Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Unipolar Depresyon, tüp minde ameliyatı, nörojenik mesane hastalıkları ile %40 rapor alabilir miyim?

xyz2025

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
6 YİLDAN FAZLADİR DEVAMLİ 11.04.8 ---> Unipolar Depresyon(F32-F34)( F38-F39) TEŞİSİ İLE İLAÇ KULLANİYORUM.
3YİLDİR 15.08 - Norojenik Mesane (N31)

5 YİL ÖNCE TÜP MİDE ameliyati oldum bu sefer gastrit gelişti ve vücüt kitlem 37 üzeri idi tekrar ameliyatla .1AY ÖNCE GASTRİT BAYPAS OLDUM,,

2 yildir da 04.08 - Hiperkolesterolemi, Hiperlipidemi(E78)

ilaçlar kullaniyorum teşhisler yüzünden engel oranim yüzde 40 i geçer mi yaş 48.
işe gidince yaştan almiyip rapor vs soruyorlar..

ön lisans bitirdim, ücretli öğretmenlik yaptim ama sabit işe ihtiyacim var...lisans okuyorum ve kpss ye hazirlaniyorum.. işe girmek için yüzde 40 olurmu üstteki teşhislerle.. ve bana kpss de faydasi olurmu ne tavsiye edersiniz?

yaşin var otur demeyin mecburum çalişmak zorundayim. lütfen yardim bilgi
@OturanBoğa

F32-f34-f38-f39 birbirine benzer tanılar,6 yıldır düzenli tedaviniz varmış %20
Hiperlipidemi(Hiperkolesterolemi)%10

Norojenik Mesane,bunun kriterleri var tek puanla sınırlı değil, 20 veya daha düşük,60 veya daha yüksek klinik muayene şart.

Tüp mide için puan yok, ancak dahiliye değerlendirmesi gerekiyor gelişen komplikasyonlara göre puan verebilir.

Özet olarak raporunuz çıkar başvurunuzu yapın.

@xyz2025,

@OğuzHan112, teşekkür ederim cevap için ..tüp mideden 5yil sonra .....gastrit baypas özofagus oldum .geri dönüssuz bi operasyon mide iptal...
ama deniycem umarim bi yol açilir

Bir de giderken daha önceden temin etmem gereken belgeler var mı?

neler götürmem gerekiyor?

E devletten kullandığım ilaçların rapor bilgilerini indireyim mi?
Veya tahlillerimi indireyim mi? Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Bir şey götürmenize gerek yok sistemden görünüyor her şey.

Tüp mide ameliyatını özelde olduysanız oradan epikiriz alabilirsiniz.

@xyz2025,

Üst Alt