Cemil abicim bu kadro bizsiz olmaz şiddetle ekleyiniz benide filiz3441+ 1
Abisi inşallah Özlem hanım açarsa kesin yazılırsınız listeye kendinize iyi bakın grşrz
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Cemil abicim bu kadro bizsiz olmaz şiddetle ekleyiniz benide filiz3441+ 1
2012 kayseri buluşmasında o para yatırma işi sorun oldu abi sonra jetset herkez otelde verebilir dedi
sevgili büyücü seninle tanışmak nasip olmadı .ben birçok buluşmalara katıldım ama seni hiç bir buluşmada görmedim.beni tanımış olsaydın reklamın R si ile dahi alakam olamayacağını bilir böyle karşındakini düşünmeden kırcak bir cümle sarfetmezdin.ben neyin ne için reklamını yapabilirim ki arkadaşım.bu konuda bir tecrüben var ise söyle neyin reklamını yapmam gerekiyor ise bende öğrenip uygularım olurmu.kontenjan mı istiyorsun tamam gel buyur başım üstünde yerin var kaç kişi geleceksin söyle.sen gel ben seni söz evim de de ağırlarım yer olmasa dahi.sözlerim seni incitirse kurura bakma ama yazmış oldukların beni de incitmişti.Reklam yapmışlar galiba.
Ayşegül sana ve eşine ömür boyu saadetler diliyorum.Umarın bir sonraki buluşmalara eşinle gelirsin...Sevgili dostlar sizinle olmayi gercekten cok isterdim ama 31 mayis 1 haziranda dugunum olacak insallah bir sonraki organiizasyonda gorusmek diligiyle.Emegi gecen arkadaslar emeinize saglik Sevgiler.....
allah mesut etsin arkadaşım bir ömür boyu mutluluklar dilerimÇok teşekkür ederim ederim Ali abi ve kısmet olursa sizide düğünümde görmeyi çok isterim.
Emrullah abi çok teşekkür ederim ve inşallah düğünüme gelmenizi çok isterim.