektrik gidince bi kopma yaşadım ondada hemen gelmişlerdi öyle üç beş gün geçmedi hani aynı gün içinde gelmişlerdi.çevremde turkcell kullanan var mesela çok şikayetçi çoğu ttnete geçti.ttnetin kendi modemini kullanıyorum modemdede sorun yok.bence altyapı sıkıntı çıkarıyo iyi değilse.gayette hızlı.

Ben şu an fiber kullandığımdan adsl e geçme gibi bir durumum maalesef yok. Superonline ile Vodafone aynı fiyat.

Şikayet comda turknet kopma sorunu oluyor diye çok yazı var .
ben online oyun film müzik vs. öyle vakit geçiriyorum zirtpirt koparsa hiç kıymeti yok .
Salim G.

Wifi li kaç paradır ki bende Superonlininki var kapatırsa onunda geri vericem elimde wifili modem yok.

Modem olan türknet kullanmanızı tavsiye ederim yok modem derseniz.Türktelekomu kullanın digerleri hepsi türk telekomun altyapısını kullanyor zaten superonline fiyatları tuzlu istedğin gibi gb destek alamıyorsun superonlineden

@musty35

türknette, süperonline yada tt telekomda ve diğer alt yapılarda kopma sorunu genelde kişinin kendi altyapısı ile alakalıdır. Kopma varsa gelir türk telekom bakar çözer gider...Sorun yok derse boşuna zorlamanın anlamı yok çünkü problem %99 sizden kaynaklıyor demektir.

5 yıldır Superonline kullanıyorum. Gayet memnunum. 3 ay da bir nasılsınız diye arayıp hal hatır soruyor adamlar. TTnet i aradığımızda ise amatör müşteri hizmetleri çıkıyor ne oldugunu bile bilmediği hizmeti vermeye çalışıyor.

Hizmet ucuza alınmaz arkadaşlar. TTnet ucuz olabilir ama arka plan hizmeti düşünün 10 tl fazla verin hizmet te alın. Superonline bugune kadar 1 kere bile yavaşlamadı ve sorun oldugunda direk yardımcı oluyorlar.

Ben 3 aydır Turkcelin engelli paketinden yararlanıyorum. 1 senelik taahhüt yaptırmıştım. Henüz arayan yok.

BEN 25 Mbps Limitsiz Fiber İnternet
Fiber Engel Tanımayanlar Fiber Kampanyası TARİFESİNİ KULLANIYORUM 3 YIL OLDU HALA KULLANIYORUM VE 44 TL ÖDÜYORUM SİZLER NE KADAR ÖDÜYORSUNUZ PAYLAŞIRMISINIZ
BENİM TARİFE VE ÖDEMELER ALT RESİMDE
Z55LmG.jpg

DOOlZv.jpg

Süperonline engel tanımayanlar tarifeleri sosyal destek kampanyası adı altında güncellenmiş ve seçtiğimiz herhangi bir tarifeden %25 indirim yapılıyormuş ama bilgiler içinde taahhüt yapılacağı yer almıyor..

Edit: müşteri hizmetleriyle görüştüm 1 eylüle kadar evraklarımızla yeniden başvurmamız gerektiğini yoksa farklı fatura ile karşılaşacağımızı söylediler.. kısacası artık istediğimiz herhangi bir pakati seçiyoruz ve %25 indirim alıyoruz, bu indirim 12 ay geçerli ve kampanyanını geçerlilik tarihi 2024..

https://www.superonline.net/kampanyalar/sosyal-destek/sosyal-destek-kampanyasi

BLUEEYES bende 44 TL olan paketi kullanıyorsum.Gelecek aydan itibaren o paketin fiyatı engelli indirimli 67.5 TL oluyor.
Abonelik için telefondan başvuru yapıyormuşuz evimize veya iş yerimize gelip raporumuzu kendileri alıyorlarmış.Artık internet zerinden kabul edilmiyormuş raporlar...

jonjon

Telefon tarifelerini de aynı şekilde yapmışlar. Hangi paketi seçersen seç, % 25 indirimli olarak seçebiliyormuşuz...

Sugaremro
bu konuda bilgim yok ne arayan var ne soran valla önümdeki ay 67 alacakta işler değişir iptal ederim
tahahütümde yok

gönülyarası
HANGİ OPERATÖR BU LİNK VAR MI BU KONU HAKKINDA

Ben Superonline dan memnunum süperonline dan devam edicem.indirim hangi ucret uzerinden yapılacak mesela 69.90 kampanyali fiyatı olan paket 52.5 lira mi olur yoksa indirimsiz hali 85 liradan%25 indirim olursa 63.75 olur normal vatandaşa 69.90 bana 63.75 indirilen oran %10 oluyor.nerde %25 ?

Bugün şu yeni tarife işini halledeyim Eylül ayı geldi çattı diye düşündüm ve bir komşudan kartına edindiğim bir müşteri temsilcisini aradım. O da tesadüfen oğlumun arkadaşı çıktı. Eve çağırdım, çay sohbet muhabbet arasında o işi de hallettik.
Normalde müşteri temsilcisi işitme sorunum olduğu için telefonda talimat kabul etmiyordu. Engelli kartımı da bayiye götürüp oradan işlem yapmam gerektiğini söylüyordu.
Neyse bu tesadüf sayesinde herhangi bir zahmete katlanmadan halletmiş olduk.

Üst Alt