Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 21-22-23 Aralık Geleneksel 4. Clup Falcon - Antalya Organizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eee hade beyaaa ŞAFAK : yediii dedim bile ..:)

arkadaşlar kısmetse son bir haftamız kaldı hep beraber olmamıza..

ilk mesajdaki listemiz güncel listedir ve o listede ismi yazılı olmayan bir çok arkadaşımızda bizle beraber olacaktır..

arkadaşlar lütfen otele ulaşımınızda her hangi bir sorun yaşamamak için lütfen ilk mesaja ekledigimiz ulaşımla ilgili notumuzu okuyun ve kafanıza takılan ne olursa bize sorabilirsiniz.

haydin bakemm ahmet abimi duydunuz pabucunu giyen düşsün yola, halay çekelim kolkola, bol sohbetli mutlu geçecek iki güne şurda ne galdı demi... he he he

Enemmmmmmmmmmm yedimiii.....sayılı gn çabuk geçti ya :)))

çok güzel geçeceğine inandığım antalya organizyonuna katılmayı çok istemiştim ama elimde olmayan sebeblerden dolayı gelemeceğim ahmet abim şimdiden elinize yürğinize sağlık ve tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum ali kılıç listeden silermisiniz

çok güzel geçeceğine inandığım antalya organizyonuna katılmayı çok istemiştim ama elimde olmayan sebeblerden dolayı gelemeceğim ahmet abim şimdiden elinize yürğinize sağlık ve tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum ali kılıç listeden silermisiniz

eyvallah alim kısmet degilmiş diyelim inş yine bir yerlerde hep beraber oluruz . biz kendi listemizden siliyoruz ismini alim .

Yüregi Kocaman Çorumlu Dayımm Ben okadar çabalarıma ragmen gelemiyorum ama Angaralı Gardaşlarımı gönderıyorum onları bilion hee iyi bak gardaşlarıma =) ve katılan herkeze İyi Eglenceler =)

Yüregi Kocaman Çorumlu Dayımm Ben okadar çabalarıma ragmen gelemiyorum ama Angaralı Gardaşlarımı gönderıyorum onları bilion hee iyi bak gardaşlarıma =) ve katılan herkeze İyi Eglenceler =)

eyvallah mikom gönderdiğin gardaşlarımıza gözüm gibin bakacam.. keşke sende gelebilseydin koçum hayırlısı olsun.

adamsınla miko :) azkaldı ya saka maka 6günsonra kavuşacaz dostlarla :) cemil abii yakınımda ol bu göz seni görmeli kana karışınca sahneye inmeli :D

cemil abim ilker abim bu sefer çok içecekler belli :))

Arkadaşlar bugün otobüs biletimi aldım allahın izniyle cuma günü orda olacağız ve yeni arkadaşlarla tanışma imkanı bulacağız inşallah. Görüşmek üzere allaha emanet olun.

Arkadaşlar bugün otobüs biletimi aldım allahın izniyle cuma günü orda olacağız ve yeni arkadaşlarla tanışma imkanı bulacağız inşallah. Görüşmek üzere allaha emanet olun.

hadi hayırlısı bakalım ender kardeşim.. rabbim kazasız belasız yolculuklar nasip etsin tüm arkadaşlarımıza..
heyacanla bekliyoruz inşallah.. cuma günü görüşmek üzere...

ŞAFAK: 5 .. beşşşş diyorummmmmmmm..

merhaba . ben 1 kişi daha eklemek istiyorum . sanırım sorun olmaz...

bende geliyorum 3 kisi geliyoruz bizide ekleyin

bende geliyorum 3 kisi geliyoruz bizide ekleyin

daha önceden gelebileceginizi söylemiştiniz ismail arkadaşım o yüzden sizin için kontenjan ayırmıştık bekliyoruz .

merhaba . ben 1 kişi daha eklemek istiyorum . sanırım sorun olmaz...

bekliyoruz sorun yok ...

Torpilli Şafak 5 kaldı,

eyvallah emrullahım o şafak bittiğinde sizde aramızda olabilseydiniz benim fenerbahçeli arkadaşımm.

vee veee veee ...

- ŞAFAK : DÖRTTT ( 4 ). dedim bilemmm..

Sen ne yapacaksın Birtan'cığım;İlker ne diyeyim sanki o bizden kurtulacak onu şöyle sağıma alayımda görsün :cool:

Arkadaşlar benim +1 gelemiyor. Beni tek kişi yazarmısınız.

Cuma günü 08,15 uçağı ile istanbuldan geliyorum, umarım otele ulaşımda bir zorluk çekmem, şimdiden heyecan bastı :)

cuma günü 08,15 uçağı ile istanbuldan geliyorum, umarım otele ulaşımda bir zorluk çekmem, şimdiden heyecan bastı :)

ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamayacaksınız inşallah.uçak saatiniz çok uygun.....11:15 te servisimiz ile çok rahat bir şekilde otele ulaşabilirsiniz...

[FONT=times new roman]otogardan falcon otele ;
[/FONT]
1- saat10:00 da servisimiz otogardan otele hareket edecektir.ileri bir saate beklemesisöz konusu değildir.
2- otogara erken saatlerde gelip te beklemek istemeyenler için, otobüs şirketlerinin servis araçları ile lara / şirinyalı mahallesine otelin bir üst sokağında inilebilir..(hattas ervis şoförüne rica edilirse otelin kapısına kadar gelinebilir)
3- otogardanfalcon otele taksi ücreti yaklaşık 40 tl . 4-5 kişi toplu bir şekilde makul bir fiyata otele gidilebilir.

[FONT=times new roman]havalimanından falcon otele ;
[/FONT]

1- saat12:00 de servisimiz havalimanından otele hareket edecektir.ileri bir saate beklemesi mümkün değildir.
2- havaalanından erken saatlerde gelip te beklemek istemeyenler için, otobüs şirketlerinin servis araçları ile lara / şirinyalı mahallesine otelin bir üst sokağında inilebilir..(hatta servis şoförüne rica edilirse otelin kapısına kadar gelinebilir)
3- havaalanından falcon otele taksi ücreti yaklaşık 40 tl . 4-5 kişi toplu bir şekilde makul bir fiyata otele gidilebilir.

Sevgili Ahmet abim ve hemşom yine çok güzel bir buluşma hazırlamışsınız.. Emeğinize sağlık diyorum.. Murat askerde ama ben yine +1 imle birlikte cumartesi günü katılacağım aranıza inşallah.. Büyük buluşmaya az kaldı.. Hafta sonu görüşmek üzere..

Arkadaşlar benim +1 gelemiyor. Beni tek kişi yazarmısınız.
tamam kendi listemizden sildim tşk

Sevgili Ahmet abim ve hemşom yine çok güzel bir buluşma hazırlamışsınız.. Emeğinize sağlık diyorum.. Murat askerde ama ben yine +1 imle birlikte cumartesi günü katılacağım aranıza inşallah.. Büyük buluşmaya az kaldı.. Hafta sonu görüşmek üzere..

canımızsın medişim sen ev sahibisin yani bekliyoruz kardeşim dikkatli gelin görüşmek üzere.

Cuma günü 08,15 uçağı ile istanbuldan geliyorum, umarım otele ulaşımda bir zorluk çekmem, şimdiden heyecan bastı :)

hiç bir sıkıntı çekmemeniz için havaalanına geldiginizde bizi ararsanız seviniriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt