Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 21-22-23 Aralık Geleneksel 4. Clup Falcon - Antalya Organizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ikinci antalya bulusmasina katılmıstım harika anılarla döndüm. cok eglendim cok dinlendim.
katılamayan arkadaslarıma şiddetle tavsiye ederim kaçırmayın antalyayı..:)))
organizasyonu sahiplenen güzel insanlar yüreklerinize saglık..
kolaygelsin iyi eglenceler
sevgiler....

Yani bu ben yokum mu demek Hacer.... (Ben Feyza)

Ahmet abi ve Hasan kardeşim. Emeğinize yüreğinize sağlık....

emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler...

hasan hocam beni SphiNX+1 diye yazar mısın.

Ümmü Gülsüm Hakkı abi de geliyordur inşallah...

selam arkadaşlar :)
Antalya Organizasyonu buluşmasına bizde geliyoruz ...
ben ve Akın Demir birlikte katılıyoruz
bizide eklerseniz seviniriz :)
istanbuldan antalyaya sevgiler :)

Arkadaşlar siteye başlığı açtık ama zaman problemi yüzünden fazla giremiyorum...Site yönetimi sağolsun varolsunlar gerekenleri yapıyor..Herkez zamanlarını ayırıp,biletlerini alsın,planlarını yapsın diye biz zaman kesinleşir kesinleşmez başlığı açtık....Ve bu arada bazı dostlarımızın isimlerini unuttuk.Bizleri mazur görün....kontejyan sınırımız yok ve daha zamanımız var.Gönül koyan dostlarımız lütfen bunları dikkate alın...Telefonla arayıp bana isim verenler ancak girebildim ve hepiniz bizim baş tacısınız.

altuğuygun (istanbul)
hacer kurşuncu (antalya)
Melek (ısparta)
serpil (ısparta)
mehmet ali balcı ve eşi (antalya)

gelmek cok isterim ama iş izin vermezzz :((((

bende aranızda olmayı çok isterdim ama ne yazık ki gelemicem bazı nedenlerden dolayı:( size iyi eğlenceler

- ramço ( ramazan taşkın )..

- ali kılıç...... konya ....

- necla kılıç.... ankara...

- muhlis oruç + 2 antalya ...

- metin puslu.... antalya

bu degerli arkadaşlarımızıda ekleyebilirmiyiz yönetici arkadaşlar. tşk .

Gerçekten değer verdiklerim, sevdim yalansız sahte olmayan dostlarımı hep bekliyorum çünkü bu benim son buluşmam olabilir. Hepinize sarılım ya. Yoksa ben ölcem mi ne. Antalya bizim ilk göz ağrımız. ilkler unutulmazmış, hayat kısaymış. Onun için üzmeyelim birbirimizi, sevelim hepimiz birbirimizi :)

Gerçekten değer verdiklerim, sevdim yalansız sahte olmayan dostlarımı hep bekliyorum çünkü bu benim son buluşmam olabilir. Hepinize sarılım ya. Yoksa ben ölcem mi ne. Antalya bizim ilk göz ağrımız. ilkler unutulmazmış, hayat kısaymış. Onun için üzmeyelim birbirimizi, sevelim hepimiz birbirimizi

ne bu duygusallık serkanım ya elbette hep beraber olacagız antalya sizleri bekliyor dostlarını çok özledi.. sayılı günler tez gelirmiş az kaldı bee serkanım.. :)

- havva ayhan ( izmir )..

- ayhan ayhan ( izmir )..

- ılgın sıla ayhan ( izmir ) ..

bu canım kardeşlerimide ekleyebilirmiyiz .. tşk

:)

abimmm benimm nebilim la akşam cayla süt içdim carptı duygusala bagladım :D melek emrullah abi mahmut abi cemil abileride bekliyom bütün dostlraımı bekliyom işde değer verdiklerim benimledir değer vermediklerim yolundadır :)

abimmm benimm nebilim la akşam cayla süt içdim carptı duygusala bagladım :D melek emrullah abi mahmut abi cemil abileride bekliyom bütün dostlraımı bekliyom işde değer verdiklerim benimledir değer vermediklerim yolundadır :)
Serkan'ım teşekkür ederim bakalım kısmet diyelim benim de gönlüm sizlerle

benim isim ve maden +1 hala yazılmadı :(

fatihim isimleriniz yazılır siz merak etmeyin başımızın üstünde yeriniz var.

Serkan'ım teşekkür ederim bakalım kısmet diyelim benim de gönlüm sizlerle

cemilim sizleride bekliyoruz özlendiniz bilesiniz..

- mahmut üzelkök + eşi...( adana )..

- emrullah ve eşi .........( adana )..

- cemil dişci ve eşi....... ( nigde )..

inşallah uygun olursunuzda hep beraber oluruz. sizlerinde diger arkadaşlarımız gibi başımızın üstünde yeriniz var . isimlerinizi yazıyorum bilgilerinize..:)

fatihim isimleriniz yazılır siz merak etmeyin başımızın üstünde yeriniz var.

cemilim sizleride bekliyoruz özlendiniz bilesiniz..

- mahmut üzelkök + eşi...( adana )..

- emrullah ve eşi .........( adana )..

- cemil dişci ve eşi....... ( nigde )..

inşallah uygun olursunuzda hep beraber oluruz. sizlerinde diger arkadaşlarımız gibi başımızın üstünde yeriniz var . isimlerinizi yazıyorum bilgilerinize..:)
Abi varlığın yeter inan ki çok istiyorum bakalım ekipde değişiklik olabilir abilerim Mahmut ve Emrullah ne düşünür bilemiyorum ama tabii ki beraber olmak sizlerle hasret gidermek isterim İlker kardeşim beraber olmayı çok istiyor bakalım abi kısmet daha zaman var :cool:

Abi varlığın yeter inan ki çok istiyorum bakalım ekipde değişiklik olabilir abilerim Mahmut ve Emrullah ne düşünür bilemiyorum ama tabii ki beraber olmak sizlerle hasret gidermek isterim İlker kardeşim beraber olmayı çok istiyor bakalım abi kısmet daha zaman var :cool:
Abi senden haber bekliyorum anca berabere kanca beraber,Biri(aplamız) daha haber bekliyor bizden ..:)

cemilim bu kadronun üstüne kimi eklemek istiyorsan başımızın üstünde yeri var bilesin .

Abi senden haber bekliyorum anca berabere kanca beraber,Biri(aplamız) daha haber bekliyor bizden ..:)

ilkerim sende artık kır şu şeytanın bacagınıda görüşelim kardeşim sende artık kendi isminide yazarsın başlıga bekliyoruz ailenle birlikte her kesi çok özledik.

şimal kocaeli eklerseniz sevinirim.....

sayın yönetici arkadaşlarım 51 nolu mesajımda belirttigim arkadaşlarımızıda ekleyebilirmiyiz. tşk ..

bende çok isterdim gelmeyi ama malüm hayat şarları benide aranızdaymış gibi hoş görürsünüz işallah sizlere bol eylençe bol muhabbet dilerim esen kalın

87 nolu sıradaki cemil dişci arkadaşımızı eşide dahil olarak + 4 kişi olarak degiştirebilirmiyiz..

ayrıca

- ilker ve eşi ( mersin ).. ekleyebilirmiyiz .. tşk .

not : 15 nolu sırada yazılı olan -MERVAN - ismini silebilirmiyiz..

Hey masallahhhhhhhh haydi antalyaaa:)))

antalya diyince kimse dayanamıyor ilk günden bu yana masallah isimler yazılmıs helall yakısır:)

bidenemmm:)

benide yazın demiştim ama siz sadece kara mehmet artı 1 demişsiniz BeSeM artı 1 olacaktı benide eklerseniz sevinirim teşekkürler görüşmek üzre

Hasan Hocam;

Benle Polly yide eklermisiniz...

Bi aksilik olmazsa inşallah geliyoruz bizde.. :)

Ohaaa, herkes gidiyo yaaa.. Ben de gelmek istiyorum ;)
Şimdilik eklemeyin de, kesinleşirse haber vereceğim.

hayde gidelum haydeee gidelum haydeeeeee :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt