Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite af başvurum kabul edildi

ozmuşlu

Üye
Konular
60
Reaksiyonlar
193
Bilenler var mı bilmiyorum üniversite öğrencileri için af çıktı birkaç aydır gündemdeydi. bende vakti zamanında 2013 de myo elektronik teknolojisine başladım bazı özel sebeplerden ötürü 2019 da kaydımı sildirmek zorunda kaldım. yakın zamanda da başvurumu yaptım onaylanmış inşallah bu sene başlıyacam 1 senede mezun olursam çok iyi olacak teknikerliği almam lazım lise mezunun birşeyi kalmadı çünkü devlet işi artık bizden geçti en azından kurumsal bir yere girersek emekli oluruz ... var mı başvuran müracat eden..

Hadi bakalım hayırlı olsun. :) Sevindim sizin adınıza.

@ozmuşlu, İnşaAllah hocam. Yanlış anlamadıysam 1 seneniz var sıkıntısız bitirirsiniz. Sonra yüksek lisans hedefi var mı?

@Sarman, Aslında hocam bahsetmiş ama soru sorarken verirken atlamışım o detayı. 😦 Eğer isterse ikisinide yapar. :):)

Elektronik mühendisliği okuyordum bende af başvurusu yaptım ama bana herhangi bir geri dönüş olmadı.

Vakıf üniversitendeyim size nasıl bir geri dönüş oldu acaba bilgi alabilirmiyim?

Üst Alt