Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 20 Haziran 2009 Mersin Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok güzel görünüyor atlayıp gelsem mi acep

Buluşma çok güzel olacak... gelmeyi düşünüp de karar veremeyen, gelmeye niyeti olmayan arkadaşlar, imrenerek bakmak yerine gelmelisiniz bence...
Ali Doğan bey, ptpbüs ayarlamakla çok özel bir davranışta bulundunuz. Teşekkürler şimdiden.
Çiğtanesi, çık gel sende bence....
Murat 0180, organizasyonların amacı tanışmak değil mi zaten?

Feyza'cım çok haklısın,gelen çok karlı çıkacak...:DBu arada Feyza seninle tanışacağım için de sevinçliyim... :) Konya gezisindeki resimlerinizi gördüm,çok güzel çıkmışsınız,Ali Bey'e de haber vermekle çok iyi ettin.. :)

Ben de çok sevinçliyim İpekezgiciğim...
Ali beyle Konya'da çok fazla sohbet imkanımız olmadı. Mersin organizasyonunu söyleyim dedim... Güzel bir gün olacak... :)

gelıyorum arkadaslar benıde ekleyın lısteye ayrıca 3 yada 1 kişi daha gelebılır benle haber etcem size adana mersın 1 saat sanırım en fazla ık defa gelcem bakalım haydi hayırlısı.ayrıca adanadan kımler gıdıyo haberleselım

SLM.DOSTLAR ERKEN SAATTE OLURSAK BULUŞMA NOKTASINDA MUTLU OLACAĞIZ...

9.06.09

[SIZE=6]
ENGELLİ​
[/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=6][FONT=Times New Roman][SIZE=6]LER[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=6] MERSİ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=6][FONT=Times New Roman][SIZE=6]NDE BULUŞUYOR[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]​
[FONT=Times New Roman][SIZE=6][FONT=Times New Roman][SIZE=6]
[/size][/font][/size][/font]
[FONT=Times New Roman][SIZE=6][FONT=Times New Roman][SIZE=6][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

www.engelliler.biz
Süregelen günlük ya[FONT=Times New Roman]şamda kendilerine [/FONT]hazı[FONT=Times New Roman]rlanan kolaylıklardan boğuşmadan, yorulmadan verilen desteklerle her an her yerde yanı başlarında [/FONT]oldukları[FONT=Times New Roman]nı HİSSETTİRMELİYİZ.
[/FONT]Dar kapsamlı[FONT=Times New Roman] yaşamlara sonsuz olanakların sunulduğu ENGELSİZ BİR DÜNYA!
[/FONT]Ası[FONT=Times New Roman]l amacı toplumla kucaklaşmak toplumsal kaynaşmayı sağlamak Kent Konseylerinin birincil görevleridir.
[/FONT]Bu sebeple 20.06.2009 Cumartesi günü Mersin Büyük[FONT=Times New Roman]ş[/FONT]ehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Mersin Kent Konseyi Genel Sekreteri Sn. Nuri ÖZDEMİ[FONT=Times New Roman]R in katkılarıyla çeşitli[/FONT] İllerden gelen Engellilerle “Mersin Bulu[FONT=Times New Roman]şmas[/FONT]ı” gerçekle[FONT=Times New Roman]şecektir.
[/FONT]İlimizin tanıtımı açısından önem taşıyan bu programa katılmanızı bekler saygılarımızı sunarız.

PROGRAM
09.00 – 10.00 Mersin Kongre Merkezi Bulu[FONT=Times New Roman]şma
[/FONT]11.00 – 12.00 Macit Özcan Spor Kompleksi gezme
12.00 – 15.00 Mersin Sahil Bandı[FONT=Times New Roman] gezisi
[/FONT]15.00 – 16.00 Yemek Molası[FONT=Times New Roman] Adnan Menderes İmar İnşaat Sarmaşık cafe
[/FONT]17.00 – Program sonu

İrtibat Tel: Ali DOĞ[FONT=Times New Roman]AN 0530 417 48 46
[/FONT]Melek DERYA

Çok güzel bir gündü,harika vakit geçirdik,katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum,Başta ALİ DOĞAN bey olmak üzere organizasyonumuzda emeği geçen herkese ve Mersin Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum...Sema,Feyza,Murat,Esra,İlker,Perenay33, Hakan cana yakın,güzel yürekli arkadaşlarım,sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum,inşallah yine buluşmak dileğiyle,sevgiler... :)

biz teesekkur ederız ama gonul ısterkı bir defada kalmasın daimi birlik ve beraberlık içinde olmayı birbirimize el ayak goz kulak vs olmayı ögrenip bizden sonrakı adaylara yol acmamız lazım herkese gönulden tesekkür ediyorum arkadaslar

cok guzel bır etkınlıktı katılan tum arkadaslar tanıstıgıma memnun oldum melegım senın onculugunle olusan bır organızasyondu cok ssagol canm arkadasım. Katkılarından dolayı emegı gecen herkese tşk bıze guzel bır gun yasattıkları ıcın.

Öznur'cum canım arkadaşım katıldığın için ben teşekkür ederim,çok güzel bir gündü...
Arkadaşlar,organizasyon resimleri için site albümüne bakabilirsiniz...

mrblar ben esra mersin gezisi süperdi orda sizlerle olmak daha süperdi emeğinize yüreğinize sağlık:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt