Benide eklermisiniz 1 yetişkin 2 çocuk
en kısa zamanda listeye ekleneceksiniz..
başlıgın ilk mesajında yazan liste devamlı güncellenen listemizdir yinede yakınlarda listemizi son haliyle ekleyecegiz.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Benide eklermisiniz 1 yetişkin 2 çocuk
bir kaç gün önceden gelip ve bir kaç gün geç dönsek olurmu?
şartlar aynımı otel için
Ve ARALIKKK ayına girdik.Aralık deyince , antalya gelir akla EĞLENCEYE, ÇOŞMAYA ,KOPMAYA ,HASRET GİDERMEYE, TATİLE ,DİNLENMEYE VE SÜRPRİZLERE 20 GÜN KALDI....
BU SEFER FALCONU YIKACAĞIZ ANİMASYON EKİBİNİ ÖZELLİKLE İSTEMEDİK...HİÇBİR SİYASİ KİŞİYİ , HİÇBİR BELEDİYE BAŞKANINI ,HİÇBİR KURUM MÜDÜRÜNÜ ,HİÇBİR ŞİRKET SAHİBİNİ DAVET ETMİYORUZ ...PLAKETTE VERMEYECEĞİZ...HİÇBİR İSTEĞİMİZDE YOK ONLARDAN EĞLENECEĞİZ KARDEŞİM KENDİ İMKANLARIMIZLA KENDİ KENDİMİZE...EĞLENCENİN DİBİNE VURACAĞIZ, SOHBETE DOYACAĞIZ...2012 'NİN KIÇINA BİR TEKME ATIP 2013 'Ü KARŞILAYCAĞIZ...
HAYDİİİİİİİİİİİİ ŞAFAK 20........DÜNYANIN EN GÜZEL KENTİ SİZİ BEKLİYORRRRRR....
Not: Otelde kontejyan sıkıntımız yok,otel bizim ,odalar bizim.Fakat son düzenlemeleri yapmak için ,bu hafta içi listeyi kapatabiliriz....Duymayan kalmasın...
bana 1 kişi daha ekleyebilirmisiniz
antalya içinden gelenler ne kadar vercekti
benım ıçın bır kısı daha ekler mısınız lısteye
Ahmet Baba sen ayağını rakıyla yıkarsın yıne kesın Serkanla birlikte
Maya uygarlığının kullandığı takvimin Aralık 2012’de aniden sona ereceği ve bu tarihte dünyanın sonunun geleceği inancının hatalı olduğunu belirten Yeomans, “21 Aralık 2012 tarihinde takvim sona ermiyor. Bu tarihte sadece bir çevrim bitiyor ve yeni bir çevrim başlıyor. Tıpkı bizi takvimimizin 31 Aralık’ta bir çevrimi tamamlaması ve 1 Ocak’ta yeni bir takvimin başlaması gibi” diyor.
Bence yanılıyor NASA.Çünkü Antalya kıyametini bizler yaşatacağız hep birlikte
canımsınızzz sizlerle olaak yeter bana seviyorum sizi cünkü babaaaatabiki kardeşim en kısa zamanda size + 1 ekleyecegiz.
valla bilmem edip baba laa yanımda serkan baba ve sevdigim bi gardaşım ( adı bende saklı ).. olursa neden olamasın..
aynen kadir inş ..
Benim +7 yi +4 yapalım arkadaşlar ayrıca kendileri de yazdırmış net toplam cdisci+4 kolay gelsin
benide listye ekleyinnn
çorumlu bende amasyalıyım benide yaz
günübirlik gelenler otele en erken 16 dami 18 demı gelebilecek
ben sabahım köründe ordayım valla almıcaklar mı beni şimdi içeri
Günü Birlik gelmek eğlencenin,sohbetin ortasinda girip ortasinda otelden ayrilmak gibi handicapi mevcut bu yüzden yatili katilma taraftari olarak ve ortamda sürekli bulunmak adina yatili olarak beni yazabilirsiniz rekor katilim olarak falcon oteli basmaya geliyoruz hazir ol Antalya
ßirtan+2 yazın