Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Cemil bey,
Biz Mersin-Antalya arası gitmeyi düşünüyoruz bakalım nasıl olacak en tehlikeli yollardan birsi sayılıyor bu güzergah ...
yol güzel sorun yok ama kar yağarsa sıkıntı olur diye aracı yeni aldım kar tipi lastikte alamadık daha o yüzden bakalım inşallah kar olmazda rahat gider gelirizo yolu bilirim sıkıntılıdır konya üzeri daha rahat gelirsiniz yol yormaz okadar aksekiden antalyaya inersiniz...
İlgili arkadaşlarımın bilgisine bugün uçak biletlerimizi aldım.Ben-kızım-şef-ve eşi 16 aralık cuma sabah saat 9.50 de Adana Pegasus ile Antalya'ya 10.50 de bir aksilik olmazsa uçuyoruz.Bizle beraber Esra ve Armağan'da aynı uçakta olacaklar.İnşallah tüm katılımcılar sağ sağlim gider gelirler....
İlgili arkadaşlarımın bilgisine bugün uçak biletlerimizi aldım.Ben-kızım-şef-ve eşi 16 aralık cuma sabah saat 9.50 de Adana Pegasus ile Antalya'ya 10.50 de bir aksilik olmazsa uçuyoruz.Bizle beraber Esra ve Armağan'da aynı uçakta olacaklar.İnşallah tüm katılımcılar sağ sağlim gider gelirler....