Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 20 Haziran 2009 Mersin Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam,Mersin gerçekten de çok güzel bir şehir,inşallah kısmet olur da gelirsiniz...
Kalem,Sevgili adaşım,teşekkür ederim,inşallah sizle de tanışmak kısmet olur,size de sevgilerimi yolluyorum...

Bu sıcakta çay içilmez ama Mezocum senin hatırın için içerim elbet :) Şöyleee denize karşı :D
Ama keşke gelebilseydin ...

Melek'cim adresi not ettim , zaten gerek de yokmuş :) Harita 'dan çözdüm olayı , Mersin Limanı'nın tam karşısı . ;) Yeri çok kolaymış.
Kongre ve Sergi Sarayı

Görüşmek üzere :)

Damacanayla çay içireceksiniz bana bu gidişle :D
Senin yerine Feyza içsin , ben Mezo için içeceğim :) İlk o söyledi.

tamam feyzacım içsin:)
ilk sırada olanla-mezoyla- yarışamam:) kaybedeceğim kesin:)
ben de feyzacımın ilki olayım bari:)
feyzacım yerime çay içer misin?

Ben içerim ablacığım... :)
keşke sende olsaydın ama neyse başka buluşmada inşallah...

Valla çok güzel olur Feyzam :)

Umuttt sen de kahve iç :D

melekcım tansıonum el verırse muhakak sızleyım dogum gunumuzdekı gıbı hezımete ugramak ıstemıorum :(

İpekciğim çok güzel bir buluşma olacağına eminim şu ışınlanma denilen olay keşke gerçek olsaydı,bizde sizlerin arasında olabilseydik.Resimlerinizi sabırsızlıkla bekleyeceğiz,şimdiden iyi eğlenceler dilerim hepinizede:)

Minervacım, keşke senide görebilsem bu buluşmada :(

Bu arada katılımın daha çok olmasını bekliyorum. Yeterince duyurulmadı mı acaba?
Adanadaki arkadaşlar sizlerde katılın... Maksat hep beraber olmak değil mi? Adana Mersin kardeş iller... Sadece Adana'da organizasyon bekleyenler, haydi bakalım ;)

Mersın bulusmasında aranızda olmayı cok ısterdım ama gelemıcem cok uzgunum. Benım yerıme kım tantunı yıcek arkadaslar varmı aranızda gonullu..:)

Semacım, bir de yerime tantuni yersen süper olurr:)))) Önce tantuni,sonra çay...:p Şişmanlamaktan korkma:p

Bu arada arkadaşlar, kesin gelecek olanlar adını yazdırsın. İhtimal mesajları kafamı karıştırıyor Listeyi düzenlerken...

Aranızda olmak vardı. Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle...

Semacım, bir de yerime tantuni yersen süper olurr:)))) Önce tantuni,sonra çay...:p Şişmanlamaktan korkma:p

Bu arada arkadaşlar, kesin gelecek olanlar adını yazdırsın. İhtimal mesajları kafamı karıştırıyor Listeyi düzenlerken...
Sende hicbir organizasyona gelme ha! evde koktun koktun cik biraz hava al degisiklik yap:D

:D Evde oturduğumu kim söyledi? Tamamen randevuların çakışması...:p Hem ben... ben.. 657 ye tabiyim..Öyle her istediğimde buluşamıyorum... :p

Sen geliyor musun ondan haber ver...:D

Eeee bu kadar az mıyız yani... İpekezgi güzel bir organizasyon yapıyor ve katılıma bak... Deniz kenarında harika bir gün olacak bence....
10 kişi ile kalmasın dimi ama :)

Keşke Mersin Eskişehir'e yakın olsaydı, o zaman bende katılabilirdim. Sizlere iyi eğlenceler diliyorum.

Tantuni için söz vermeyim , duruma bağlı :) Enteresan bir midem var çünkü ne zaman neyi kabul edeceği belli olmuyor :D

Ben İpekezgi ile tanışmak için gidiyorum . Ne zamandır sözüm vardı.
Bizbize yeteriz Feyza'cım :)

Minerva'cım,
Teşekkür ederim canım,inşallah seninle de buluşmak kısmet olur bir gün..:)

Sema'cım,
Seninle tanışmayı ben de çok istiyorum,güzel vakit geçireceğimize inanıyorum... :)

Gelmek isteyip de gelemeyen tüm arkadaşlar inşallah sizlerle de bir gün tanışmak kısmet olur,Mersin harika bir şehir,sizleri de aramıza bekleriz.. :)

Ancakkkkk,açıkçası katılım gerçekten çok az maalesef!!Sitemizde Mersin'li çok fazla var ve Mersin gibi büyük bir şehirde daha fazla katılım olmasını umuyordum....

bende mıyetlendım ama kımseyıtanımıyorum gelecek olanlardan sadece flofıyle bıraaz konustuk oda konya bulusmasında bakalım kısmet ınsallah...

arkadaşım merak etme sen gel kısa zamanda tanışıp kaynaşırız :)

Buluşmaya gelecek olan arkadaşlar,sizlere güzel bir haberim var.. :)
Sitemiz üyelerinden ALİ DOĞAN abi Büyükşehir Belediyesiyle konuştu ve Cumartesi günü Belediye 09.00-17.00 saatleri arasında buluşmaya katılacak olan engelli arkadaşlarımızı gezdirmek için rampası mevcut engelli otobüsü tahsis etti,yani buluşma saatinden daha erken gelirseniz bolca gezebilirsiniz arkadaşlar... :) Ayrıca yine Belediyenin sponsorluğunda öğle yemeği servisi için de Belediyeyle gerekli girişimleri arkadaşlar sürdürmektedir,daha kesin değil ama olursa ücretsiz öğle yemeği de verilecektir.Katılacak olan tüm arkadaşlara şimdiden eğlenceler diliyorum..

Mezopotomyalı Kederi,
Murat01-80,Güneş,ALİ DOĞAN isimlerini de katılımcılar listemize ekler misiniz?

Katılımın yükselmesini bekliyoruz.....
Adana,Konya,Karaman,Hatay,Niğde ve çevre illerden arkadaşları buluşmamıza bekliyoruz....
(yanlış anlaşılma olmasın bütün arkadaşlarımız davetlidir.....)

Slm. Canlar buluşmamız inşallah çok güzel geçecek .belediye bünyesinden engellilere uygun otobüs 'de ayarladım o gün hakikaten güzel olacak.

ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN ELELE

Alidoğan_3346

Ali Bey,sizin de gelmenize çok sevindim, otobüsü ayarlamakla ne iyi ettiniz çok teşekkür ederiz,artık hep beraber Mersin'de bir tur atarız inşallah... :)

Arkadaşlar,
Buluşma saatimizi otobüs turundan dolayı 09.00-17.00 olarak değiştiriyoruz,erken saatte buluşma noktasında toplanırsak otobüs bizi gezdirecek,ayrıca buluşmayı ALİ DOĞAN da organize etmektedir,kendisine burdan teşekkür ediyorum,Ali Beyin cep numarasını buraya da yazıyorum,bana ulaşamazsanız buluşma günü kendisiyle irtibata geçerseniz o size yardımcı olacaktır..ALİ DOĞAN:05444700019-05304174846
Ayrıca,sahilde Sarmaşık Kafe'de saat 3.30'da ücretsiz olarak öğle yemeği verilecektir.Kişi sayısı sınırlıdır.Burda katılımcı listesinde adı geçen arkadaşlarımıza özel olacaktır..Katılımlarınız bekliyoruz... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt