Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 21-22-23 Aralık Geleneksel 4. Clup Falcon - Antalya Organizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam.ordanizsazyonu yapan arkadaşlarımıza çokteiekkür ediyorum.bizde katılmak isitiyoruz hataydan.hataydan marbiling+ 11 yazabilirmisiniz.nasip olursa cumartesi sabahı silere katılacagız.4 tanede tekerlekli sandalyede arakadaşımız gelecek .listeye eklerseniz sevinirim.teşşekkürler.

bekliyoruz sizleri kardeşim.

oo hatay maşşallah valaha antalya ya çıkarma yapunuz ha :D

maşşalah nerde nekadar sakat varsa heralde geliyo :D otelde olan turistler ilkdefa bukadar sakat görecek heralde :D:D

bu sefer falcon oteli sallıcaz galiba serkanım.

sakat değil abi arkadaşlık nasıl olur onu görecek onlar :);)

aynen fatihim katılıyorum sana .. :)

baba 36 günümüz kaldı inşallah 36 gün sonra koklaşcaz :) ben senin kokunu özledim abiii :D ayrıca bütün dostlarımın kokusunu özledim :)

baba 36 günümüz kaldı inşallah 36 gün sonra koklaşcaz :) ben senin kokunu özledim abiii :D ayrıca bütün dostlarımın kokusunu özledim :)

ne 36 günü serkanım laa sende uzatıyon günleri ŞAFAK 34 diyomm . bende özledim dostlarımı az kaldı nasipse hep beraber olacagız.:)

Antalya sakatlar derneği üyelerinden 4 kişi ekleyebilirmiyiz...

33 gün sonra ordayık canlarrr :) bekle bizi antalya geliyoruz kopmaya :)

selam çok güzel bir organizyon olacak inşallah konya ali kılıça +bir kişi eklermisiniz hayırlı günler dilerim

kaldııı 30 gün der serkan gider yarın nöbetteyim şafağı siz sayın hep bana bırakmayın :) ahmet babaaa kavuşmaya 30 var :) özledim dostlar sizleri....

merhaba. bana bir kişi ekler misiniz? :)

selam çok güzel bir organizyon olacak inşallah konya ali kılıça +bir kişi eklermisiniz hayırlı günler dilerim

eyvallah alim en kısa zamanda eklenecek artın . bekliyoruz ..

70 inci sıradaki ali kardeşime 1 kişi daha ekleyebilirmiyiz.

kaldııı 30 gün der serkan gider yarın nöbetteyim şafağı siz sayın hep bana bırakmayın :) ahmet babaaa kavuşmaya 30 var :) özledim dostlar sizleri....

eyvallah serkan baba.. az kaldı kavuşmaya eskimeyen dostlarla ve yeni dostlarımızla.. :)

Alanyadan bi kaç arkadaş bizde gelmek istiyoruz günübirlık.
.

takip ediyorum, eşim isterse gelebilirim.....

Abi geceden hep hile yapıyorsun şafak daha şimdi oldu 27 :cool:

cemil babaaa safak 25 kaldııııı :)): özledim abila senidee laa

Sakatların özveriyle yaptığı buluşmaların hepsi çoooook güzel olur.Serkan sen bi gül la!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt