Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5 YİL ÖNCE TÜP MİDE ameliyati oldum bu sefer gastrit gelişti ve vücüt kitlem 37 üzeri idi tekrar ameliyatla .1AY ÖNCE GASTRİT BAYPAS OLDUM,,
2 yildir da 04.08 - Hiperkolesterolemi, Hiperlipidemi(E78)
ilaçlar kullaniyorum teşhisler yüzünden engel oranim yüzde 40 i geçer mi yaş 48.
işe gidince yaştan almiyip rapor vs soruyorlar..
ön lisans bitirdim, ücretli öğretmenlik yaptim ama sabit işe ihtiyacim var...lisans okuyorum ve kpss ye hazirlaniyorum.. işe girmek için yüzde 40 olurmu üstteki teşhislerle.. ve bana kpss de faydasi olurmu ne tavsiye edersiniz?
yaşin var otur demeyin mecburum çalişmak zorundayim. lütfen yardim bilgi @OturanBoğa
@OğuzHan112, teşekkür ederim cevap için ..tüp mideden 5yil sonra .....gastrit baypas özofagus oldum .geri dönüssuz bi operasyon mide iptal...
ama deniycem umarim bi yol açilir
Bir de giderken daha önceden temin etmem gereken belgeler var mı?
neler götürmem gerekiyor?
E devletten kullandığım ilaçların rapor bilgilerini indireyim mi?
Veya tahlillerimi indireyim mi? Ne yapmalıyım?
Hastaneye başvurum
dahiliye
Göz
Psikiyatri
Nöroloji
Fizik tedavi
Genel cerrahi
Gönderdi
Dahiliye e nabız dan bakınca. Hastalık teşhisi raporlu ilacımın teşhis girmiş
Göz zaten yakın uzak görüyorum gözlük var onu girmiş
KBB ölçüm yaptı.. Kağıtta %15 biri..%17 diğeri işitme kaybı yazıyor.
Nöroloji. Fıtık teşhisi vardı .. İki yıl önce o eski .. İstersen yeni mr çekelim. Oran var dedi tamam dedim . mr çekildi . bilmiyorum ne verir.
Psikiyatri 2022 den beri ilaç kullanıyorum rapor var... üç kez aynı teşhis ile yeniledim ..bana diyor sadece depresyon
ilaçlar yanlış bişeyin yok dedi... ziyaret notu tıbbi belge çıkarılması için muayene yazmiş..
Diğer gittiğim doktorlar mesela.
Raporlu ilaçlarımın rapordaki hastalığın tanısını yazmasına rağmen psikiyatri doktoru. Hemen hemen beş yıldır kullandığım ilaçların raporu olmasına rağmen o tanıyı yazmamış.
Genel cerrahi.
Dedim. Ben beş yıl önce Türk mide oldum.
Bir buçuk ay önce de gastrit bypass oldum.
Kalıcı olarak ömür boyu vitamin kullanmak zorunda kalacağını söyledi. Doktorum dedim. Böyle bir ameliyat geçirdim
bana diyor ki iyileşmişsin. Bir şeyin yok. Konuşturmadı bile beni. Sadece bunun için mi geldin? Dedi. Tersler bir şekilde.
O da ziyaret tanısı olarak tıbbi belgenin çıkarılması için muayene yazmış.
...
Ayrıca üroloji ile ilgili raporlu ilacım vardı. Üroloji bölümüne de göndermediler beni dahiliye doktora dedim seni yönlendirirler dedi ama onlar yönlendirmedi.
Bugün tekrar gittim başka hastanede. Tedavi olduğum için bana kağıt vereceklerdi.
Sordum. Sekreterliği dedi. Sen dahiliye doktoruna söylemedin mi? Tabii ki dedim söyledim.
Benim yapabileceğim bir şey yok diyor gerek yokmuş o zaman gidiyor yazmamış
dedim. Ben raporlu ilaç kullanıyorum nasıl gerek yok raporlu ilacım olmasına rağmen bana oran verilmeyecek mi?
Bir de oranı olan bir hastalık. Hiç ilgilenmedi....
Sizce böyle bir tanı hani sadece ziyaret ve. Tıbbi belgenin çıkarılması yazdıklarına göre
raporlu olmasına rağmen ilacımla tanımla ilgili bir şey yazılmadığına göre. Raporunda bu tanı geçmeyecek mi? Ne dersiniz? Özellikle Psikiyatri de
Ben zaten psikolojik olarak derdini anlatabilen bir insan değilim yani....
Ne yapacağımı şaşırdım ne dersiniz?
Buradaki işlemleri tamamlamayıp da. Başka bir hastaneye mi gitsem
altı ay beklemem. En azından yakın bir zamanda randevu alıp çıkarırım. Tekrar.