Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ücretsiz maske temini PTT üzerinden başladı

Şu ana kadar maske alan kimse oldu mu?
Bir hafta oldu benimki gelmedi.
Maaş dağıtımını PTT görevlileri ve polis yapıyor. Maske dağıtımını da imamlar ve muhtarlar yapabilir.

Bende sipariş verdim bakalım ne zaman gelcek

Ben ptt den yapamadım babamın e posta adresi olmayınca bende e devlet ten yaptım msj gelmedi.

Kaydınız alınmıştır dedi sadece

vilanjik

elin boş maskeni kendin ör örme olani yapılıyormuş :)))

maxresdefault.jpg

Ben başvuru bile yapamadım sayfa açılmıyor kaç gündür uğraşıyorum e-devletten

PTT'den boş yere maske beklemeyin, evlere dağıtılmayacak, maskeler eczanelerden alınacak.
Önce e-devletten başvuru yapılacak.
Sonra telefonunuza SMS ile kod gönderilecek. Kod gelince eczaneye gidip alacaksınız.
Şu anda sadece İstanbul ve Ankara'da başladı, diğer iller önümüzdeki günlerde başlayacak.
gul2011 aşağıdaki linke tıklayın.

https://basvuru.turkiye.gov.tr/

Ufukalp zaten o linki tıkladım açılmadı "bu sayfa görüntülenemiyor" yazıyor.

bugün de demin yazdım gönderdim geçtiğimiz pazar da gönderdim,ama evet telefonlara kod geliyormuş o kodla gidiyormuşuz eczanelere..bu uygulama Türkiye geneline yayıldımı acaba sadece büyük şehirler de mi şu an için??

deathless
Yukarıda da yazmıştım, iki gün önce sadece İstanbul ve Ankara'da başladı, önümüzdeki günlerde diğer illere yayılacak.

Gecen hafta verdigimiz siparişler iptalmi oldu maske gelmedi hala.

sayfa yenilemeyi unutmayın. tarayıcınız hızlı çalışmak dına çerezleri kullanır. bu nedenle sorunsuz sayfa açılmıyor sanırsınız. bu tip durumlarda windows ve linux işletim sistemleri için CTRL+R / macos için command+R tuş kombinasyonunu yapın.

Özgürumut

Hem buradan hem de e-devlet üzerinden başvuru yaptım. bir hafta olmuş mudur? halen gelecek!

gecen hafta e ptt üzerindn başvuru yapmıştım az önce msj geldi .gittim aldim 5adet

pazartesi gecesi bu linkteki formu doldurdum... link: https://maske.epttavm.com/

bu sabah (çarşamba) sms yoluyla kod numarası geldi... bu kod numarasıyla istanbuldaki herhangi bir eczaneden bir paket -içinde 5 adet maske bulunan- ücretsiz maske alabiliyormuş...
-muş dedim, çünkü ben bu maske hakkım için henüz eczaneye gitmedim, ama yüzde 99 ihtimalle alacağımı düşünüyorum...

ayrıca, o linkteki formu (her hafta) doldurarak tekrar tekrar ücretsiz maske alabiliyormuşuz...

Eczanelerin önündeki kuyrugu gorunce maskeden vazgectim

alan arkadaşlar maskelerin fotolarını atabilirlermi acaba kalitelimi ürünler?..gerçi zannetmiyorum da??

Beğenmeyenler hazır sınırlar da açılmışken Amerika'ya, Fransa'ya İspanya'ya yahut İtalya'ya gidebilir.Oralarda tedavi bedava, maske hergün ikişer adet herkesin evine getiriliyor yanında da eldiven.Gıda yardımları desen koli koli devletler trilyon dolar bütçe oluşturmuş vatandaşa.

Kim nerede yaşıyor, maskeye erişimi nasıl bilmiyorum ama İzmir'de durum içler acısı.
Merkezde az sayıda gelmiş sanırım ki daha ilk günden eczaneler sorulmasından bıkmış, maske bitti yazıları asmışlar. İnsanlar ellerinde gönderilen kod ile eczane eczane maske arıyor. Güya sokağa çıkmayın deniyor bir de.
Gelelim taşra ilçelere.
Merkez hariç İzmir'in hiç bir taşra ilçesine tek bir tane bile maske gitmedi. Millet isyanlarda.
Daha kötüsü de ne zaman geleceğini eczacılar bile bilmiyor.
Bir çok yere girişte maske şart, ücretli satışı yasak, ücretsizi de ortada yok.

Ufukalp
izmirde MASKEMATIKresmiyle beraber haberini gordum bugun.
cokta heves etmey
her vatandas icin diyorlar, hakedenler almazsa ulke icin farkedermi acaba yani ekonomimize zarar vermemis olurmuyz diye dusunuyorum

@login
tebrik ederim sizi malesef bu zor zamanda bir maske yüzünden devleti kötülemekten bile kaçınmayan aciz insanlar var bir maske yapmak kadar kolay bişey yok bir makas birde beyaz beze bakar yahu 6 daireli apartmanda oturuyorum ben hariç herkse kolonya ve maske geldi bu kadar nankörlük etmeyelim dünyanın süper güçlü ülkeleri ne halde olduğu gözler önünde

[FONT=sans-serif]yahu siz neyin kafasını yaşıyosunuz kiminiz der ucuz kiminiz der kalitesiz madem devletin maskesini beyenmiyosun niye başvuruyosun git medikalcilerde kaliteli daha fonksiyoner estedik hatta nükler tesislerde kullanılanlardan al madem paran çok yazık yahu sana siz yokmusunuz siz .....[/FONT]

İlk başvuru yapanlardanim dün mesaj geldi evime yakın 3 eczaneye gittim maske yoktu arabayla dolaş dolaş birtane eczanede buldum 5 er adet kutunun içinden eliyle takacağım maskeye dokunarak sayarak veriyor yani kendimi maske ile koruyum derken eczanenin elinden gececek. 5 er adet poşetlenmesi lazım ama paket halde gelip elle ayriliyormuş okadar yol yapıp harcadığım yakıta mı yanayım eczanenin eliyle ağzımı degecegim yere eliyle dokunmasına mi yanayım Vel hasıl keşke paralı olsaydı aradan 20 gün geçti maske yeni aldık kendinize dikkat edin

Tarafsız gözle bakarsak şayet Vatandaşı düşünmeleri güzel şey ama organizasyonu ayarlayamadilar Allah herkese korusun

GRAHAM BELL
İzmir koca bir metropol ve siz sembolik olarak sadece bir, evet bir metro istasyonuna (Konak istasyonu) konan maskematikten bahsediyorsunuz.
Ayrıca o maskematik belediyenin, iki gün doldurur, üçüncü gün boş kutu olarak tozlanır gider.
Burada devletin tüm vatandaşlara diye ilan ettiği ama bir türlü ulaşamadığımız maskelerden bahsediyoruz.
Bazı çok akıllı zevat da, maskeye ulaşma konusunda olumsuz tecrübesini yazanları vatan haini ilan etmiş. Benim vatan, bayrak, millet sevgimin zekatı bile onlara fazla gelir haberleri yok. Şu konuyu bile siyasete çekip partizanlık yapacağım diye yırtınanları benim aklım almıyor vesselam.

Ufukalp
izmirliler ulkenin en akilli ve kizlari en guzel olarak taninir. kutluyorum soyer baskani. cogalir maskematikler.

ulke disina gidin diyenlere; biz suriyeli degiliz. gitmeye kalksak bile hangi ulke kabul eder. bizim baska ulkemiz yok...

Geçenlerde buradan bir arkadaşın yönlendirmesiyle ptt sayfasına girip başvuru yaptım (daha öncesinde de aynı sayfaya girmiştim ama pttnin sitesi çökmüş olduğundan açılmamıştı)
Çarşamba akşamı kod geldi perşembe eczeneye gittim ellerinde olmadığını ertesi sabah aramamı söylediler.
Dün aradım 9dan 12ye kadar. 12 gibi maskenin yeni geldiğini, insanların eczane dışında beklediğini 1 saat içinde gelmezsem kalmayacağını söylediler. Sağolsun bir arkadaş benim adıma aldı getirdi, 5li poşete koyup üstüne kodları yazmışlar (kod benimki değildi ama bir gün önceden kodu olanları sıraya koymuşlardı onlardan birinin paketini verdiler herhalde)
Kalitesi eh işte, normalde eczaneden aldığımız 50li kutularda olanlardan pek farklı değil, bildiğimiz beyaz kağıt maske.

Üst Alt