Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tuvalet sorunu olan birisinin başkasıyla olması mümkün müdür?

gokhan_sozumcetin' Alıntı:
Nazar_Eyle' Alıntı:
yaa bilmiyorum sabahh annemle bi konuda konusuoduk dedi evlenemessin dedi işte senin sorunların büyük falan gibisinden konustuda canım sıkıldı biraz.ilgilendiginiz için tşkler

Annen neden böyle diyor ki ? Bunun seni üzeceğini bilmiyor mu ? Hem ayrıca bu konuyu bence hiç mi hiç sorun etme..Sorun mu ki bu sevgili Nazar. ?
Mesela benim sevdiğim birisi olsa ve bunu sorun etse , ondan daha fazla ben üzülürüm neden sevdiğim böyle düşünüyor diye inan bana..
Sevgiyle kal olur mu..

evtt zatenn sevdigim kişide aynı tepkiyi gosterdi.. yanii daha önceden bildigini.. tahmin ettigini.. ama benim söylememi bekledigini söyledi :) biraz sevindim aslında.. cunku ben bunu cokcok uzun zaman sonra söyledim:) tabiki kabullendi zaten hiç bi tepki vermedi..
annemi bilmiorum... bana dedigi oydu sanırım umutlanmamı istemedi.. ama artıkk kimsenin ve hiçbişein engel olacagına inanmıorum...

Güzel bir gelişme bu arada üzerinizden bir yükü atmış oldunuz
inşallah bundan sonrada mutlu olursun.
mutluluklar senin ve yolunuz açık olsun.

Nazar_Eyle' Alıntı:
:) Selam tekrar arkadaslar uzun bi sure sonra tekrar geldimmm :)))) ve bu sorunumuda o kişiye söyledimmm su ann devam edenn cok gzll bi ilişkim varr :)))

sevindim adına Nazar_Eyle. sevginiz daim olsun :)

çok sevindimmm nazar :) insanın kendi içinde sakladığı şey ufak yada büyük olsun insanın içini kemirir sen söyleyene kadar. ve sende söyleyip içini kemiren şeyden kurtulmuşsun, ve daha da güzeli sevdiğin insan sen gerçekten sevdiğini kanıtlamış bölece :wink: çok çok mutlu oldumm. umarım mutluluk hiç yakanızı bırakmaz :wink: :D

katlanır çünkü eevlenceği kişinin o pozisyonda olmaması için ne engel var bunu düşenerek hareket ederse herşey olur :) :D

arkadaşlar bu konularda evlenmek isteyen arkadaşlara yardımcı olabiliriz onları tanıştırabilir görüştürebiliriz sevenler ne olursa olsun birbirini bulunca samanlık seyran olur ben evliyim eşimde engelli değil ama çok mutluyuz allah herkese versin forumda bu konuda yeni başlık açalım arkadaşlara yardımcı olalım belki birbini bulacaklar olabilir herkese teşekkürler

bende aynı dertten hastayım nazarcım
zor bu işler
allah yardımcımız olsun inşallah gönlümüze göre birini buluruz dert ortağım

Eğerki ilişki sağlam ve gerçek bir ilişkiyse bunun saron olacağını sanmıyorum. Kabul eden herşeyimle kabullenmiş olacak.
Sorun tek o olsun çözülür ;)

MRB

ANNELER HEP BÖYLEDİR KORUMA İÇGÜDÜSÜ İŞTE İLAÇLAR VAR BELİRLİ SAATLERDE TUVALETE GİDİYORSUN HİÇBİR SORUN YAŞANMIYOR ARKADAŞLARIM KULLNIYOR ÇOK MEMNUNLAR YETERKİ İSTE AŞILMIYCAK BİŞEY YOKTUR ÖLÜMDEN BAŞKA SELAMLAR

Sağlıklı bir erkek olsam,çişini yatağa yapan bir bynı ne kadar sevsemde istemem.
Sağlıklı bir byn olsamda,olmasamda çişini yatağa yapan bir erkeği asla istemem.
sağlık sorunundan farklı birşey bu.
böyle ciddi problemlerin varsa evlenmek neyine derim ben.
sende eksik kal..
sevgilerr..

:lol: ikinci bahar...sana bayılıyorum.
ne diyim bilmem ki başka :) :) :) :) :)

Bence bu sorununu, önce erkek arkadaşınla paylaşmalısın...
Bir yerden başlamasılın, kendini asla küçümseme !
Hangi durumda olursan ol, sen kendin için çok değerlisin...
Ve sende aklı selim herkez gibi, bütün güzel duyguları yaşamayı hakediyorsun!..

Sevgili nazar,
Senin bu düşünceni şimdi düşündüm, çünkü sen söyleyene kadar aklıma gelmemişti. :) elbette olur, olmaması için bir sebeb yok zaten. Benimde engelli bir sevdiğim var ve onunda tuvalet sorunları var, şimdiye kadar bu ben engelsiz olmama rağmen hiç etkilemedi. Nasipse bu yaz'a nişan, ocak ayında ise düğünümüz var :D 2010 ise çocuğumuz inşallah yahu ne anlatayım daha nefis bir birlikteliğim var hemde çok büyük bir sevgi. Umarım ölene kadar da devam eder. Saygılarımla.

MERHABA NAZAR

NAZAR SEN KENDİNİ BİLMEZ HASTA BEYİNLİLERİ DİKKATE ALMA(...) ONLARIN DENGESİZLİĞİNE VER YETERKİ DOĞRU İNSANI BUL HERŞEYİ DİLEDİĞİNCE OLSUN ŞU DENGESİZLERDE SÖYLEDİKLERİNE MARİFETMİŞ GİBİ GÜLMEYE DEWAM ETSİN BEN BÖYLE İNSANLARIN ARAMIZDA OLMASINI VE YORUM YAPMASINI İSTEMİYORUM KİMSENİN BİRİLERİNİN MORALİNİ BOZUP ÜZMEYEHAKKI YOK YETKİLİ KİMSE GEREKEN YAPILSIN LÜTFEN SELAMLAR

Sai®in@diyok arkadaşım. sen gerçekten örnek teşkil eden ve benzeri zor bulunan o büyük gönüllü az insanlardan birisin.

ömür boyu artan bir sevgi diliyorum ilişkinize Allahtan.

hayırlı olsun inşallah

Dilemma ,tşkkrler :p
ve diğer mesajlara:
İlginçsiniz kızlar,ne denir ki sizlere?
yolunuz açık olsun bakalım..

insan ihtiyaçlarını karşılamak zorundadır.yemek içmek vs. senin bahsettiginde bir ihtiyaçtır ve karşılanması gerekir.kafalar özürlü olmasın yeterki.sen problem etme bence

ikinci bahar çok karamsarsın yahuu :D neden olmasın ki arada sevgi olduktan sonra :D

ikinci bahar' Alıntı:
Sağlıklı bir erkek olsam,çişini yatağa yapan bir bynı ne kadar sevsemde istemem.
Sağlıklı bir byn olsamda,olmasamda çişini yatağa yapan bir erkeği asla istemem.
sağlık sorunundan farklı birşey bu.
böyle ciddi problemlerin varsa evlenmek neyine derim ben.
sende eksik kal..
sevgilerr..

Sevgili kardeşim burda başkalarının sorunlarıyla alay etmen pek iç açıcı bir durum değil. Ki böyle sağlık sorunu varsa birinin gider gerekli yerlere uzmanlık alanı olan doktorlara danışmasında fayda vardır. Ben engelli olmayıpta yaşı bayağı ilerlemiş ne insanlar gördüm gece uyurken altına kaçıran. Bu bir ayıpmıdır? Yok sa sağlık sorunumudur? Sırf altına kaçırdı diye yada lavabo sorunu var diye insanları neden bu kadar yadırgayıp küçük düşürüyoruz anlamıyorum. Bir de o arkadaşı kendi yerimize koyalım? :twisted: Bakalım neler olacak neler geceçek aklımızdan? Burda engelliler arası dayanışmanın aksine kusrularıyla yada sağlık sorunlarıyla alay ediyoruz. Çok yazık. Çok.

Sevgiler...

''Acaba Tuvalet Sorunu Olan Bi Engellinin Baskasıyla Olması Mümkünmüdür Deilmidir ???''
diye bir başlık açılmış ,bu konuda ne düşünüyorsam onları yazdım.
Sayın Karaboğa ve diğer hakaret boyutunda yazan üyeler,
kimsenin problemi ile alay ettiğimi düşünmüyorum.
alay edicek bir yapımda yok.
sadece sizde empati yeteneği olduğunu düşünüyorsanız
size çokk yazık derim ben..
siz yapın o empatiyi bakalım...
sizlerde yazın düşüncelerinizi cesaretiniz varsa dürüstce.
öyle filozoflluk yapmakla hayat devam etmiyor gerçekler acı bana göre..
ben düşüncemi yazdım beğensenizde beğenmesenizde.
her özürlü benim yazılarımı hareket noktası almıyor sanırım..
bi kaç zavallı hakaret etmeye vardırıyor.
aynen iade ediyorum ..
fikir paylaşımı yapılıyor,fikrimi yazıyorum ..
o zman şöyle bir başlık atılsın parantez içinde ''herkes aynı şeyleri düşünecek,uç noktada fikirlere hakaret edilecek,nefret boyutuna vardırılıp kişiye saldırıda bulunulacak vs..''

sevgiler..

Kardeşim hakaret eden yok herkes kendi fikrini yazıyor. Ehhh ne demişler "yarası olan gocunur". Yaran var sanırım. Sadece bahsi geçen arkadaşımıza yardımcı olmaya çalışırken sen arkadaşı karamsarlığa sürüklüyorsun. Yeterince kapak cevap verdiler sana hala devam ediyorsun. "İnsanları zavallı olarak görenler zavallı olmaya mahkumdurlar" Sadece bahsi geçen arkadaşımıza yardımcı olursak daha bir faydalı olacağız kanısındayım ikinci bahar...

İkinci Bahar dahil, Herkese sevgiler ve saygılar.... :wink:
Önce İnsanız...

Sayın Karaboğacık,
söylemek istediklerimi ben açıkça belirttim.
yarası olan gocunur muhabbetiyle konuyu kişiselleştirdiniz.
Aynı şekilde devam edelim.
Sanırım insanlık dersi alıcağım en son kişi dahi olamazsınız.
bu da size kapak olsun..

Yahu sıkılmadınız mı bu kişisel mesajlaşmalardan. Kapatın konuyu ne olur...

sevgii yeterrrrrrrrr

sevince onlar göze gelmiyooo.ben idrar kacırıyorummm.sevdigimde hic ama hic yüzüme vurmuyo.hep destek oluyoooo.cokta mutluyuzzzz.

biz engelliler maalesef duygularımıza kapılıp büyük hatalar yapıyoruz.

bulduğun kişi sağlam mı....
senin engelin ne veya neler

evlilik bir çok zıtların buluşabildiği bi kurumdur.
ama bazen evlilikten ziyada FLÖRT bence daha iyi olabiliyor.
flörtün çok avantajları var evliliğe karşı

birbirini tamamlayan engeli olan arkadaşların birbirleriyle flört yapmalarını şiddetle tavsiye ederim.

bencede yeterki svecek bi insanla karsılas ve sen de onu sev her sey yoluna gırer..

BEN ÖYLE SEVECEN BİR ERKEĞİN OLDUĞUNA İNANMIYORUM.... ACI AMA GERÇEK. HİÇBİR ERKEK İSTEMEZ. ARKADAŞIM BEN GERÇEKÇİYİM. ERKEKLER HİÇBİR ZAMAN BİR KADINA RAHATSIZ OLDUĞU İÇİN BAKMAZLAR. KADIN SEVERSE BELKİ AMA ERKEK AÇISINDAN UMUDUM YOK BENİM. AMA DİLERİM HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.....

nazarcım bagzı anneler bence kaybetmemek için böle bi yola bas vurup ''olmaz evlenemessin böle seni kabul etmez'' gibi laflar sarf ederler
fakat karsındaki insan zaten aşıksa gözü senin hiç bir eksikligini yada kendine sorun ettigin seyleri görmez insallah mutlu bi birlikteligin uzun sürer.

sevgi paylaşmaksa neden olmasın..?

ben 15 yıldır omurilik felclisiyim.ask sevgi cinsellik artık yok benim icin demiştim.ama suan birlikte oldugum kişi.beni o kadar cok seviyorkiii.hiccc ama hic sorun olmuyooo.ilk baslarda cok utandım.ama o bana herseyi unutturdu.evet sorun sadece zamanlama.tşkler.

Üst Alt