İso ben sayınca niye 15 çıkıyoşafaaaak 14 diyelim
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
İso ben sayınca niye 15 çıkıyoşafaaaak 14 diyelim
Abuuuu sayıya bak 188 en az 20 kişi vardır burada ismi yazmayan listeden biraz fire olsa en az 200 kişi günübirlikler hariç . Türkiye Sakatlar Federasyonu uğraşsa 200 sakatı bir arada toplayamaz Helal olsun Babaaaaa
İso ben sayınca niye 15 çıkıyo
Abi bu ne ya gece bekçisi misin hiç uyumuyorsun?ya ben ayıp olmasında ..
ŞAFAK : 12 DİYORUMMMMMMMMMM....
ya ben ayıp olmasında ..
şafak : 12 diyorummmmmmmmmm....
Abi bu ne ya gece bekçisi misin hiç uyumuyorsun?
başkada bişi demiyorum reis )))
slm abi ali kiliç bir kişiyi silermisiniz abi arkadaşımın işleri çıktı gelemecek
değerli candostlarım geleneksel hele gelen antalya buluşmasına ve sizler gibi güzel insanlarla bir arada olamanın üzüntüsünü anlatamam inanın çok üzgünüm ama yüreğim hep sizinle olacak bundan kuşkunuz olmasın sevgili hasan karaman ahmet puslu ve mehmet dayı şimdi den elinize yüreğinize sağlık diyor eminim muhteşem bir buluşma olacak ve bol sohpet güzel dostluklar güzel eğlenceler dileklerimle sizleri seviyorum
eyvallah edip baba gönüller bir olunca hiç bir engel bizim bir araya gelmemize engel olamıyor.
falcon da ilk defa bu kadar büyük bir organizasyon olacak sallıyacagız inş antalyayı.
az kaldı hep beraber olmaya gelecek arkadaşlarımızın yüreklerine sağlık gelemeyecek olan arkadaşlarımızda inanıyorumki keşke bende gidebilseydim diyecek..
edip baba hep beraber olacagımız cuma gününü saymıyoruz biz o yüzden iso ŞAFAK 14 diye yazdı dogrusuda bu zaten. hörmetler baba laa.
Hey!Antalya bizde sizleri seviyoruz.Gelemesekte gönülümüz sizlerle,güzel fotoları bekliyoruz...sevgiler...
Arkadaşlar rezarvasyonlar doldu mu acaba, beni de ekleyebilimisiniz 1 yetişkin 2 çocuk, 3 kişiyiz..
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]ORGANİZASYONA KATILAN ARKADAŞLARA ÖNEMLE DUYURULUR..[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]Otogardan Falcon otele ;
[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]1-[/SIZE] [SIZE=3]Saat10:00 da servisimiz otogardan Otele hareket edecektir.İleri bir saate beklemesisöz konusu değildir.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]2-[/SIZE] [SIZE=3]Otogara erken saatlerde gelip te beklemek istemeyenler için, Otobüs şirketlerinin servis araçları ile LARA / ŞİRİNYALI mahallesine otelin bir üst sokağında inilebilir..(Hattas ervis şoförüne rica edilirse otelin kapısına kadar gelinebilir)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]3-[/SIZE] [SIZE=3]Otogardanfalcon otele taksi ücreti yaklaşık 40 tl . 4-5 kişi toplu bir şekilde makul bir fiyata otele gidilebilir.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]Havalimanından Falcon Otele ;
[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]1-[/SIZE] [SIZE=3]Saat12:00 de servisimiz havalimanından Otele hareket edecektir.İleri bir saate beklemesi mümkün değildir.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]2-[/SIZE] [SIZE=3]Havaalanından erken saatlerde gelip te beklemek istemeyenler için, Otobüs şirketlerinin servis araçları ile LARA / ŞİRİNYALI mahallesine otelin bir üst sokağında inilebilir..(Hatta servis şoförüne rica edilirse otelin kapısına kadar gelinebilir)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]3-[/SIZE] [SIZE=3]Havaalanından falcon otele taksi ücreti yaklaşık 40 tl . 4-5 kişi toplu bir şekilde makul bir fiyata otele gidilebilir.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]
* Falcon Otele Cuma günü 21.12.2012sabah saatlerinde gelenler , kahvaltı ve otelin diğer etkinliklerinden faydalanabilecekler.Odaya girişler en kısa zamanda yapılacaktır.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]* Pazar günü 23.12.2012 saat12:00 itibari ile otel ile ilişkimiz kesilecektir. 12:00 dan sonra yenilecek veiçilecek her şey ücrete tabi olacaktır..[/SIZE][/FONT]
Bir şey öğrenmek istiyordum, 8-11 yaşında 2 çocuğum var. Otel çocuklar için ne kadar ücret alıyor.
slm antalya organizasiyonuyla ilgilenen arkadaşlar size bir sorum olcak 13 yaş cocuklara hücrete tabi tutuluyormu ? tşk
arkadaşlar ayrıca oteli arayıp da herhangi bir işlem yaptırmamıza gerek var mı?