Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 21-22-23 Aralık Geleneksel 4. Clup Falcon - Antalya Organizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet yine geldi geçti bir organizasyon....Hani rahmetli Kemal Sunal'ın filmlerini defalarca izleriz hepsindede aynı zevki alırız ya...Tabiri caizse benim açımdan da Antalya buluşmaları aynı.....4 senedir aynı mekan, aynı şartlar ,aynı yemekler....Ama her buluşma kendi içinde dorukta eğlence, sohbet , dinlenme ve yepyeni dostluklar kazanmak ile geçiyor... Herşey ve herkes , herzamanki gibi çok güzeldi.....Bazen dorukta bırakmak gerekir aslında....
Özellikle 4 Antalya organizasyonunun dördünede katılan dostlarımız başta olmak üzere,katılan bütün dostlarımız ve aramıza yeni katılan dostlarmızın hepsine ayrı ayrı teşekkürler.Kocaman bi aileyiz biz.Sizlerle vakit geçirmek çok güzel.BİZ ÇIKARSIZ,BEKLENTİSİZ SEVGİ DOLU KOCAMAN BİR AİLEYİZ.Hepinizi çok seviyorum.İnşallah tekrar buluşmak üzere.....
Not : Buluşmaya katılmak için isim yazdırıpta hiçbir gerekçe göstermeden ve haber vermeden katılmayan(birkaç istisna dost zaten üzerine alınmayacaktır) arkadaşlarada bizden selam olsun!!!!!!!

herşey için tşk hasan komşu. minik oynamasıyla kendisine hayran bıraktı biz ona bayıldık arkadaşlarla

Harika bir organizasyon yaptıkları için Hasan bey ve Ahmet beye tşkkrlerimi sunarım.Çok eğlendim,devamını beklerim ;)

Buluşma gerçekten çok güzeldi... Hasan hocama ve Ahmet Abi'ye çok teşekkürler... İnşallah daha çok buluşmada görüşürüz... :)

Buluşmayı düzenlediğiniz için çok teşekkürler..

Bizler için çok güzeldi,çok eğlendik..Umarım tekrarı olur...:)

Bu güzel organizasyon için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim... Özellikle Hasan hocam ve Ahmet abiye çok daha ayrı teşekkürlerimi iletiyorum... Gerçekten çok harika geçti, inşallah yeniden hep bir araya geliriz...

Organizyasyon çok güzeldi emeği geçen hasan hocam ve koça çorumlu abimize teşekkür ediyorum seneye buluşmak dileğiyle.

Renkli ve eğlenceli bir organizasyondu , herkese gönülden teşekkür ediyoruzz !

Kalıplaşmış bir sinema filminin heyecanla beklenen bir bölümü gibiydi, gerçekten herşey çok güzeldi artık bundan sonraki organizasyonlara çoook uzaklardan sadece yorum yapabileceğim.Benim için sondu:(

Unutmadan Muhlis abim sana ve ailene ayrıca teşekkür etmek istiyorum...Hoşçakalın.....

feyse düşmeye başladı fotolar...hadi bakalım videolarıda bekleriz...

sevgili antalyalı dostlarım ve özlediğim bütün arkadaşlarım her zaman ki gibi antalyada ki canlarım süper bir organiyasyon yapmışlar sizlerde zaten böylesini hakediyorsunuz emeklere sağlık yüreklere sağlık gelenlere sağlık diyorum.şekerim ve onun dünyalar tatlısı eşi canım feyzama, canım hemşom mehmet abim, ve muhlis abim sizleri çok özledim malum sebepden ( siz biliyorsunuz ) gelemedim ama gönlüm hepsizleydi.gelenler adına vermiş olduğunuz emekler için çok teşekkür ediyorum hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...

Çok güzel bir buluşmaydı buradan toplantıyı düzenleyen Ahmet Puslu (Koca Çorumlu) Hasan hocam ve Mehmet Karakaş' abiye sonsuz teşekkürler.Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim emeğinize sağlık

emeği geçen hasan hocama ve koça çorumlu resime teşekkür ediyorum

ANTALYA buluşması....günlerdir heyecanla beklediğimiz ve ilk defa katılmış olmama rağmen yeni dostluklar kurmak,eğlenceli vakit geçirmek,bol kahkahalar hepsi ayrı birer anı olarak kaldı..vee bu mükemmel buluşmayı gercekleştiren AHMET ABİMİZ(koca ÇORUMLU) HASAN BEY VE EŞİNE,MEHMET ABİMİZE..sonsuz teşekkür ediyoruz ellerine emeklerine sağlık..tekrar görüşmek dileğiylee...

Evet yine geldi geçti bir organizasyon....Hani rahmetli Kemal Sunal'ın filmlerini defalarca izleriz hepsindede aynı zevki alırız ya...Tabiri caizse benim açımdan da Antalya buluşmaları aynı.....4 senedir aynı mekan, aynı şartlar ,aynı yemekler....Ama her buluşma kendi içinde dorukta eğlence, sohbet , dinlenme ve yepyeni dostluklar kazanmak ile geçiyor... Herşey ve herkes , herzamanki gibi çok güzeldi.....Bazen dorukta bırakmak gerekir aslında....
Özellikle 4 Antalya organizasyonunun dördünede katılan dostlarımız başta olmak üzere,katılan bütün dostlarımız ve aramıza yeni katılan dostlarmızın hepsine ayrı ayrı teşekkürler.Kocaman bi aileyiz biz.Sizlerle vakit geçirmek çok güzel.BİZ ÇIKARSIZ,BEKLENTİSİZ SEVGİ DOLU KOCAMAN BİR AİLEYİZ.Hepinizi çok seviyorum.İnşallah tekrar buluşmak üzere.....
Not : Buluşmaya katılmak için isim yazdırıpta hiçbir gerekçe göstermeden ve haber vermeden katılmayan(birkaç istisna dost zaten üzerine alınmayacaktır) arkadaşlarada bizden selam olsun!!!!!!!

kalemine , yüregine sağlık hasanım bu yazının altına bende imzamı atıyorum üzerine çok fazla bir yoruma gerek duymadan.

selam yolladıgın dostlara ( emeğe sayğı adına ) bende selamlarımı gönderiyorum ..

hiç bir hava koşulu bizlerin bir araya gelmemize engel olamadı.. bütün engelleri aşarak güzel antalyamıza gelebilen gönlü güzel , yürekli arkadaşlarımıza burdan ne kadar teşekür etsekte biliyoruzki az gelecektir.
eski ama eskimeyen dostları tekrar görmek ve yeni dostluklar edinmek, bizlerle beraber olabilen arkadaşlarımızın yüzlerindeki ve gözlerindeki gülümsemelerini görmek inanın her şeye degerdi ve paha biçilemez di...

arkadaşlar güzel yorumlarınız için asıl biz sizlere tşk ediyoruz. güzel sözleriniz sizlerin yüreklerinizin güzeliğidir.

hepinizi çok seviyoruz inşallah bir gün bir yerlerde yine beraber olacagız.
tekrar görüşmek üzere diyorum..
sevgi ve selamlarımızla... :)

muhteşem bir antalyA organizyonuda bitirdik çok renkliii çok eğlencelii olan Bu güzel organizasyon için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere antalyaya sevgiler

yine çok güzel geçen falkon buluşmasına emeği geçen hasan hocam (karaman) a koca çorumlu ahmet abime ve emeği geçen herkese teşekkürle... emeğinize sağlık...

bu organizasyonlar çok güzel arkdaşlar. ben de gelmeyi çok isterim ama sağlık sorunlarım nedeniyle gelemem. böyle bakıyorum sadece, okuyorum. keyfinizi hiçbirşey bozmasın..

organizasyonda emeği geçenlere ve benim dahil olmama vesile olan kadim dostum güllerdiyarına teşekkür ederim...

herşey çok güzeldi emeklerinize sağlık...sanırım güleryüz, neşe ,samimiyet orada olan herkesin ortak noktasıydı.Gönlü güzel insanlarla aynı ortamı teneffüs etmek güzeldi.herkese teşekkürler...

herşey çok güzeldi emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler...

Başta Ahmet abim ve Hasan hocam olmak üzere tüm emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ederim. Çok güzel bir buluşma oldu tekrarını 4 gözle bekliyorum :) ayrıca otel personelinin de ilgi ve alakalarına da teşekkürlerimi sunuyorum...

Organisazyon tam anlamıyla güzeldi.Emeği geçen herkese çok teşekkürler,eğlence,tanışma,sıkı dostluklar hepsi vardı.Ben çok eğlendim,tekrar tekrar teşekkürler.

bu organizyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim hazırlayan abilerime minettarım ben ilk antalya organizyonunda arkadaş edindim bu sıcak dostluklara orda başladım artık brnde büyük bir hatıra olcak benim için bu ellerinize sağlık tekrar

Başta Ahmet abim ve Hasan hocam olmak üzere tüm emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ederim. Çok güzel bir buluşma oldu tekrarını 4 gözle bekliyorum :) ayrıca otel personelinin de ilgi ve alakalarına da teşekkürlerimi sunuyorum...
O personel Ahmet abinin jesti idi teşekkür ederim abiciğim,yani önceden kulağı çekildi :cool:

SERKAN unutulmaz idi, hala videolarını seyrediyorum......

O personel Ahmet abinin jesti idi teşekkür ederim abiciğim,yani önceden kulağı çekildi :cool:

NE DEMEK KARDEŞİM keşke daha fazlasını yapabildseydik..

eyvallah ilkerim sizler gelebildiniz ya bizim için en büyük mutluluk bu ..

sizleri evlerinize mutlu ve güler yüzle gönderebildiysek bu bizim en büyük kazancımız oldu ne mutlu bizlere..

aslında her kes rumuzunu yakasına takmalıydı ben ekinos ben officer
ben ismayil gibi gibi kimmiş daha kolay bilirdik.:)

tüh be kaçırdım neyse bir dahakinde yaza getirinde geleyim

aslında her kes rumuzunu yakasına takmalıydı ben ekinos ben officer
ben ismayil gibi gibi kimmiş daha kolay bilirdik.:)

evet bencede öyle:)şimdi tanıştığım veya selamlaştığım insanların kim olduğunu bilemiyorum mesela ben:)

bi yares söylemişti nickini aklımda kalmış güler yüzü ile:) ismayil i resminden tanıdım, onun ve eşinin mütevazi ve samimi tavrını yoksa dile getiremezdim:)he birde koca çorumlunun şen kahkahaları hala kulaklarımda:)

diğerlerinin ya ismini biliyorum ya yüzünü hatırlıyorum ama nick bilmediğim için ifade edemiyorum....

siz de bunu yazan kim deyin tam olsun:)))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt