Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 21-22-23 Aralık Geleneksel 4. Clup Falcon - Antalya Organizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANTALYA ORGANİZASYONUNA GELECEK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE :

arkadaşlar CUMA sabahı OTOGARA gelecek arkadaşlar otobüs indirme peronunun sol tarafındaki içinde bankamatiklerin oldugu bekleme salonunda lütfen hep beraber bekleyelim. biz aranızdaki arkadaşlarla telefonla devamlı irtibat halinde olacagız bir birinizden haberli olmanız biz sizleri almaya geldigimizde hata yapmamızı engeller.
elimizden geldiğince sizleri otele erken almaya çalışacagız araçlarımızın musaitliğine göre .
en geç saat 10 a kalmadan imkan dahilinde 9,30 gibi kalan arkadaşlarımızıda alacagız ..

HAVAALANINA cuma sabahı gelecek arkadaşlarımızda en geç bi aksilik olmazsa saat 11,00 gibi alacagız..
HAVAALANINA
erken gelen arkadaşlarımızında bizi telefonla arayıp geldiklerini bildirip bekleme salonunda bizleri beklemelerini istiyoruzki geldigimizde size haber verebilelim..

NOT : arkadaşlar başlıgın ilk mesajında benim ve hasan hocamın telefonu yazılı yanınızda bulunursa seviniriz.

her kese hayırlı kasasız belasız yolculuklar diliyor ve heyacanla sizi bekliyoruz. :)

ve ve ve ŞAFAK birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi bakalım
hazırlayın valizleri arkadaşlar

Antalya bugünden açan güneşiyle cıvıl cıvıl.......bugünden organizasyona hazırlanıyor sanki...

NOT:OTELİN KAPALI HAVUZU MEVCUT MAYOLARINIZI UNUTMAYIN :)

Antalya bugünden açan güneşiyle cıvıl cıvıl.......bugünden organizasyona hazırlanıyor sanki...

NOT:OTELİN KAPALI HAVUZU MEVCUT MAYOLARINIZI UNUTMAYIN :)

valla bende heyecanlandım artık. burda haftasonu kar bekleniyor çünkü, leylekler gibi sıcak yerlere kaçacağız :)

ANTALYA yolcularına allah yol açıklığı versin selametle gidip gelme nasip olsun evet arkadaşlar sizi muhteşem üç gün bekliyor bol sohpet bol neşe dileklerimle

fidelciğim ben de çok heyecanlandım hatta heyecanıma yenik düşüp pazartesinden geldim antalyadayım :)

ANTALYA yolcularına allah yol açıklığı versin selametle gidip gelme nasip olsun evet arkadaşlar sizi muhteşem üç gün bekliyor bol sohpet bol neşe dileklerimle

Hayırdır Mahmut abi ? gideceksiniz diye biliyorduk ?

Evet herkes büyük bir heyecanla hazırlıklara başladı ve yarın bir çok arkadaşımız yola koyulmuş olacak.Şafak söküyor.
Antalya da bir daha güzel bir Falcon Depremi olacak! Tarih tekarür ediyor!Unutmadan Veeeeeee
:):) Şafak 0 :):)

Antalya da görüşmek üzere herkese iyi yolculuklar... Ayşegül_01

betül apla bana bi sözünvardı hani gelirken boşgelmeseydin :)
serkan ben

Ahmet bey (Koca Çorumlu),
Antalya'da oturan bi arkadaşım, cumartesi akşam günübirlik olarak katılmak istiyor. Önceden haber vermesi şart mı?

tolga06;betül apla bana bi sözünvardı hani gelirken boşgelmeseydin :)
serkan

ben serkan o sözü yerine getirecektim ama çok üzgünüm geçen akşam oğlum ve arkadaşları el koydular:(yani antalyaya kadar getirdim ama antalyadan otele getiremedim :(bir daha ki buluşmada söz :)

Ahmet bey (Koca Çorumlu),
Antalya'da oturan bi arkadaşım, cumartesi akşam günübirlik olarak katılmak istiyor. Önceden haber vermesi şart mı?

önceden haber vermesine gerek yok cumartesi günü saat 16.00 dan sonra istedikleri saate arkadaşınızda başka kim katılmak istiyorsa bizlere katılabilir . sorun yok .

Evet herkes büyük bir heyecanla hazırlıklara başladı ve yarın bir çok arkadaşımız yola koyulmuş olacak.Şafak söküyor.
Antalya da bir daha güzel bir Falcon Depremi olacak! Tarih tekarür ediyor!Unutmadan Veeeeeee
:):) Şafak 0 :):)

Antalya da görüşmek üzere herkese iyi yolculuklar... Ayşegül_01

evet ya şafak saya saya bitti valla .hep beraber falconu sallıcaz inş.

Hayırdır Mahmut abi ? gideceksiniz diye biliyorduk ?

evet ya edip mahmut abimde emrullahta bizleri bu sefer öksüz bırakacaklar .

sizsiz bi tarafımız inan hep eksik kalacak mahmut abim ..

bu gün antalyada harika bir hava var güneş yüzünü gösterdi sizleri bekliyor ..kimse teleşlanmasın antalyamızda hafta sonunda da hava güzel olacak.

hasan hocamında belirttiği gibi otelimizde kapalı ısıtmalı havuzumuz vardır mayolarınızı unutmayın diyoruz.

bu gün bu gece ve cuma günü yola çıkacak tüm yüregi güzel dostlarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum.

Altındağ - Polatlı arasıCuma6:00-7:00-1 °C0-94.km
az_bulutlu.gif
Az Bulutlu% 93% 94K.Batı/G.Batı3 Knot% 13
Polatlı - Emirdağ arasıCuma7:00-8:00-3 °C94-183.km
az_bulutlu.gif
Az Bulutlu% 89% 90K.Batı/Batı6 Knot% 6
Emirdağ - Sinanpaşa arasıCuma8:00-9:00-3 °C183-277.km
cok_bulutlu.gif
Çok Bulutlu% 77% 89K.Batı/G.Batı5 Knot% 0
Sinanpaşa - Dinar arasıCuma9:00-10:00-4 °C277-368.km
parcali_bulutlu.gif
Parçalı Bulutlu% 42% 85K.Batı/K.Doğu5 Knot% 0
Dinar - Bucak arasıCuma10:00-11:00-1 °C368-458.km
parcali_bulutlu.gif
Parçalı Bulutlu% 29% 83K.Batı/K.Doğu3 Knot% 0
Bucak - Antalya arasıCuma11:00-12:007 °C458-548.km
acik.gif
Açık% 9% 67K.Batı/K.Doğu5 Knot% 0

Ankara Antalya cuma sabah 6 öğlen 12 yol durumu ilgilenenlerin bilgisine

sel fırtına var diyorlar antalya için arkadaslar korkmaya basladım bu gece kocaeliden saat 10 da yola cıkacagız inşlh yarın görüşmek dileğilee...

Burada kar yağıyor şu an ve ben 5.5 saat sonra yola çıkıyorum... ;)

Hareket AralığıGunSaatSıcaklıkYol(km)Hava DurumuHava Durumu AcıklamaBulut KapalılıkBağıl NemRuzgar YönüRuzgar HızıYağıslı Alan

Kağıthane - Gebze arasıCuma22:00-23:000 °C0-66.km
cok_bulutlu.gif
Çok Bulutlu% 70% 95K.Doğu/K.Batı3 Knot% 0
Gebze - Kocaeli arasıCuma23:00-0:00-2 °C66-126.km
parcali_bulutlu.gif
Parçalı Bulutlu% 58% 95K.Doğu/K.Batı1 Knot% 0
Kocaeli - Osmaneli arasıCumartesi0:00-1:00-4 °C126-188.km
parcali_bulutlu.gif
Parçalı Bulutlu% 42% 97K.Doğu/G.Doğu0 Knot% 0
Osmaneli - Bilecik arasıCumartesi1:00-2:00-3 °C188-255.km
parcali_bulutlu.gif
Parçalı Bulutlu% 44% 98K.Batı/G.Batı0 Knot% 0
Bilecik - İnönü arasıCumartesi2:00-3:00-6 °C255-318.km
parcali_bulutlu.gif
Parçalı Bulutlu% 41% 98G.Batı/G.Batı0 Knot% 0
İnönü - Kütahya arasıCumartesi3:00-4:00-6 °C318-376.km
parcali_bulutlu.gif
Parçalı Bulutlu% 44% 98K.Doğu/K.Batı1 Knot% 0
Kütahya - Afyon arasıCumartesi4:00-5:00-8 °C376-439.km
parcali_bulutlu.gif
Parçalı Bulutlu% 30% 99G.Batı/G.Batı0 Knot% 0
Afyon - Sandıklı arasıCumartesi5:00-6:00-9 °C439-502.km
parcali_bulutlu.gif
Parçalı Bulutlu% 24% 99G.Batı/G.Doğu0 Knot% 0
Sandıklı - Dinar arasıCumartesi6:00-7:00-8 °C502-566.km
acik.gif
Açık% 6% 96K.Doğu/K.Batı1 Knot% 0
Dinar - Burdur arasıCumartesi7:00-8:00-6 °C566-630.km
acik.gif
Açık% 12% 95G.Doğu/K.Doğu1 Knot% 0
Burdur - Antalya arasıCumartesi8:00-9:00-3 °C630-694.km
parcali_bulutlu.gif
Parçalı Bulutlu% 60% 94G.Doğu/K.Doğu1 Knot% 0
Antalya - Antalya arasıCumartesi9:00-10:001 °C694-752.km
yagmurlu.gif
Yağmurlu% 93% 90K.Batı/G.Batı1 Knot% 41

İstanbuldan bu gece yola çıkacaklar için yol durumu

Antalya da şu anda terliyoruz :)

Cumartesi Pazar gün kesinlikle yağmur görünüyor Antalyada ama zaten Antalya buluşması Otel ortamında dolu dolu eğlenceyle geçirileceği için havanında çok bir önemi yok yollarda Kar olmasın yeter

Bakınız ;
http://www.mgm.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=KONYAALTI#sfB

arkadaşlar ısrarla foto istiyoruz lütfen yayınlarmısınız :)şimdden hatırlatıyorum lütfen unutmayın :)doya doya eylenin herşey çok güzel geçsin inşallah:)

Selamlar Antalya,inşallah herkes sağ sağlim gider ve döner,eminimki katılımcılar çooook güzel karşılanıp eğlenecekler,emeği geçen dostlara ve katılımcılara gönlüm sizlerle diyor sevgilerimi yolluyorum...

Veeeeeeeeeeee şafak ooooooooooooooo oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy iyi eğlenceler dileklerimle

Selamlar Antalya,inşallah herkes sağ sağlim gider ve döner,eminimki katılımcılar çooook güzel karşılanıp eğlenecekler,emeği geçen dostlara ve katılımcılara gönlüm sizlerle diyor sevgilerimi yolluyorum...

Senıde gormek ısterdm emrullah abı nasıp baska sefere ınsallah

arkadaşlar ben malesef gelemiyorum, listeden ismimi çıkartır mısınız...

havuza haşemayla girebilirmiyiz ve ayrıca ücret verecekmiyiz havuza tşk

ve 2 çocuk 12 yaşından küçükler ücretlimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt