Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell Superonline taahhüt imzalamamı istiyor?

musty35

12 ay taahhüt verdim (içimden küfrede küfrede).

Şu anda en iyisi yukarıda Hakan'ın yazdığı Kablo Net gibi görünüyor

türknetin fiyatıda çok iyi sınırsız 100mb hız artı ev telefonu bizlere yanlış hatırlamıyorsam 56 gibi rakamlara geliyor inceleyin derim .

arkadaşlar mobil net im 24 eylül de bitiyor türkcell,3 gb net e 48 tl gibi bir rakam ödüyordum cep telefon kullanmaya başladığımdan beri türkcelliyim ama artık değiştirme vaktim geldi çünkü çok pahalı...sizce hangi gsm e geçeyim tarife önerebilirmisiniz fiyatı ile birlikte:)

ben türktelekom mobilliyim 3 ay rahat paketi var 1000 dk 1000 sms 10 gb 3 ay geçerli fazla telefonla konuşan briri değilim 1000 dakika bitmiyor bile interneti lazım oda işimi görüyor her hafta hediyesi var 2 haftada bir 100 dk konuşma geliyor internet lazım diyorsanız türktelekomun tarifelerine bakın ama bölgenizde çekermi benim vadofon çekmiyor türktelekom çekiyor

hozgul OturanBoğa

Kablonet en iyisidir. Telefon hattı kullanmaz, kendi bağımsız alt yapısı var. Ben evlenmeden önce ailemin evinde onu kullanıyordum. Birde bildiğim kadarıyla upload hızı Fiber'in 2 katı idi, değişmediyse...

Evlilik sebebiyle 3 yıldır oturduğum yeni bina ve bölgesinde kablonet alt yapısı yok. Olsa, ben yok ttnetmiş, yok superonline mış bunların ağız kokusunu çekermiydim :(

StratoS

Arada bir kesinti oluyor ama hız bakımından çok memnunum. 100 Mbs indirme, 5 Mbs sanırım da upload... Bir de gayet makul bir fiyat.

StratoS malesef bizim bölgedede kablonet yok mecburen ttnet kullanıyorum. ama kontratım bitince ttnet hala uçuk para isterse turknete geçmeyi düşünebilirim.

Mehmetyilmaz

Turknet bana hala bulunduğum bölgede altyapı var mı yok mu dönemedi :) Birde modem alma durumu da hoşuma gitmedi. Para verip alınır, o önemli değil de, Yarın bağlantısal bir sıkıntı olur, modem kaynaklı der çıkarlar...

@Mehmetyilmaz
TurkNet'ten illallah diyip ayrılmış biri olarak TurkNet konusunda bir daha düşünün derim.

@StratoS
TurkNet'tin vereceği cevabı, sitelerine girip adres bilgileri ile altyapı sorgulayarak siz de görebilirsiniz. Onlar da farklı bir cevap vermeyecekler.
Benim Superonline'da da upload hızı 5 mbps.

Ufukalp

Sitede, şuan için yanıt veremiyoruz, ekranı çıkıyor.

3 yıl önce 10 du sanırım upload hızı, hatta kapatırken kapatmayın bu bizim avantajımız demişlerdi. Demek ki düşürmüşler.

StratoS Ufukalp benim yan komşum 1 senedir turknetli ilk 2-3 ay kopma sorunu yaşadı zaten bende o sırada ttnetle yeni anlaşma yapıyordum acaba turknete geçsemmi derken arkadaşım kopmalardan bahsetti bende tekrar ttnet ile anlaşmıştım ,ama arkadaşımdan aldığım bilgi ise şu şekilde oldu : senin sormana denk geldi heralde o günden beri bi sıkıntı yok yaklaşık 10 aydır takılmadan kullanıyorum dedi . gerçi benim daha 2020 nin 7. ayına kadar sözleşmem var ttnet ile bakalım bitince ne olacak tekrar sorucam arkadaşıma sorun yoksa mecbur geçicez çünkü ttnet 100 liranın üzerinde para istiyor zaten her yere fatura ödüyoruz bence çok .
bu arada Ufukalp sen negibi sorun yaşadın turknetten sanada bi sorayım :)

Mehmetyilmaz
TurkNet bildiğiniz gibi Telekom'un altyapısını kullanıyor.
Altyapı kaynaklı bir sorun yaşarsanız çok sıkıntı çekersiniz.
Çünkü TurkNet'in, Türk Telekom'a ait olan altyapıya müdahele yetkisi yoktur. Hoş, olsa da o cins müdahale için yaygın teknik servis ağına sahip değil.
Bu gibi arızaları sadece Türk Telekom'a iletirler, gerisi Telekom'un keyfine kalmış. Siz Telekom'un müşterisi olmadığınız için onlar da sizi sürekli en geriye atar.
Şu anda TurkNet'in ulaşabileceğiniz, derdinizi anlatabileceğiniz bir müşteri hizmetleri telefonu bile yoktur. İnternet üzerinden arıza kaydı oluşturmak zorundasınız. Anlık çözüm diye bir şey yoktur. Onlar arıza kaydınızı görecekler de, dikkate alacaklar da, bir zahmet keyifleri yerinde ise işleme koyacaklar.
Neyse gelelim benim onlarla yaşadığım en büyük soruna:
O zamanlar fiber altyapı yoktu, Türk Telekom altyapısı ile TTNET'ten TurkNet'e geçmiştim.
Hattım 16 Mbps destekliyordu ve bu hızda ADSL hizmetinden faydalanıyordum. Birkaç defa aradılar, hattımın 35 Mbps desteklediğini, istersem aynı ücrete 35 Mbps VDSL ye geçiş yapabileceğimi belirtiler. İlk bir ikisinde dikkate almadım, çünkü hattımın 16 Mbps olduğunu biliyordum, çeşitli yerlerden kendi sorgulamalarımda da aynı sonuç çıkıyordu.
Birkaç kez ısrarla aynı şeyi tekrar ettiklerinde, tamam dedim, modemim de VDSL destekleydi zaten.
Hiç kesinti yaşayacaksınız, geçiş işleminde belki bir iki saat en fazla dediler. Ben olur verdikten sonra internetim kesildi.
Bir iki saati geçtim, bir iki gün oldu, bir iki hafta oldu, internetim yok. Haftalarca arama, onlarca arıza kaydı, adamların umurunda bile olmadı.
Ta sonra bana verilen cevap; ay pardon hattınız VDSL desteklemiyormuş. Gel de delirme.
Ee geri bağlayın ADSL mi, onu da yapamıyorlar. Geri dönüşü de 2 ay beceremediler. Ben 2 ay internetsiz kaldım, komşunun internetinden istifade ettim.
Superonline siteye fiber altyapısı getirince de, hemen TurkNet aboneliğini sonlandırıp Superonline fibere geçiş yaptım.
Bir sorun oluştuğunda Superonline'da öyle telefondan cart curt yoktur, bir saat içinde teknik elemanlar evine damlıyor.

mobil de kime geçeyim sizce arkadaşlar ya...türkcell çok kazık artık gına geldi ya telekom ya vodafone ya da alternatif önerebileceğiniz ??

Ek bilgi: Bulunduğunuz bölgede ttnet fiber altyapısı varsa süperonline veya türknet adsl üyeliği alamıyorsunuz.. bu sebepten dolayı süperonline üyeliğimi iptal etmemi istediler..

Ayrıca vodafonenun fiyatları cazip duruyor, web sitesinde 24 ay sözünüze diyor ama şubeyle görüştüm bunlarda taahhüt yok abi dedi.. bi gözatın derim.. ayrıca ayrıntılar bölümünde de şöyle yazıyor; Engelsiz Yaşam Limitsiz Fiber Kampanyası (T) ile aboneler İnternet hizmetlerinden taahhütolmaksızın indirimli olarak seçtiği pakette belirtilen fiyatlar üzerinden faturalandırılır..

https://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/dusler-kulubu-limitsiz-fiber-kampanyasi.php

merhaba,
[FONT=Verdana]28.09.2019 tarihinde [/FONT]
tüm engelli evraklarımı şikayet içine ekleyip fesh talebinde bulundum. 29.08.2019da müşteri hizmetlerini aradım durumu tekrar anlattım yeni tarife için onay verdim teknik arıza sebebiyle işlemleri yarıda kaldı tekrar arayabilirmisiniz dedi.ben tekrar aramam zaten şikayetlerimde var. ttnet fibere geçerim dedim.04.09.2019 da faturama baktığımda müşteri temsilcisin dediği tutarı görüyorum demekki olmuş.eski ödemem 54 tl idi.müşteri temsilcisi aşağıdaki tutarı söylemişti.yeni fatura 57,80 gelmiş uyumlu.
hız ve tatahüt süresi sosyal tarife %25 indirimson fiyat
8 mbs adsl ilk 6 ay74,9018,7356,18
8 mbs adsl son 6 ay84,9021,2363,68

tarifem mevcut müşterilere internet kappanyası 8mb hız limitisiz.
dönemison ödemetutarDETAY
Ağustos 201912 Eylül 2019 [FONT='inherit'] 57,80 TL [/FONT] 7 gün kaldı

şikayet NoANA KATEGORİALT KATEGORİOluşturma TarihiDurum
93722799Fesih/Geçici Durdurmaİptal İşlemleri28.08.2019Çözümlendi
93722897Fesih/Geçici Durdurmaİptal İşlemleri28.08.2019Çözümlendi
93722925Fesih/Geçici Durdurmaİptal İşlemleri28.08.2019Çözümlendi
93722946Tarifeler/KampanyalarTarifeler/Kampanyalar28.08.2019Çözümlendi
93722984Taahhütname/Cezai Şart/Cayma BedeliTaahhütname/Cezai Şart/Cayma Bedeli28.08.2019Çözümlendi

• FAZLI AYAN [FONT='inherit']28.08.2019 23:28[/FONT]

125******* tckn li 52**** müşteri Nolu olan engelli müşterinizim.engel tanımayanlar tarifenin kapatılması sebebiyle engellileri yeni tarifeye geçmeye zorlamak, taahhüt imzatmak , verdiğim engelli raporu gibi evrakları istemeniz veya süperonline ofislerine çağırmanız engellilere yönelik zorluk çıkarmanızdan dolayı kınıyorum..Reklamlarınız da engellilere verilen desteklerin anlattığınız gibi bu eziyetleri de işlerseniz daha objektif olursunuz.müşteri memnuniyetsizliği sebebiyle 5242*** müşteri numarası ile verilen internet hizmeti ve 0216323**** sabit telefon hizmetin ses hizmetiin fesh edilmesini istiyorum

turkcell Superonline 02.09.2019 08:44

[FONT=Verdana]Merhaba Fazlı Bey,Engel tanımayanlar kampanyamız sona ermiştir. Bu nedenle özel durumu olan müşterilerimizin yeniden taahhüt vermesi gerekmektedir. Talep etmeniz durumunda yeni kampanyanız üzerinden %25 indirim işlemi uygulayabiliriz. Bu işlem için 0532 532 00 00 numaralı müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz. Evrakları bayi kanalımıza iletmememe gibi bir durum söz konusu ise, adresinize ekip arkadaşlarımızı yönlendirebiliriz. Aboneliğinizin iptal edilebilmesi için dilekçenizi ve kimlik fotokopinizi tarafımıza iletmenizi rica ederim. Dilekçe içerisinde müşteri numarası, irtibat bilgileri, isim-soyisim, iptal sebebi, hizmetin adı, güncel tarih ve imza bulunmalıdır. Evraklarınızı, bölgenizdeki en yakın Turkcell Superonline İletişim Merkezine teslim ederek iptal sürecini başlatabilirsiniz. Dilerseniz bu belgeleri 0 (850) 502 6149 numarasına faks çekerek veya online işlem merkezinde bulunan ''Hakkımızda/ İletişim/ Talep Veya Önerim Var'' bölümünden de gönderebilirsiniz. Belgeleriniz tarafımıza ulaştığında uzman ekip tarafından aranacaksınız. Tarafınıza arama yapılmaması halinde 0 532 532 00 00 numaralı çağrı merkezine ulaşarak evraklarınızla ilgili durumu sorgulayabilirsiniz. Belgelerin sisteme ulaşmaması veya eksik ulaşması halinde aboneliğinizin iptal edilmeyeceğini ve faturalandırmanızın devam edeceğini belirtmek isteriz. Taahhütte bulunduğunuz süre sona ermeden kampanya iptali halinde, erken iptal bedeli talep edilmektedir. Bu kapsamda 02.09.2019 tarihinde hizmetiniz iptal olduğunda, bir sonraki faturanız cayma bedeliyle birlikte toplam 241,30 TL tutarına ulaşmaktadır. Sizi her zaman Turkcell Superonline ailesinin bir parçası olarak görmekten mutluluk duyarız.İyi günler dileriz.[/FONT]

deathless

çevrende araştır hanki oparatör ikamet çevrende çekiyor türktelekom varsa konuşma kullanma sürene bağlı daha uygun olacak ayrıca haftalık veya aylık ek paketleri diğer operatorlere göre çok ucuz
evde internetini sevmesemde mobilkonusunda memnunum

[FONT=Verdana,Arial,Tahoma,Calibri,Geneva,sans-serif]merhaba,
süperonline de ay sonu faturam kaç tl gelecek diye bir alan var ordan sorgu yaptığımda gelecek ay faturada 76 tl görüyorum
[FONT=Verdana]%25 engelli [/FONT]
indirimi uygulamadıkları gönderdiğim engelli raporunu henüz dikkate almadıklarını görüyorum.

BTK, cimere şikayet yazayım.

[FONT=Verdana,Arial,Tahoma,Calibri,Geneva,sans-serif]Son Ödeme Tarihi : 14/10/2019
Müşteri No : 524****
Önceki Dönemden Borç : 57,80 TL
Bir Sonraki Belge Tarihi : 31/10/2019 Bir Sonraki Son Ödeme Tarihi : 13/11/2019
KDV Uygulanan Toplam Tutar : 60,84 KDV (%18) : 10,95 ÖIV Uygulanan Toplam Tutar : 56,59
Özel İletişim Vergisi (%7.5) : 4,24
Ödenecek Tutar : 76,00 Tl[/FONT]

Hizmet Numarası- İnternet Tarifesi- Kampanya -Aylık Tarife Sabit ÜcretLimit Aşım Ücreti- Tarife Durumu
1004226264 - 8 Mbps'ye Kadar -Limitsiz Yalın ADSL Mevcut müşterilere Hızlı İnternet Kampanyası 149.00 TL - Aktif*
1004226264 Yalın 8 Mbps'e kadar Limitsiz 50 GB AKK Engel Tanımayanlar Yalın ADSL Kampanyası 149.00 TL - Eski [/FONT]

Beylikduzu...teşekkürler ilgine,evet şu an yaşadığım yer istanbul dan taşındığım 12 bin nüfuslu bir sahil kasabası, yani küçük bir yer ve genel de türkcell vodafone odaklı ama anneminki de telekom ve çok da memnun çekim gücü vs dan dolayı, ve ilk tercihim senin de dediğin gibi telekom olacak sanırım...teşekkürler..

6mbs hiz limitsiz Yalın adsl 79.90 paketini seçen varmı 12 ay boyunca sabitmi 6+6 değişkenmi?

delikanlibankaci

+ Telefon ücreti var degilmi bu tarifede?

bu süperonline bağlattığıma bağlatacağımı pişman ettiler beni adamlara defalarce ama defalarca engelli raporum engelli kimlik kartım verdiğim halde 2 ayda bir sürekli ama sürekli indirim hakınız evraklarınız ulaşmadığından kaldırılmıştır denerek iptal ediliyor arayıp sorduğuğumuzda lakayık bir şekilde hataen olmuş en kısa sürede arkadaşlar evraklarınız alması için gelecek denip konuyu kapıyor BTK,CİMER vs. hepsine yazıdm adamlara yaptırım yapmıyorki bu yüzsüslğü tekrarlamasınlar SÖZDE İGLİLİ FİRMA SOSYAL DESTEK adı altında kandırmaca reklam destek şakşakçılığı yapıyor bekliyoruz bakalım ne zaman tiye alacaklar bugün yine konuştum verilen cvp en kısa sürede tarafını geri dönüş yapılacak oldu şaka gibi şubatta bitiyor sanırım tahattut bitti an şut bir daha SÜPERONLİNE`mı tövbe sakına sakın bulaşmayın hele engelliyseniz hiç bulaşmayın..

delikanlibankaci

[FONT=sans-serif]bu süperonline bağlattığıma bağlatacağımı pişman ettiler beni adamlara defalarce ama defalarca engelli raporum engelli kimlik kartım verdiğim halde 2 ayda bir sürekli ama sürekli indirim hakınız evraklarınız ulaşmadığından kaldırılmıştır denerek iptal ediliyor arayıp sorduğuğumuzda lakayık bir şekilde hataen olmuş en kısa sürede arkadaşlar evraklarınız alması için gelecek denip konuyu kapıyor BTK,[/FONT]
CİMER [FONT=sans-serif]vs. hepsine yazıdm adamlara yaptırım yapmıyorki bu yüzsüslğü tekrarlamasınlar SÖZDE İGLİLİ FİRMA SOSYAL DESTEK adı altında kandırmaca reklam destek şakşakçılığı yapıyor bekliyoruz bakalım ne zaman tiye alacaklar bugün yine konuştum verilen cvp en kısa sürede tarafını geri dönüş yapılacak oldu şaka gibi şubatta bitiyor sanırım tahattut bitti an şut bir daha SÜPERONLİNE`mı tövbe sakına sakın bulaşmayın hele engelliyseniz hiç bulaşmayın..[/FONT]

Blue Night

süperonline şaka gibi bana mart ayından sonra [FONT=sans-serif]84,90[/FONT] lira fatura göndermiş otamatik odemede olduğu için atlamışım. Müşteri hizmetlerini aradım dedilerki sosyal tarife iptal olmuş yeni rapor vermen lazım . Dedimki 6 ay önce zorla 44 lira engelli tarifesini zorla değiştirdiniz. yeni tarifeye zorladınız 6ay +6 ay taaahüt verdirdiniz .Gelip raporuda aldınız hala rapor mu istiyorsunuz geçen yıl cimere de şikayet etmiştim sizi dedim.Ben 2000 yılında aldığım rapor dişinda devlet bile bir daha bana rapor aldıramadı mevcut sürekli raporumu ulusal engelli veri tabanına kaydettirdim dedim ordan alın müşteri hizletlerinede defalarca raporumu gönderdim bir daha benden kimse rapor isteyemez dedim.. Madem 12 ay tahahtüm yok %25 engelli indirimi vermiyorsunuz kapatın hattımı dedim. Bana 3 ay daha taahütunüz var 300 tl cayma ücreti alırız dediler.Dedim ki benim taahütüm varda %25 engelli indirimimi niye vermiyorsunuz.Şikayet girelim bakalım dediler şikayet kaydımı ve iptal kaydımı girdirdim sayıp dökerek telefonu kapadım.BTK yada şikayet talebi de girdim .Pandemi sebebiyle tüketici hakem heyeti vb işlemlerle uğrağmak için iptal için aradıklarında şikayetiniz sonuçlansın ceza ödemeyin deyip beni ikna ettiler.Bir hafta sonra pandemide sokağa çıkma yasağı olduğu günde kapım çalındı süperonlineden biri gelmiş sosyal politikalar bakanlığı engelli kimlik kartımı istiyor.İstemeyerek olsada verdim. Görüntüsünü aldı.2 ay sonra şikayetim sonuçlandı. özür dilemişler bayi hatası demişler fazla alınan tutarları faturada iade için kredi yüklemişler.
ağustosta taahüt bittiği için süperonlinede kalmayacağım 8 mb internete 75 tl alıyorlar süperonline.milenicom 50 mb e bu fiyata veriyor. hatta 100 mb 99 tl tarifede var hem de taahüt yok. Süper online aradı aynı fiyatlarla devam edelim dediler 8 mb hızı artık hız değil aynı fiyatla 75 mb veren var kalsın dedim.Kendimi zor tuttum sayıp dökmemek için .

süperonline engellilere de taahüt olduğunu söylüyor doğru mu ?

merhaba arkadaşlar daha önce forumda engellilerin aboneliklerinde taahüt olmadığı konuşulmuştu ancak superonline engelli indiriminden faydalandığım tarifemin taahütlü olduğunu ve aboneliğimi iptal edersem cayma bedeli ödemem gerektiğini söylüyor,bunun yasal olarak doğrusu nedir güncel olarak ? bilgi sahibi arkadaşlar cevaplar ise sevinirim.

Üst Alt