Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 20 Haziran 2009 Mersin Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MELEKDERYA

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
*Organizasyon Tanımı: Tanışma-sohbet
*Sitede Organizasyonu düzenleyen: İPEKEZGİ-ALİ DOĞAN
*Organizasyon tarihi: 20 Haziran 2009 Cumartesi
*Buluşma saatimiz otobüs turundan dolayı 09.00-17.00
*Organizasyonun gerçekleşeceği adres: Mersin Akdeniz Belediyesi Kongre Sarayı Kafesi
*Organizasyon için gerekli ücret: Katılacak olanlar kendi masrafını karşılayacaklar.
*Diğer Açıklamalar: Kafe-Restorant tekerlekli sandalyeye uygundur,engelli wc mevcut olup sahil kenarında ve havuz manzaralıdır. Katılım fazla olursa indirim konusu ayrıca görüşülecek ve önümüzdeki günlerde burada duyurulacaktır.Katılmak isteyenlerin buraya adlarını yazmaları rica olunur..

Katılımcılar
1- İPEKEZGİ- ALİ DOĞAN
2- hayat ve ben
3-gtrcgokhan
4-İlker
5-incitanem33
6-Bektaş Koçak
7-Vivaldi
8-perenay33,
9-Sema
10- Flofi
11-exelans,
12-serkan005
13-umuttt
14-murat01_80 +1

ALİ DOĞAN'la iritibat için tel no: 0544 470 00 19 ve 0530 417 48 46

Mersin, merak ettiğim bir şehir...Ben şimdi kıskançlıktan çatlarım...:p
İpek,beni de ekle demek güzel olurdu...Yakın olsaydı gelirdim...:(

Şehribanucum,
Neden olmasın beklerim bir gün gel,misafirim ol,gezdiririm seni... :)

Teşekkür ederim İpekciğim,beni şımartma atlar gelirim,kurtulamazsın benden...:)

Mersinin yeri benim için çok özeldir,bende orada olmak isterdim.Eminim çok güzel geçecektir.Orada olamayacağım ama kalbimin diğer yarısı orda benim....

Beni de eklermisiniz işim olmazsa muhakkak ordayımm

bende gelırım sanırsam gelirim gelirim ıns sizi kıramam melek ve hayat cım

hakan keşke sende olabilseydin bu buluşmada,inşallah birgün mersinde görüşürüz seninle..

keşke olabilseydim ama yüreğim daima akdeniz mavisine sıcaklığı ile eşlik eden güneş misali mersine karşı daima sıcak olacak,çünkü oradada benim buz kesmiş yüreğimi ısıtan bir güneşim var.

bende orda olmak isterdim ama sınav var yafffff o hafta daha ileri bir tarihe taşısanız olmamı bunu

Katılacak olan arkadaşlar,
Ne dersiniz? Bektaş arkadaşımız sınav dolayısıyle gelemiyormuş.Bir hafta ileri bir tarihe yani 20 Haziran'a erteleyelim mi?

bu gerçekleşirse çok sevinirim ama arkadaşlarında programını bozmak istemiyom

ipekcim bencede erteleyelim,katılımın daha fazla olması açısından iyi olur..

sevindirici yorumlar alıyorum umutlarım boşa çıkmıycak destekleyen arkadaşlar teşekkür ederim

Melek 'cim 13 Haziran mı , 20 Haziran mı tarih?
Gelmeyi düşünüyorum , Kesinleştiği zaman haber veririm.
Yalnız açık adres lazım , yeri bulamam zannedersem :)

Sema'cım
Gelmeni çok isterim,çok sevinirim,20 Haziran kesin tarih,mahalle,cadde olarak açık adresi bilmiyorum ama öğrenip sana mail olarak gönderirim.. sevgiler...:)

Adres buraya da açık yazılırsa sanırım herkesin çok işine yarar İpekezgiciğim...
Aksilik çıkmazsa ben de gelirim... :)

:) Ama Mersin 2. memleketim benim :)
Ahmet abi sen de gel... :)

Ben Feyza Çelebi oldum... Ahmet abi dedi :)
Mersin bana yakın, ondan gidecem... birde yeni arkadaşlarla tanışalım dimi ama...
Kezban abla sen de gel... :)

:) 45 dk da gidilebildiği için Mersin'i ayrı bir şehir olarak düşünmüyorum.

Hızlı tren seferlerinin saatine baktım ;
Hareket saatleri uygun olan 12:00 veya 13:30

mersin haritası 'ndan yeri bulabilirim sanırsam :rolleyes:

arkadaşlar açık adres yazarsanız bende sevinecem ben yabancısıyım mersini bulamam yoksa zatem gözlerim görmüyor:D:D:D::D

Adres:Mersin Büyükşehir Belediyesi,Atatürk Parkı içi,Kongre ve Sergi Sarayı,Çay Bahçesi,(Valilik Binası Karşısı)
Not:Mersin dışından gelecek olan arkadaşlarımız benimle özel mesajla irtibata geçip haberleşirsek iyi olur...

Hımmm...Mersin! Çok güzel bir yer...Temmuzda gitmiştim,buhardan uçuyordum:) Ama sahili harika...Sahilinde benim için de bir çay için...Semacım,bu görev için seni seçtim...:)))

Mezopotomyalı Kederi,
Hocam sizi de bekleriz,buyrun gelin bir gün... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt