Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell Superonline taahhüt imzalamamı istiyor?

Superonline benide aradi ay donunda bi tarifeye gec v.s
Benim sormak istediğim vodafone evde fibere gecsek orda engelli indirimi varmi kullanan memnun olsn varmi vidafone fiber

1 eylülden oncemi paket seçmek gerekiyor .yeni paket hemen geçerli oluyormu

kunta
Vodafone Superonline'nin altyapısını kullanıyor ve Superonline'den daha ucuz fiyatlarla hizmet veriyor.
Ama ben sorduğumda müşteri temsilcisi engelli indirimi olmadığını söylemişti. Herkese o fiyatlardan veriyorlar zaten.
Ama bir sorun olduğunda Superonline kadar hızlı sonuç alabileceğinizi sanmıyorum.
musty35
Evet 1 eylül'e kadar seçmek gerekiyormuş.
Ben bugün yeni pakete geçtim ve hemen başlamış görünüyor.

Ufukalp

Hangi paketi sectiniz indirim hangi fiyat üzerinden oldu
Yukarıdaki hesabıma göre %25 indirim yapmıyor aslında yaptığı bı % 10 daha indirmek.

musty35
25 mbps limitsiz fiber + TV giriş paketi.
Normal fiyatı 99 TL. Bu fiyat üzerinden %25 indirim ile 74-75 TL gibi bir fiyat olacak.
Önceki paketim TV siz 50 mbps idi, ama cihazlar AC desteklemediği için kablosuzda zaten 15-20 mbps ancak alınıyordu. Gereksiz bir hızdı yani.

BLUEEYES

Türkcel....

Örneğin 100 Liralık bir tarifesini istediniz, % 25 indirimli alabiliyoruz. 75 Lira olarak...

Merhaba bir şey sorabilirmiyim turksat nakil yaptırıcamda apartman görevlisi dediki hat daire içine kadar geliyor yani özel kablo çektirip para vericekmiyim

Çok kötü durumdayız...

TTNet ve vodafone de aynı parayı veriyor. 72-74 TL. Yani 3 servis sağlayıcı tekel olmuş ve kaçarınız yok. 44 TL ödediğiniz rakam neredeyse 2 kat artarak 74 TL ye çıkıyor. Ve ADK kalktı diye 1 yıl reklam yaptılar. ADK olsaydı da ben 44 TL ödeseydim, kim sordu bana? Bu arada taahhütsüz faydalanırken birde 1 yıl taahhüt vereceğim.

Sosyal paketlere geçiş ile Turkcell, yeniden engelli kimlik kartını ibraz et diyor, şaka gibi.
Birde asıl komik durum, aynı işi engelli olmayan bir abim yaptı, yani paketini yeniledi bizler gibi 1 yıllık taahhüt ile 85 TL ödüyor. Yani engelli indirimi 10 TL :)

Böylece bir hakkımız daha elimizden alınmış oldu.

Herkese hayırlısı olsun, aynen devam.

İlgili arkadaşın bu başlığa yazmasını yasakladım, konunun içinde kalalım lütfen

hozgul
Kimin yazmasını engellediniz acaba ?
Adamın 09:57 deki benim üst mesajımı hedef alan mesajı duruyor, ama benim cevabım silinmiş, ne güzel.
Adam önceki sayfada açık açık "TurkNet harici ISS kullanan herkes aptaldır" şeklinde millete küfrediyor, ben belki sözünün nereye gittiğinin farkında değildir diye uyarıyorum.
Yok yok biliyorum ve tekrar ediyorum, herkes aptaldır diyor.
Ve siz bunu silince bütün sorun çözülmüş oluyor.
Güzel çözüm, ne diyim.

Ufukalp
Konu ile alakalı olmayan mesajları sildim. Mesela o aptal demiş siz de asıl aptalın daniskası demişsin, onu da sildim.

Salim'in bu başlığa yazmasını engelledim. Güzel çözüm.

StratoS Sizin mesajınızı geri aldım...

hozgul
O buradaki yüzlerce kişiye bile isteye aptal dedi ve ben böyle hakaret ve sataşmacı üslupla asıl aptalın kendisi olduğunu söyledim. Bu suçsa benim yazmamı da engelleyin.
Diyorum ki, adamın bugünkü tartışmayı çıkaran tahrik mesajı duruyor orada. Ama silme işlemi benim cevaptan başlıyor ne hikmetse.
Demek ki suçlu benim.
2 aydır geçirdiğim bir kazadan dolayı yoktum. Geleli birkaç gün oldu ve polemiklerin ortasında buldum kendimi.
Bela mıknatısı mıyım, fazla mı hassasım bilmiyorum.
Kendime de kızmıyor değilim bazen. Seç filmini dizini, al çayını çekirdeğini, bak keyfine. Niye boşu boşuna stresin içine atıyorsun kendini diyorum. Destek görsen eyvallah diyeceğim yine, sonuç olarak gelip burada önüne gelene sataşan, siteye polemikten başka hayırı olmayan adamla aynı kefeye konuyorum.

Ufukalp

Bu başlığa yazmasına sınırlama getirdim, mesajlarını sildim, gereksiz ve konuyla alakalı olmayanları da. Hangi mesajı duruyormuş? Siz yazıyor o ise yazamıyor. Kefe aynı mı? Siz aynı kefeye konulacak kişi misiniz?

Bu arada geçmiş olsun. Ciddi bir şey yoktur umarım?

Ufukalp

merhaba hangi tarifeden hangi tarifeye geçtiniz önce ne ödüyordunuz şimdi ne ödeyecektiniz bilgilendirirmisiniz rica etsek iyi günler

ttnette adil kullanım kalkmadıki onun yerine yeni yöntem

ADSL / VDSL / FİBERNET / HİPERNET LİMİTSİZ 12 Mbps 200GB 74 ,90TL
X 24 AY

ADSL / VDSL / FİBERNET / HİPERNET LİMİTSİZ 12 Mbps Limitsiz 84 ,90TL
X 24 AY

bu 12 mb yükseltmek istediğin an işler iyice değişiyor

Beylikduzu

Telefonda konuştuğumuzda farklı bir tarifeden bahsettiler, AKK olmayan... Yani dediğiniz gibi kalkmayan paketleri de var.

BLUEEYES
yok uygulanmamış bu fiyattan düşüyorlar ama dikkat 24 ay tahüt yazıyor ama 12 ay başka fiyat 12 ay başka

StratoS
akk yok ama gb kotası var 200 gb dolunca duruyor benim gibi sabah akşam evdesin telefon ve P.C den kullanıyorsun paso film izliyorsun 200 gb inanın yetmez hızınız düşmüyor gb dolunca internet kesiliyor ek paket alıyorsun

yada 10 tl fazlasına full kotasıs alıyorsun

@Ufukalp

Taahhut imzalattilarmi sozlesme vs isleri nasil halletiniz?

Superonline dan taahhut imzalayan varmi ?

Dün olanlardan sonra buraya yazmak istemiyordum.
Ama bir kaç kişi buradan ve özelden sorunca buraya son kez yazıp yaptığım tarife değişikliğine dair işlemleri anlatmak istedim.
[FONT=sans-serif]Benim yaptığım işlemi daha detaylı anlatayım.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Önceden 50 mbps limitsiz Superonline fiber kullanıyordum.[/FONT]
[FONT=sans-serif]50 Mbps, genelde herkesin telefon, tablet ve laptop ile kablosuz bağlandığı ev kullanımı için gereksiz bir hızdı. AC desteklemeyen cihazlarda kablosuz hızı zaten 20 yi aşmıyordu. AC ise modemin dibinde olmadıktan sonra bir işe yaramıyor. Bu paketin normal fiyatı 99 lira idi ve ben engelli indirimi ile 74 TL ödüyordum.[/FONT]
[FONT=sans-serif]TV falan yoktu sadece internetti.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Şimdi hızı 25 Mbps ye düşürdüm, kablosuz da gelen hızda hiç bir değişiklik olmadı, yine 15- 20 arası gelip gidiyor kablosuz.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Artı olarak TV Plus giriş paketi aldım. Modem çıkış portundan televizyona kablo çekildi, kutu bağlandı ve kumanda verildi.[/FONT]
[FONT=sans-serif]TV plus hizmeti fiber ile çalışanlardan. Film-dizi arşivi, film kanalları, seç izle, kanallardaki yayını durdurma, 24 saate kadar geri sarıp izleme ve kayit gibi özelliklere sahip.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Bu şekilde 25 mbps fiber + TV Plus giriş paketi toplamı yine normal fiyatı 99 TL ve ben yine 74 TL ödeyeceğim.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Bir yıl taahhüt vermek gerekiyor.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ben ilave olarak Alcatel 10" ekran bluetooth klavyeli tablet aldım. O yüzden 24 ay taahhüt verdim ve 24 ay faturama 30 TL ilave edilecek.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Yani 24 ay boyunca internet+TV Plus+tablet için 104 TL ödeyeceğim.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Tablet alınmazsa 1 yıl taahhüt 74 TL.
[/FONT]
Sadece paket değişikliği müşteri hizmetleri üzerinden yapılabiliyor. Benimkinde TV Plus ilavesi olduğundan eve gelip hem bağlantıyı yaptılar, hem de sözleşme imzalattılar.
[FONT=sans-serif]Umarım açıklayıcı olmuştur.[/FONT]

arkadaşlar selam,
[FONT=Verdana]turkcell-superonline[/FONT] müşteri hizmetlerini aradım. engel tanımayanlar tarifesini tek taraflı kapatıyorsunuz dedim. evet dedi yeni tarifeye geçmeli ve engelli raporlarınızı bayiye vereceksiniz taahhüt imzalayacaksınız dedi. Ben engel tanımayanlar adsl için raporları bayiye verdim.size kaç defa daha vereceğim dedim.15 yıllık türkcel mobil engelli tarifesi kullanıyorum ordad a evrakları vermiştim dedim.hala rapor evrak istiyorsunuz eziyetiniz bitmedi dedim.yeni tarifeye .geçmesseniz zamlanacak dedi. ne adar olacak dedim bayağı bekletti. cevap veremedi.reklamlarda engelliiere yönelik desteklerinizi anlatıyorsunuz peki bu yaptığınız nedir dedim.ben şikayet ediyorum kayıt alırmısınız dedim.bana internetten şikayet yazın dedi. tarifem engelli engel tanıyanlar tarifesi elim rahatsız yazamıyorum birinden yardım alın diyorsunuz dedim. diyelim kimsem yok ne olacak dedim .ben zaten bu anlayışla hizmet veren bir kurumla çalışmam dedim iptal edin dedim.o da bayiye gidin dedi.milyonlarca karı olan şirketimizin müşteri hizmetlerinin müşteriyi memnuniyetsizliğini çözmemesi karlarına kar katmaları sosyal tarifelerin gönüllü yapılmadığının bir göstergesi.Düzenleyici kurumlar yeni kural getirse de. firmalar buna kayıtsız kalıyor.

sonuçta hem mobili hem de adsl ile sabit hattımı türkcelden kapatacağım. hala eziyete devam etmek isterlerse
TT NET fiber internete geçmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
delikanlibankaci
Ben devir için gittiğimde rapor ve nüfus örneği vermiştim ama sözleşme falan imzlamadim .yeni pakete gectim
İstedigim paket şuan aktif durumda ama raporumu işleme koydularmi bilmiyorum ne yapmam gerek şimdi.

[FONT=sans-serif]türktelekom ev interneti fiyatları uçmuş zannedersem ben şu anda limitsiz 35mbit hıza 2020 ayına kadar 64 lira veriyorum bugün beni ttnetten aradılar yeni kampanya için 110 lira gibi bi rakam verdi ,telefondakine napıyosun kardeşim ben şuanda 64 lira veriyom buradan 100 e nasıl geçtiniz dedim yeni fiyat güncellemesi oldu dedi isterseniz bi kontrol edin ,yok dedim ben sözleşmem bitene kadar böle devam edicem .kapattıktan sonra hemen baktım evde internet engelliye olan tarife bulamadım sadece seçtiğiniz paket üzerinden %25 indirim uygulanır diyor benim kullandığım paket şu anda 320 lira olmuş bu nasıl bişeydir ya siz anladınızmı acaba bakan varmı evde internet fiyatlarına? inanılmaz uçmuş gördüm. acaba benmi yanlış bakıyorum[/FONT]

Ben de Superonline fiber internet kullanıyorum. 50 mb hız limitsize 64 tl ödüyordum.

Şimdi mecburi olarak sözde engelli kampanyası diye %25 indirimli olarak aynı pakete 100 tl istiyorlar! Lanet olsun! Geçiren geçirene! hızımı 35 mb'e düşürdüm ve 75 tl ödemeye başlayacağım.

Müthiş bir kampanya maşallah! Hızımı düşürüp fiyatı arttırdılar.

musty35

ben gitmedim şikayet ederek iptal etmelerini istedim.bu sabah tekrar aradığımda beni sosyal tarifeye alıcaklarını. raporum içide bana geleceklerini söylediler.

ben süperonline engel tanımayanlar tarifesi ile taahütsüz 1 yılı aşkındır 44 tl 8 mb sınırsız adsl kullanıyordum ev telefonu içinde 10 tl. bu ay sonu taahhüt vermesem 146 tl ye çıkar dediler.
en son aşağıdaki şekilde anlaştım. %25 indirim için rapor ve1 yıl taahhüt çin bayi gelecek ondan sonra indirim uygulayacaklar.

hız ve tatahüt süresisosyal tarife %25 indirimson fiyat
8 mbs adsl ilk 6 ay74,9018,7356,18
8 mbs adsl son 6 ay84,9021,2363,68

delikanlibankaci

saka gibi tarife 6 ayda bir fiyat artisi mi olur.ben yalin esnek paket sectim 25 gb kademeli 69.90 bana 52,5 olmasi lazim

Kablo net sanırım en iyi fiyatı veriyor.

100 Mbs sınırsız, kablolu tv ve birçok paket ve cihaz kirası ile 59 TL ödüyorum. Tek sorunu (sorun diye düşünürsek) 19.00-00.00 arası 25 Mbs hizmet veriyor.

3 ay önce 36 TL ödüyordum ama hız 50 Mbs idi.

Beni de aradılar engelli kimlik kartınızın fotokopisini Turkcell bayisine teslim etmeniz gerekiyor dediler 3 bayi dolaştım almadılar. Müşteri hizmetlerini aradım tekrar web sayfası iletişim formundan yükleyin dedi. O da sürekli hata veriyor.

Son düzenleme:
Üst Alt