Dün olanlardan sonra buraya yazmak istemiyordum.
Ama bir kaç kişi buradan ve özelden sorunca buraya son kez yazıp yaptığım tarife değişikliğine dair işlemleri anlatmak istedim.
[FONT=sans-serif]Benim yaptığım işlemi daha detaylı anlatayım.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Önceden 50 mbps limitsiz Superonline fiber kullanıyordum.[/FONT]
[FONT=sans-serif]50 Mbps, genelde herkesin telefon, tablet ve laptop ile kablosuz bağlandığı ev kullanımı için gereksiz bir hızdı. AC desteklemeyen cihazlarda kablosuz hızı zaten 20 yi aşmıyordu. AC ise modemin dibinde olmadıktan sonra bir işe yaramıyor. Bu paketin normal fiyatı 99 lira idi ve ben engelli indirimi ile 74 TL ödüyordum.[/FONT]
[FONT=sans-serif]TV falan yoktu sadece internetti.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Şimdi hızı 25 Mbps ye düşürdüm, kablosuz da gelen hızda hiç bir değişiklik olmadı, yine 15- 20 arası gelip gidiyor kablosuz.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Artı olarak TV Plus giriş paketi aldım. Modem çıkış portundan televizyona kablo çekildi, kutu bağlandı ve kumanda verildi.[/FONT]
[FONT=sans-serif]TV plus hizmeti fiber ile çalışanlardan. Film-dizi arşivi, film kanalları, seç izle, kanallardaki yayını durdurma, 24 saate kadar geri sarıp izleme ve kayit gibi özelliklere sahip.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Bu şekilde 25 mbps fiber + TV Plus giriş paketi toplamı yine normal fiyatı 99 TL ve ben yine 74 TL ödeyeceğim.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Bir yıl taahhüt vermek gerekiyor.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ben ilave olarak Alcatel 10" ekran bluetooth klavyeli tablet aldım. O yüzden 24 ay taahhüt verdim ve 24 ay faturama 30 TL ilave edilecek.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Yani 24 ay boyunca internet+TV Plus+tablet için 104 TL ödeyeceğim.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Tablet alınmazsa 1 yıl taahhüt 74 TL.
[/FONT]Sadece paket değişikliği müşteri hizmetleri üzerinden yapılabiliyor. Benimkinde TV Plus ilavesi olduğundan eve gelip hem bağlantıyı yaptılar, hem de sözleşme imzalattılar.
[FONT=sans-serif]Umarım açıklayıcı olmuştur.[/FONT]