Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Umutsuzluğun dibindeyim. Hayat bitiyorsa? Mucize Küllerinden doğan mıdır?

Konular
24
Reaksiyonlar
5
Herkese merhabalar.
Ben Mert.. 35 yaşındayım. Bu yaşa nasıl geldim? Cidden anlamadım. Su gibi zaman akıyor.
Hiçbir şey anlamıyorsun. Kız arkadaşım var senelerdir. Onun da hayatında var biri gibi.. Kafam çok ama çok karışık.. Geleceğime odaklanamıyorum.
Engelliyim kurtulamıyorum. Bataklık gibi düşünün. Bu devirde her şey zor. Engelliyseniz bir de hepten zor. Bazı iş yerlerine girememe sebebim : Bipolar damgası yüzündendir.
Zor giriyorum işe. Hayattan gerçekten kopmak üzereyim. Beni bu hale getirenlere hakkımı asla helal etmiyorum.. Böyle olmayı asla istemedim. Şimdi onlara istediklerini vermiş oldum.
Raporum var engelli. Bipolar psikolojik manik var. Ben artık düzeleceğime inanmıyorum. Bu bataklıktan çıkmak imkansızın üstü.. Bir de şizofreni raporu da verirseler. Tamamdır ben koptum bitti..

10 yılda 30 tane iş değiştirmişim kayıtlara baktım. duygu dalgalanmalarında işi bırakıp kaçmaya bakıyorum. 45 yaşındayım 18 yaşımdan beri antidepresan kullanıyorum bir işe de yaramıyorlar

Benim de kafam çok karışık çoğu zaman.Aklıma bazen intihar falan geliyor.Sonra olumlu bir şey oluyor ve geçiyor.

@yorgunzihin, maalesef zor hayat birde engelli damgası yediğimiz için artı zor oluyor.Ben bipolarım 2016 yılından beri bu hastalıkla mücadele ediyorum. Bu durumları yaşadığım için mevsimsel depresyonda olabilirsiniz çok geçmiş olsun abi. Allah kolaylık versin

ben de çok kötüyüm lise terkim 27 yaşına kadar hiç bir işte çalışmadım hiçte sevgilim olmadı hayatım hep evin içinde geçti bu sosyal anksiyete belası yüzünden

Silah falan yok bende iyiki olsa intihar etmiştim çoktan.Engelli raporum var.Hayattan bıktım yıllardır böyleyim.Yaşama sevincim yok ilaçlarda fayda etmiyor.Sadece uyutuyor.Baska bir faydasi yok.Ne yapacam bilmiyorum.Ekpss sınavına girdim 90 puanla atama bekliyoruz atama sayıları çok az bana sıra gelmiyor.

@hiçlikmakami, selamlar. Lise terkim diye yazmışsın. Açık öğretim lisesine kayıt olabilirsin. Halk eğitim merkezlerinde yapılıyor. Ağustosun sonuna doğru kayıtlar başlar.

Varoluşçu felsefe fransa da ortaya çıkmış.Hastalıklar savaş sonrası tekrar bir savaş ayaklanmalar derken insanlar çökmüş.Bizim memlekette 1950 lerde insanların evi yok yemeği yok.O noktadan da en fazla bu seviyeye gelmiş.Mısırdaki bir kölenin piramitleri yaparken sahip oldukları bizim şu anki asgari ücretliden daha zengin olduğunu gösteriyor...

Sisifos söyleni adlı bir kitap var.Kişinin intihar edip etmemesiyle alakalı.Bir çok bu konuda yazan veya hayatını sonlandıran olmuş.Ben bu eyleme sıcak bakmıyorum.

Bende de kronik bir hastalık var.İnsanın hayatını ilaçlar mahvediyor.Üstüne işsiz arkadaşsız parasız ve itibarsız bir şekilde hayat geçiyor.İnsanlar anlattığına inanmıyor.Diğer arkadaşların da dediği gibi anormal bir durum normal bir akış beklenmemeli.Rahat bir şekilde bu kadar oldu demek lazım.Her noktadan bu kadar boğup ne olması bekleniyor.Deli bir bireyin mantığıyla olmayacak bir durum olamaz zaten.

@yorgunzihin, yıl 2001 maddi ve manevi olarak tükenmişliğin en dibini bile küflenmiş ekmekle sıyırmış biri olarak yazıyorum .
umudunu asla kaybetme .. insan anka kuşu gibidir küllerinden yeniden doğar..

Üst Alt