Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 21-22-23 Aralık Geleneksel 4. Clup Falcon - Antalya Organizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir kaç gün önceden gelip ve bir kaç gün geç dönsek olurmu?
şartlar aynımı otel için

organizasyon tarihinden bir kac gün önce gelebilirsiniz tabiki ama bunu bize önceden bildirirseniz otel oda musaitligini ve şartların aynı olup olmamasını sorup ögrenerek size yardımcı oluruz.. organizasyondan sonra sanırım olmayacak, yer durumundan dolayı.

Ve ARALIKKK ayına girdik.Aralık deyince , antalya gelir akla :) EĞLENCEYE, ÇOŞMAYA ,KOPMAYA ,HASRET GİDERMEYE, TATİLE ,DİNLENMEYE VE SÜRPRİZLERE 20 GÜN KALDI....
BU SEFER FALCONU YIKACAĞIZ :) ANİMASYON EKİBİNİ ÖZELLİKLE İSTEMEDİK...HİÇBİR SİYASİ KİŞİYİ , HİÇBİR BELEDİYE BAŞKANINI ,HİÇBİR KURUM MÜDÜRÜNÜ ,HİÇBİR ŞİRKET SAHİBİNİ DAVET ETMİYORUZ ...PLAKETTE VERMEYECEĞİZ...HİÇBİR İSTEĞİMİZDE YOK ONLARDAN :) EĞLENECEĞİZ KARDEŞİM KENDİ İMKANLARIMIZLA KENDİ KENDİMİZE...EĞLENCENİN DİBİNE VURACAĞIZ, SOHBETE DOYACAĞIZ...2012 'NİN KIÇINA BİR TEKME ATIP 2013 'Ü KARŞILAYCAĞIZ...
HAYDİİİİİİİİİİİİ ŞAFAK 20........DÜNYANIN EN GÜZEL KENTİ SİZİ BEKLİYORRRRRR....
Not: Otelde kontejyan sıkıntımız yok,otel bizim ,odalar bizim.Fakat son düzenlemeleri yapmak için ,bu hafta içi listeyi kapatabiliriz....Duymayan kalmasın...

Ve ARALIKKK ayına girdik.Aralık deyince , antalya gelir akla :) EĞLENCEYE, ÇOŞMAYA ,KOPMAYA ,HASRET GİDERMEYE, TATİLE ,DİNLENMEYE VE SÜRPRİZLERE 20 GÜN KALDI....
BU SEFER FALCONU YIKACAĞIZ :) ANİMASYON EKİBİNİ ÖZELLİKLE İSTEMEDİK...HİÇBİR SİYASİ KİŞİYİ , HİÇBİR BELEDİYE BAŞKANINI ,HİÇBİR KURUM MÜDÜRÜNÜ ,HİÇBİR ŞİRKET SAHİBİNİ DAVET ETMİYORUZ ...PLAKETTE VERMEYECEĞİZ...HİÇBİR İSTEĞİMİZDE YOK ONLARDAN :) EĞLENECEĞİZ KARDEŞİM KENDİ İMKANLARIMIZLA KENDİ KENDİMİZE...EĞLENCENİN DİBİNE VURACAĞIZ, SOHBETE DOYACAĞIZ...2012 'NİN KIÇINA BİR TEKME ATIP 2013 'Ü KARŞILAYCAĞIZ...
HAYDİİİİİİİİİİİİ ŞAFAK 20........DÜNYANIN EN GÜZEL KENTİ SİZİ BEKLİYORRRRRR....
Not: Otelde kontejyan sıkıntımız yok,otel bizim ,odalar bizim.Fakat son düzenlemeleri yapmak için ,bu hafta içi listeyi kapatabiliriz....Duymayan kalmasın...

eyvallah hasanım yazdıklarının altına bende imzamı atıyorum ..
biz antalya gurubu olarak her buluşmada özellikle dikkat ettik kimsenin bizleri kullanmaması için bunlar hasanımın dedigi gibi belediye olur her hangi bir siyasi oluşum olur veya özel sektörden birileri olur biz buna musade etmedik çünki sizler zaten güzel ANTALYA mıza kendi yol ve otel ücretini vererek katılıyorsunuz ..
sakın bu söylediklerimizden kimse alınmasın diger şehirlerde yapılan organizasyonlarda tabiki bizlerin oraları tanıması için ve gereken ihtiyaclarımızın saglanabilmesi için o şehrin idaresinden sorumlu olan valilik ve belediye başkanlıgını devreye sokmak kacınılmaz oluyor.. çok şükürki güzel ANTALYA mızda ki otel anlayışlarında her şey dahil sisteminde ve otel şeçeneklerinin çok olmasından dolayı ) buna gerek kalmıyor..

bizlerde diğer şehirlerde organizasyon düzenleyen bütün arkadaşlarımızda sadece ve sadece bu olaya ( hiç bir karşılık beklemeden ) gönül veriyor ve kendilerinden bir çok ödün vererek sizlerin daha rahat etmesi için çalışıyor..

ne mutluki böyle düşünen bizler ve diger şehirlerde organizasyon düzenleyen arkadaşlarımızın sayesinde biz engelliler olarak görmedigimiz yerlere ve yeni dostluklara yelken açabiliyoruz..

bu yüzden ne olur sevgili arkadaşlarımız bu tür organizasyonları ve düzenleyen arkadaşlarımıza karşı empati yapalım ve emege saygı duyalım, o yüzden net şekilde gelecek arkadaşlarımızın isimlerini yazdırmalarını istisnalar hariç gelemeyecek arkadaşlarımızında şimdiden bizleri bilgilendirmelerini istiyoruz..

her şey için çok teşekür ediyoruz tüm antalya gurubu olarak ve sizlerle inanın bir araya gelecegimiz günü farkındaysanız ŞAFAK sayarak heyecanla bekliyoruz...

hasanım gel istersen ŞAFAK : 19 diyelim ..
dostlarla bir araya gelecegimiz cuma gününü saymıyoruz tabiki..

ilk mesajdaki listemiz devamlı olarak yönetici arkadaşlarımızın yardımlarıyla güncellenmektedir.
yinede en kısa zamanda listemizin en son halini sizlere buradan bildirecegiz.

sevgi ve saygılarımızla arkadaşlar..:):):)

bana 1 kişi daha ekleyebilirmisiniz

Ahmet Baba adamın aklını alırlar la :D Bu liste ne böyle la :D

bana 1 kişi daha ekleyebilirmisiniz

en kısa zamanda + 1 eklenecek ender kardeşim

antalya içinden gelenler ne kadar vercekti

başlıgın ilk mesajında gereken açıklamalar var ama ben sizi burdan bilgilendireyim..
antalya içinden günü birlik olarak aramıza katılacak arkadaşlarımız en erken saat 16,00 gibi otele girip
gece saat 23,30 gibi çıkış yapacaklardır .
tabiki bu geçen zamanda aynen bizler gibi otelde her şey dahil sisteminde açık büfe akşam yemegini alıp hep beraber eglencede bulunup istedikleri tüm alkollü ve alkolsüz içeceklerdende sınırsız olarak yararlanacaklardır.
tüm bunların karşılıgı olarak otel girişinde resapsiyona 30 tl ödeyecekler..

Ahmet Baba adamın aklını alırlar la :D Bu liste ne böyle la.

ŞAFAK : 18.. DİYORUMMMM...

ne güzel işte edip baba laa dostlarla ve yeni aramıza katılacak tüm arkadaşlarımızla doyasıya eglenecegiz ve yılın tüm yorgunlugunu denize döküp evlerimimize gidecegiz kısmetse.
ayrıca biliyosun bizim antalya gurubunun gönlü tüm dostlara yetecek kadar geniştir.

:)

Maya uygarlığının kullandığı takvimin Aralık 2012’de aniden sona ereceği ve bu tarihte dünyanın sonunun geleceği inancının hatalı olduğunu belirten Yeomans, “21 Aralık 2012 tarihinde takvim sona ermiyor. Bu tarihte sadece bir çevrim bitiyor ve yeni bir çevrim başlıyor. Tıpkı bizi takvimimizin 31 Aralık’ta bir çevrimi tamamlaması ve 1 Ocak’ta yeni bir takvimin başlaması gibi” diyor.

Bence yanılıyor NASA.Çünkü Antalya kıyametini bizler yaşatacağız hep birlikte ;)

Ahmet Baba sen ayağını rakıyla yıkarsın yıne kesın Serkanla birlikte

benım ıçın bır kısı daha ekler mısınız lısteye

tabiki kardeşim en kısa zamanda size + 1 ekleyecegiz.

Ahmet Baba sen ayağını rakıyla yıkarsın yıne kesın Serkanla birlikte

valla bilmem edip baba laa yanımda serkan baba ve sevdigim bi gardaşım ( adı bende saklı ).. olursa neden olamasın..:)

Maya uygarlığının kullandığı takvimin Aralık 2012’de aniden sona ereceği ve bu tarihte dünyanın sonunun geleceği inancının hatalı olduğunu belirten Yeomans, “21 Aralık 2012 tarihinde takvim sona ermiyor. Bu tarihte sadece bir çevrim bitiyor ve yeni bir çevrim başlıyor. Tıpkı bizi takvimimizin 31 Aralık’ta bir çevrimi tamamlaması ve 1 Ocak’ta yeni bir takvimin başlaması gibi” diyor.

Bence yanılıyor NASA.Çünkü Antalya kıyametini bizler yaşatacağız hep birlikte ;)

aynen kadir inş ..

valla bilmem edip baba laa yanımda serkan baba ve sevdigim bi gardaşım ( adı bende saklı ).. olursa neden olamasın..:)

Sanki ben o ismi biliyom baba la

tabiki kardeşim en kısa zamanda size + 1 ekleyecegiz.

aynen kadir inş ..
canımsınızzz sizlerle olaak yeter bana seviyorum sizi cünkü babaaaa

Benim +7 yi +4 yapalım arkadaşlar ayrıca kendileri de yazdırmış net toplam cdisci+4 kolay gelsin

sayılı gün tez gelir derlerdi büyüklerimiz..
o zaman bizde

ŞAFAK : 15 diyelimmi ..

günübirlik gelenler otele en erken 16 dami 18 demı gelebilecek

günübirlik gelenler otele en erken 16 dami 18 demı gelebilecek

hemşerim otelle ilk konuştugumuzda günü birlik gelenlerin saat 18 de girmeleri gerektigini söylemişlerdi ama tekrar konuşmamızda daha erken saat 16 gibi otele giriş yapabilecekleri konusunda anlaştık.
günü birlik aramızda olmak isteyen arkadaşlarımız hava kararmadan aramızda olacaklar..

ben sabahım köründe ordayım valla almıcaklar mı beni şimdi içeri ;);)

sabahın köründe ne işin var :D bekle 3 gibi çık yola ben seni karşılarım :)

Günü Birlik gelmek eğlencenin,sohbetin ortasinda girip ortasinda otelden ayrilmak gibi handicapi mevcut bu yüzden yatili katilma taraftari olarak ve ortamda sürekli bulunmak adina yatili olarak beni yazabilirsiniz rekor katilim olarak falcon oteli basmaya geliyoruz hazir ol Antalya :)

ben sabahım köründe ordayım valla almıcaklar mı beni şimdi içeri ;);)

sen günü birlikmi geleceksin yoksa hatice bak olmadı o zaman, sende ev sahibi sayılırsın erkenden gelip odanı alabilirsin bi problem olmaz. bizede yardımın olur.

Günü Birlik gelmek eğlencenin,sohbetin ortasinda girip ortasinda otelden ayrilmak gibi handicapi mevcut bu yüzden yatili katilma taraftari olarak ve ortamda sürekli bulunmak adina yatili olarak beni yazabilirsiniz rekor katilim olarak falcon oteli basmaya geliyoruz hazir ol Antalya :)

aynen valla esat haklısın. asıl eglencemiz gece olacak inş.
sabahlarrrrr olmasın diyecegiz hep beraber.:)

eyvallah birtanım bekliyoruz.

Abuuuu :) sayıya bak 188 en az 20 kişi vardır burada ismi yazmayan listeden biraz fire olsa en az 200 kişi günübirlikler hariç . Türkiye Sakatlar Federasyonu uğraşsa 200 sakatı bir arada toplayamaz Helal olsun Babaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt