Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 21-22-23 Aralık Geleneksel 4. Clup Falcon - Antalya Organizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeşimde geliyormuş odada beraberiz konya ali kılıç kimseye söz verme.........::)))

otogardan otele ulaşım nasıl olacak peki bende gelmek istiyorum yanımda bir refakatçi ile ama ulaşım nasıl olacak ?

ilkerim sende artık kır şu şeytanın bacagınıda görüşelim kardeşim sende artık kendi isminide yazarsın başlıga bekliyoruz ailenle birlikte her kesi çok özledik.

Kırdık bakalım şeytanın bacağını Ahmet abim görüşmek üzere... Birde bir şey soracağım Hasan hocam yazmış ''ve içilecek olan tüm yerli içecekler ÜCRETSİZDİR...'' Yerli içkiler (Biliyorsun Rakı Milli ve yerli içkimiz) dahil mi buna :)

Kırdık bakalım şeytanın bacağını Ahmet abim görüşmek üzere... Birde bir şey soracağım Hasan hocam yazmış ''ve içilecek olan tüm yerli içecekler ÜCRETSİZDİR...'' Yerli içkiler (Biliyorsun Rakı Milli ve yerli içkimiz) dahil mi buna :)
içelim dostum

Hey masallahhhhhhhh haydi antalyaaa:)))

antalya diyince kimse dayanamıyor ilk günden bu yana masallah isimler yazılmıs helall yakısır:)

bidenemmm:)

evet ya bidenem antalyanın yeri buluşmalarda bi başka güzel eee tabiki sevdiklerimizle beraber oldugumuzdan olabilirmi .. az kaldı arkadaşlar hadiii ANTALYAYA bir ikii... :eek:

otogardan otele ulaşım nasıl olacak peki bende gelmek istiyorum yanımda bir refakatçi ile ama ulaşım nasıl olacak ?

otele ulaşım konusunda nasıl ve ne şekilde olacagı konusunda ilerleyen günlerde sizler bilgilendirileceksiniz ..

ilkerim sen gelde rakılar benden dermişimmm .. ilk mesajımda açıklamıştım bu konuyu ama yine tekrarlayayım..

çay..
nescafe..
cola ..
fanta..
gibi içecekler ücretsiz olacaktır..
ve
ayrıca ilkerim ..
rakı..
bira ...
şarap..
votka..
gibi yerli alkollü içeceklerde ücretsizdir..
ve..
sınırsızdır yani kim ne içiyorsa içebildigi kadar içebilir..:eek::eek::eek:

NOT : - umudun ( ümit) - bu canım kardeşimide ekleyebilirsek çok sevinirim.. tşk.

kayseri den kucak dolusu selam ve sevgiler dilerim güzel bir organizasyon olacağına inanıyorum güzel dalu repertuarlarla ve
+10 kişi 4 tanesi tekerlekli sandalyeli konaklamalı olarak katılacağz
saygılarımla
gsm:0506 828 55 38

Ahmet abim bal damlıyor ağzından bal artık 21 Aralık 2012 yi beklemek kaldı..

Sevgili antalya gurubu canım dostlarım sizlerle olmayı canı gönülden istediğimi biliyorsunuz ama benim bildiğiniz gibi o tarihde ameliyatım var bu nedenle sizlerle olamayacağım ama bilirim ki sizin yüreğiniz benimle benim yüreğim sizlerle.hepinizi sevgiyle özlemle kucaklıyorum.sevgi ve saygılarım sunuyorum hepinize...

Duygu_bahçesi,
Bir Antalya grubunun kalbi seninle değil, bizimde kalbimiz seninle tez elden sağlığına kavuşman dileği ile...

Sevgili antalya gurubu canım dostlarım sizlerle olmayı canı gönülden istediğimi biliyorsunuz ama benim bildiğiniz gibi o tarihde ameliyatım var bu nedenle sizlerle olamayacağım ama bilirim ki sizin yüreğiniz benimle benim yüreğim sizlerle.hepinizi sevgiyle özlemle kucaklıyorum.sevgi ve saygılarım sunuyorum hepinize...

Can arkadaş , kadim dost, şeker insan.Hepimizin duaları herzaman sen ve ailenle...Ameliyatını biliyoruz.Ama ismin izninle listede olsun.Sen hep gönlümüzdesin, isminde listede olsun :)

ilker abim

ilker abiicim teşekkür ederim.inşallah sizlerin duasıyla bende sonrasında sizlerle olabilmeyi umuyorum.

şekerim hasanhocam ALLAH hepinizden razıolsun inşallah sizlerde benim gönlümdesiniz her daim bunu unutmayın olurmu.

duygucum biliyorsun gönlümüz dualarımız seninleee sen orda olmasanda yüreğin bizimle yüreğimiz seninle olcak sen bizim gönlümüzün bağındasın:)

Ohaaa, herkes gidiyo yaaa.. Ben de gelmek istiyorum ;)

bisen gelmezsen yuh deriz sana bekliyoz senide :)

Merhabalar, bende güzel bir buluşma olacağına inanıyorum.
Kız kardeşimle birlikte ben bu buluşmaya katılmak istiyorum.

Ayşegül_01+1 olarak eklemenizi rica ediyorum.Şimdiden emeği geçen herkese teşekkürler....

Marastan ali kapyapar eklermisiniz nete giremiyormuş stop bana söyledi stop bende size söyledim stop :d

çok güzel insanların birarada olduğu keyifli bir buluşma olacak herşey gönlünüzce olsun iyi eğlenceler :)

Ben zaten o tarihler de antalya da olurum artık abisi , katılırım yani !

Musa AĞAÇ Gümüşhane

Gelmek istiyorum yazarmısınız

Musa AĞAÇ Gümüşhane eklermisiniz listeye

Amasyanın Sultanı bizler senin sağlığına her daim dua edeceğiz.İnşallah sana saktlıktan feragat diplamasını bizzat ben verecem...Şimdiden acil şifalar...sevgilerimle,heeey Antalya sizede selamlar....kolay gelsin....

aralık ayı antalya çok güzel olur inşallah :))
benide yazarmısınız
yusuf girat +1

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: BU SEFER BULURUM OTELİ ÖĞRENDİM ARTIK :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bencede artık bulursun diyorum , yok eger bulamazsan bizi ararsın artık hatice. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kayseri den kucak dolusu selam ve sevgiler dilerim güzel bir organizasyon olacağına inanıyorum güzel dalu repertuarlarla ve
+10 kişi 4 tanesi tekerlekli sandalyeli konaklamalı olarak katılacağz
saygılarımla
gsm:0506 828 55 38

bekliyoruz kahveci kardeşim. senin sesinide özledik yani.. sizin listeye eklenmek isteyen olursa ekleyebiliriz sorun yok bilesiniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt