Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 10-11 Temmuz 2010 Kayseri buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nurullah abım benı hatırlarsın lısteye baktım adım varrr. ismet ünver seklınde..
ama sana dayımın kızının dugununden dolayı katılamıycagımı söylemıstım..
lısteden kaldırırsanız sevıncem.. sonrdan beklentı ıcınde olmayalım dıe ıns..
gercekten aranızda olmak bana buyuk bı mutluluk vercektı...ama elımde olmayan sebeblerden öturu katılamıycam gercekten cok üzgünümm...hayatımda ılk defa böle bı organızasyona katılcaktım... ama nasıp olmadıı :((((

Asi Gençlik;

evet miko ya beni unutmuşlar osman abime dicem benide eklesin:(

diyalizci;

osman abicim harikasın bende sana söleyecektim benide eklermisin diye eklemişsin:)

merhaba
nurullah bey, listeye nickimi doğru yazarsanız sevinirim. nickim dilemma dır.

ayrıca defalarca kez organizatörler tarafından sorulduğu için cevap veriyim, biz piyanist16 arkadaşımla birlikte sizlere sadece 1-2 saat eşlik edeceğiz. merhaba demek için uğrayacağız inş... biz o tarihte bir kültür gezisi programı yapmıştık zaten. sizlerin org. duyurusunu sonradan gördük.

cuma akşamı Ankaradan geliyoruz.
görüşmek üzere

dilemma isminiz nediye kayıtlı aceba kaçıncı sırada ben baktım bulamadım söylerseniz deyiştirrim kaçta yazılısınız???

sevgili arkadaşım şu an kayseride havalar çok iyi geldiğinde görürsün

bager_ozlem;

özlem kayserde havalar gündüz normal sıcaklıkta akşam serin oluyo akşam üşüye bilirsiniz geç sate kalırsak eylencede siz yinde kalın bişey alın yanıza...

merhaba yeniden. 117.sıradayım. en son listede düzeltilmiş.tşk. birçok listede dilenma olarak yazılmıştı.
dilemma kelimesinin bir anlamı var. yanlış yazılınca şık durmuyor.

teşekkür ederim yeniden...

kral daha erken saat bulabilirsen erken gel kardeş otagarda topluyacagız herkesi otobüslere bindireceyiz 09:00 da orda olmak iyi olur.

dilemma;

rica ederim düzelttim siz söyleyince..

sayın organizetörler benide eklermisiniz +1 ama kimle, nasıl,saat kaçta gelirim daha belli değil.

[/COLOR]KATILIMCILAR

1- nurullah baytekin (tekerlekli sandalye)+ 5
7- kadircan özalp (tekerlekli sandalye) +2
10- osman özdemir (diyalizci) +3
14-durmuş aytekin (tekerlekli sandalye) +1
16- mustafa kahveci (tekerlekli sandalye)+1
18- prensecc (konaklama)
19-aynur (konaklama)
20- derbeder (konaklama)
21- bozkırın gülü + 2 (konaklama)
24- Kezban (konaklama)
25- MikaiL.S (konaklama)
26-asena m. hatipoğlu (konaklama)
27-atomkarınca (konaklama)
28-ayşegül 01 (konaklama)
29-gaggomm 23(konaklama)
30-nazom (konaklamalı)
31-öner bozbıyık (jetset) (tekerlekli sandalye) +2
34-zaleyna
35-dönence+1
37-ali doğan
38-murat_01 (tekerlekli sandalye)
39-denizkızı88
40-tolğa 06 (tekerlekli sandalye)
41-salim52 +2 (konaklama)
44-muhabbet23 (konaklama)
45-cumali (konaklama) (tekerlekli sandalye)
46-pınar üstün (konaklama)
47-misafir -konaklama
48-ismail başer
49-zübeyde zileli+1 (konaklama)
51-osman abalı (tekerlekli sandalye)
52-vildan çakır
53-recep ötün (tekerlekli sandalye)
54-geceler (tekerlekli sandalye )
55-edip balkan (konaklama)
56-ramazan cuglan (tekerlekli sandalye)
57-semih ceylan (tekerlekli sandalye)
58-hülya avcı (tekerlekli sandalye)
59-alper şimşek(tekerlekli sandalye)
60-bahattin ateş (tekerlekli sandalye)
61-ömrüye öztürk (tekerlekli sandalye)
62-nazom (konaklama )
63-nejla şimşek tekerlekli sandalye)
64-gönülyorgunu (konaklama)
65-serhan işçimen (PALA)
66-barış21 (konaklama)
67-ahmet ermiş + 1 (konaklama)
69-derya eren +1 (tekerlekli sandalye)
71-ASLAN68+1
73-duygu_bahçesi +1 (konaklama)
75-roaccutane (konaklama)
76-derya aslantürk + 4 (konaklama)
81-tuvaergün (konaklama)
82-aygün -sait çifti +1 (tekerlekli sandalye ) konaklama
84- pusat 11
85-zeycanım + 1 (konaklama)
87-erol taşdemir
88-ömer faruk sayar + 1 (konaklama)
90-hasan yalgin
91-aytaç+2 (konaklamalı )
94-leyle bektaş (konaklama)
95-ismail çelik +1 (tekerleklisandalye) (konaklama)
97-kral+1 (konaklamalı)
99-gizemserbez + 2 (konaklamalı)
101-bobrumlu +1 (konaklamalı)
102-
103-kanatlı + 1 (konaklamalı)
105-Hikmet aydoğan +5 ( 1 konaklama )
110-demir1 +1
112-bager-özlem (konaklama)
113-efsanegençlik (konaklama)
114-şair + 1 (konaklama)
116-miniş + 2 ( konaklama)
117-dilemma
118-piyanist 16
119-miremur tekerlekli sandalye konaklama
120-erdinçruhi
122-ömer_76+1 konaklama
123-melek01_80
125- caferulgen+1
126-

ARKADAŞALAR İSİM EKLETMEK İSTEYEN YAZSIN LİSTEYE ORGANİTÖRLERİMİZ EKLİYO SAYFANIN TAKİBİ YAPILIYOR BUGÜN SONGÜNDÜR EKLEMEK İÇİN DUYRULURRR

Hayırlısı kardeş sağsalim gelin bakalım bişeyler olur inş.

benide yazınnnnnnnnnnn

talat şakir kardeş konakamı normalmi yazım seni

ARKADAŞALAR KONAKLAMA OLANLAR TEKERLİKLİ SANDELYELİ OLANLAR BELİRTSİN ONA GÖRE DÜZELME YAPIYORUZ BURDA DUYRULURRRR..

kayseride havalar gündüz çok sıcak.özellikle hanımlara duyurulur.
gece serinde öyle üşünecek kadar degil yinede bir hırka bulunsa iyi olur valizlerinizde.

yok miko o kadar da abartma ablam:)
olmadı ben sana bulurum bi battaniye falan.üşütmeyiz misafirlerimizi merak etme.

ateş yakacak nurullah abigil.baktık miko battaniye ile hala üşüyor direk ateşin ortasına atarız.bir daha ebedi üşümez:)

bende egeden bi yol arkadaşı bulamadığım için gelemiyorum hepinize iyi eğlenceler..

cemre yaaaaa:(
aşk olsun ama.ne güzel tanışacaktık.oldumu şimdi.ciddi çok üzüldüm:(

malesef dönence : ( 12 13 saat sürüyor burdan orası : ( yol arkadaşım yok gelemıyorum : ( egeden hiç mi giden olmaz yaa : (

mikoo orası yakın yaa :D ben t. sandalyedeyım 12 saat otobusten inmezsem ölürüm :D ayrıca o kadar yakın yerde olsam hiç düşünmem tek başıma giderım :D

bende mersine yanlız gitmiştimde yakın orasıda dedigin gibi cemre.biraz duyursak belki cıkar birileri yol arkadaşlıgı için.
cıkmadık candan ümit kesilmez:)

Düşler Prensi; hayırdır inşallah ne oldu, bizim yapacağımız birşey var mı?
katılabilirseniz seviniriz.......

sayın kayseri bulusmasını düzenleyen arkadaslar; şimdiden emeğinize sağlık...inşallah o gün aranızda olmak istiyoruz da program nedir nasıl?? bunun hakkında bilgi verseniz cok qüzel olur..."hersey süpriz cok güzel olcak demeyin" programı bilelimki ona göre hareket edelim...eminim benim gibi herkesde merak ediyordur programı...??????

programı erciyes_38 (kadir abi) özet geçdi ayrıntılarda sizler gelince yaşayıp göreceksiniz
şapkadan güvercin çıkarmayacaz :)) sizleri memnun etmek için elimizden gelen herşeyi yaptık arkadaşlar...

selamınaleyküm öncelıkle arkadaşlar program içeriğini yazarsanız sevinecez ona göre bızde kendımıze göre çizgi koyacaz .Biliyorum bu işler kolay değil emeğinize saglık öncelıkle süpriz diyorsunuz buluşmaların süprizi olmaz ufak jest ler olur arda ama programın akısını bılırsek gayet iyi olacak .uyanıklar sizi gayserili bunlar süpriz ha mılletı toplacanız ora değilmi .:)))

kadir abi kahvaltıda pastırma isterim ona göre habrınız olsun vay ben duymadım ben işitmedim diyenin vay halına ..

buluşmanın içeriği belli olunca mı ona göre değerlendirme yapıpdamı geleceksiniz. ali bey.
burada sponsorlarlar ne ikram ederse onu yiyeceğiz.
nereye götürürlerse de oraları gezeceğiz..
burada para ile bir şey yapmadığımız için işi yönlendirmek bazı durumlarda elimizde değil...

sizler misafirliğe gitmeden evsahibinden ,bütün bilğileri alıp onayladıktan sonramı gidiyorsunuz...yoksa RABBİM NE KISMET ETMİŞSE RIZA GÖSTERİP ONA ŞÜKREDİYORSUNUZ...

BİZLEREGÜNENİN Kİ BECERİKLİ OLALIM SİZLERİ MEMNUN ETMEYE ÇALIŞALIM...

EN FAZLA ""HZ.ALİM"" BENDEN DAYAK YERSİN ÜSTÜ KAYMAKLI.....:D

CÜMLEMİZ İÇİN ANLAM VEDE MANA YÜKLÜ BİR SÖZ....LÜTFEN SUKUT EDERKEN EDEBİMİZİ UNUTMAYALIM...BİZİM YARDILIŞIMIZ VE YAŞAM GAYEMİZ DİĞERLERİNDEN FARKLIDIR....
15315_416986453244_154747288244_5295757_1026764_n.jpg

" Bütün dünyayı verseler ve buna karşılık bir karıncanın ağzındaki daneyi almamı isteseler, bu zulmü yapmam....... " (Hazret-i Ali)

Peygamberlerimizin ince düşünceleri ve dünyadan zevk alma,refah içinde yaşama yerine iyiliği ve insanlığı bizlere göstermek istemesinin en güzel göstergesidir.Ama çağımızda ve yaşadığımız toplumda,gün geçtikçe yabanileşme,sevgi eksikliği ve sadece dünya gayesi için yaşama isteği sebebiyle kendimizi dipsiz ve karanlık... bir sonsuzluğun içerisine bile bile atıyoruz gün geçtikçe.Oysa ki hadislerden ve Kıssa-i hisselerden en ufak ders çıkarabilsek hem dünya hem de ahiret hayatımız refah içinde,huzurlu ve mutlu geçecektir.Hayat hiçbir zaman bizlere 2. şansı vermiyor Esra...
Eyvah! dememek için önce iyi niyetli sonra da sevgi dolu olmamız lazım.Bizler bir yerlere gelebilmek için gerekirse kardeşimizi ezerken yada yok sayarken,Peygamberlerimizin bu kadar ince düşünmeleri karşısında diyecek hiç bir sözümüz kalmıyor.

Duyğubahçesi + 2 ekleme yapılacaktır...sizin gibi nadide bir hanım efendinin talebi geri çevrilir mi?????

Kadir gardaş bak arakladı falan deme..biz ağabeyiniziz öndüç olarak aldım ..hoşuma gitti...bir ağabeyine çok mu gördün ufak bir güzel sözü...
Sen gelde birlikte kayseride ne güzel lafları söyleriz....
Bekliyorum ... Karşılamada bende olacam inşaallah...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt