Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
merhaba... beni de eklersiniz değil mi?
bizide eklermisiniz kocaeliden ENDER ÖZTÜRK ve EŞİ
Hicran hanım bakıyorum da ekibi topluyorsunuz,ama çok sevindim Ender'ciğim çok sevindim Antalya da görüşmek üzere
Hasan hocam koca çorumlu abicim sizleri özledim... Arkaşlarımlaben de buluşmak isterim.
Lütfen benide ekleyin ,
İnşaALLAH geleceğimmmm
tamam kardeşim söz beraberiz antalyada inşallah AHMET abim TEŞEKKÜR EDERİM eklediğin için benide listeye emeğinize sağlık kolay gelsin şimdiden
reis toplanalım bu sefer tam kadro ))
Baba hala bu soruma cvp vermedın ayıp sana yakısıyormu senın gıbı BABA ya ?Ahmet Baba 1.000.000 Dolarına bahse varmısın yine kıramadın ısrarcı gardaşların İsme gerek yok ismin esamesi okunmaz.
Baba hala bu soruma cvp vermedın ayıp sana yakısıyormu senın gıbı BABA ya ?
Arkadaşlar kendimizi listeye nasıl ekliye biliriz
öncelikle şimdiden elinise yüreginizesalık . selam hasan abi bizleride eklerseniz sevinirim adem +3 bitanemiz tekerleklisandelyeli teşekürler
gülsel delen + 1 eklermisiniz listeye.yurt dışından gelecekler
hepinize iyi eğlenceler. Kolay gelsin ahmet abi...
seni görmek güzel olacakArkadaşlar kendimizi listeye nasıl ekliye biliriz
Çoruma Gardaş gelinmi ?dayı yolculuk nere
Hepinize iyi eğlenceler. Kolay gelsin ahmet abi...
Çoruma Gardaş gelinmi ?
Peki organizasyon iptal o zamanSağol hasan hocam ama bu defa gelemiyoruz.
Ahmet abi ve hasan hocam çok teşekkürler ama bu defa mümkün değil. Siz bizim yerimize de eğlenin. İnşaallah başka organizasyonlarda görüşmek üzere.
Kısmet olursa bende gelmek çok isterim.Ama şimdi isim yazdırmak istemiyorum işlerimi ayarlıyayımm öyle haber verırıımmm...Emeği gecen herkese TEŞEKKÜRLERR....