Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite af başvurum kabul edildi

ozmuşlu

Üye
Konular
60
Reaksiyonlar
194
Bilenler var mı bilmiyorum üniversite öğrencileri için af çıktı birkaç aydır gündemdeydi. bende vakti zamanında 2013 de myo elektronik teknolojisine başladım bazı özel sebeplerden ötürü 2019 da kaydımı sildirmek zorunda kaldım. yakın zamanda da başvurumu yaptım onaylanmış inşallah bu sene başlıyacam 1 senede mezun olursam çok iyi olacak teknikerliği almam lazım lise mezunun birşeyi kalmadı çünkü devlet işi artık bizden geçti en azından kurumsal bir yere girersek emekli oluruz ... var mı başvuran müracat eden..

Elektronik mühendisliği okuyordum bende af başvurusu yaptım ama bana herhangi bir geri dönüş olmadı.

Vakıf üniversitendeyim size nasıl bir geri dönüş oldu acaba bilgi alabilirmiyim?

@enesgntrkn yüksek lisans değil ama dgs ye girme niyetim var bakalım kısmet hayırlısı... önce bi bitirmek lazım okulu..

@Black-Tie ilk önce bıraktığınız üniversitenin sitesine girin bakın duyurular kısmında gerekli belge ve şartlar orda vardır lazım olan belgeleri tamamlayıp sisteme yüklüyorsunuz orda sizden teefon e-posta adres son 1 ay içinde çekilmiş resim bazı belgeler istiyor kurum onları değerlendiriyor bir sıkıntı olmaz ise e-posta adresinize yada o başvuru yaptığınız portal üzerinden kontro ediyorsunuz bana af başvurunuz onaylandı diye e-posta geldi..
mühendisliği mutlaka bitirin. biz salaklık ettik bundan 4 - 5 sene öncede af çıktı o zamada başvuru yapma durumum vardı ama çalıştığım için yapamadım. yoksa şimdiye çoktan bitirmiştim. birde afla gelen öğrencilere hocalar kolaylık sağlıyor afla gelmiş zaten hani bir an önce bitirsin gitsin diye yardımcı oluyorlar...

@ozmuşlu, Merhabalar öncelikle aynı şekil bende af başvurunda bulundum bütün belgeler ile bana aralıkta belli olur gibi bir şey söylediler.

@Black-Tie, hocam aralık 9 son başvuru sanırım bir de bazı üniversiteler ekim başına kadar başvurursan güz dönemi sonrasında başvurursan bahar dönemi başlarsın diyor geç başvuruda bir dönem kaybı olabilir haberiniz olsun

Hayırlı olsun. Bende 2022 öğrenci affıyla geri dönmüştüm. Allah'ın izniyle bu yıl bitiyor.

hayırlı olsun inşallah sizin her şey yolunda gider.

önlisans, lisans, lisansüstü mezunu biri olarak üni nin günümüzde bi katkısı olduğunu düşünmüyorum. sadece zaman kaybı.

@engelli_eskisehir valla ben sizin gibi düşünmüyorum bizimkisi teknik okul benim zamanımda ne kadar arkadaş varsa bitiren herkes işe girdi evlendi sap gibi kalan bir benim hiçbirey yapamayan telekoma girdi. bu birazda okuduğun bölümle alakalı.. yani bakalım inşallah hayırlı kağılar açar bize..

@Black-Tie aralığa bırakırsan 2. dönem başlarsın okula bence eylü ayında başla ben öyle yapacam ne kadar erken bitirsen kardır...

@anonymous teşekkür ederim... salaklık ettik o dönem başvursaydım şimdiye bende mezun oldum. o dönem çalışıyordum. birşey yapamadık. o zaman yaşı büyük bir kadın bana dediki başvur afla gelenlere hocalar yardımcı oluyor bir an önce bitirsin gitsin diye bizde başvuru yapacaz BESYO yu bırakmışlar onlarda 40 yaşına yakın kadınlardı..

Üst Alt