Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Katılımcı arkadaşlardan çok önemli bir ricam var...Lütfen kesin olmayanlar isim yazdırmasın..Ve isim yazdranlar da '' Kesin katılıyorum ,listeye ismimi eklermisiniz '' diye yazsınlar..Yani açık cümleler olunca yönetici arkadaşlar listeye ekliyor ve bu durum sorun olarak geri dönüyor..Bu konuda biraz dikkat edelim...
cicikıs arkadaşımız sanırım hasan hocamın yazısını anlayamamışsınız şu ana kadar ek olarak kimse yazılmadı orda hasan listeyi günceleyip görevli arkadaşa verecegiz diyor lütfen okudugumuzu iyi anlayalım ve alınmayalım.Mesajım kesinlik bildirmediğini değerlendirip ismimi listeye eklemediniz sanırım. Katılmıyorum peki. Madem öyle takdir ettiniz devlet dairesi ya burası arz ederim diye dilekçe yazarız bundan sonra canın sağolsun...
evetv ortak atalımmmada:
Ortaq okey atıoz dimi liebe (yörükoğlu) da var 4. Lazım sadece antep de kazanmışdık bakalım... Antalya'da bizden yana kesin kazanırız
Ortağın ben değildim SphiNX ortağın benim yakın arkadaşımdı... izmirden birlikte geldiğimiz kişi...yine yeneriz diye haber yolluyor, ama ben çok ii hatırlıyorum rakibin olarak biz yenmiştik sizi, siz bizi değil:
canım bidenem aynen bizim gibi 2011 yılının son dertlerinide sıkıntılarınıda katılımcı tüm arkadaşlarla beraber denize dökmelerini ve 2012 yılına tüm dertlerimizden ve sıkıntılarımızdan kurtulmuş olarak girmek ve dinlenerek , eglenerek evlerimize dönmek . işte bütün güzellikler sizlerle olacaktır . bende çok özledim ya seni bidenem. az kaldıheyttttttttt yine bi antalya yine BİDENEM YAKISIKLIM İŞTE BU DİYORUM İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE ORDA OLUCAGIZ 2012 YE SİZLERLE MUHTESEM GİRMEK İSTİYORUM 2011 İN TÜM HÜZÜNLERİNİ GERİDE BIRAKIP SİZLERLE MUTLULUGA BOGULMAK İSTİYORUM SİZLERİ VE DOSTLARI COK ÖZLEDİM BEKLE BİZİ ANTALYAAA
HAYDİ KOLAY GELSİN YÜREKLER BİR OLSUN BİZ Bİ ARADA OLALIM GERİSİ BOŞ SİZLERİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMM
EMİNİMKİ HER ZAMAN OLDUGU GİBİ YİNE MUTLULUKLARA İMZA ATICAZ BİDENEM AZ KALDI ÖZLEDİM BEEEEEEEEEEEE
2kadir; + 1 derken siz ve + 1 olarakmı yoksa sadece kendinizmi?izmirden artı 1 ilave ederseniz sevinirim ayrıca emeğinize sağlık