Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 21-22-23 Aralık Geleneksel 4. Clup Falcon - Antalya Organizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili antalya gurubu canım dostlarım sizlerle olmayı canı gönülden istediğimi biliyorsunuz ama benim bildiğiniz gibi o tarihde ameliyatım var bu nedenle sizlerle olamayacağım ama bilirim ki sizin yüreğiniz benimle benim yüreğim sizlerle.hepinizi sevgiyle özlemle kucaklıyorum.sevgi ve saygılarım sunuyorum hepinize...

canım hemşom sen aramızda olamazsanda bilki yüreklerimizdesin ve aklımızdasın . inş birdahaki buluşmada bunun acısını çıkartırız ..yeterki sen iyi ol.. bizler senin yanındayız bilesin .. öyle kolayca kaçamazsın bizden ona göre :eek: .. sensiz bi tarafımız bilki eksik olacaktır . :(

Ben zaten o tarihler de antalya da olurum artık abisi , katılırım yani !

birtan artık ev sahibi oluyor yani ..

Merhabalar...Kolay gelsin arkadaşlar...Hasan Kökmen...Ekler misiniz?...Saygılarımla...

vayy buralara kadar gelmiş otosansür hemen :D aşmışınız kendinizi engelliler.biz ekibi bu yorumuda silersiniz şimdi :D şeyh yazmışım nesi kötü bunun

Arkadaşlar bana +3 daha ekler misiniz?

arkadaşlar listeye beni de ekler misiniz, hüseyin metin , burdur

Mrblar ben anamurdan hasan yıldız bu buluşmaya bizde katılmak istiyoruz biz üç kişi olarak katılacağız ben hasan yıldız +2 kişi olarak katılacağız kolay gelsin.

Hasan yıldız anamur mersin +2 olarak katılacağız bu luşmaya kolay gelsin.

llah abi gelmemenize üzüldüm :(

Arkadaşlar bana +3 daha ekler misiniz?
cemil babaa çoğaltmışın masallah kimler var fuguranda :D

- ayşe usta .( kayseri )..

- başak .......( kayseri ) ekleyebilirmiyiz.. tşk .

Mrblar ben anamurdan hasan yıldız bu buluşmaya bizde katılmak istiyoruz biz üç kişi olarak katılacağız ben hasan yıldız +2 kişi olarak katılacağız kolay gelsin.

Hasan yıldız anamur mersin +2 olarak katılacağız bu luşmaya kolay gelsin.

hasan kardeşim bekliyoruz sizleri görüşmek üzere. ...

arkadaşlar antalya gezisi güzel olur içim gitti ama nasıl gidicem ayrıca oda fiyatı bir gecelikmi yalnız nasıl gelebilirim

arkadaşlar antalya gezisi güzel olur içim gitti ama nasıl gidicem ayrıca oda fiyatı bir gecelikmi yalnız nasıl gelebilirim

istanbuldan gelen bir çok arkadaşımız olacak yani gelmeniz sorun olmaz. 50 tl 2 kişilik odada kişi başı 1 gecelik fiattır. güzel antalyamıza bekleriz inş.

dostlarımla göz göze gelmek mutlu ediyo beniii aynı havayı solumak mutlu ediyo benii sarılmak kokularını cekmek mutlu ediyo benii ben galiba dostlarımı özledim gözüme uyku girmiyon günleri sayıyorum şafak kac ki bilmiyom gecenin saaat 4dünde tüm dostlarıma deger verdiklerime canlarıma sevenlerime tatlı uykular diliyorum ben aslında sizi cok seviyom :):)

giderken boş dönmeyin cafer ülgenide yazın :)

Helal sana kardeş,bizim yerimizede eğlen yakışır sana....bol bol fotoğraf çekmeyi unutma!sevgiler...
Abim sizlerle olmayı çok isterdim ama şartlar anlıyorum ama gönlüm sizlerle olacak inanın hep anılacaksınız,fotolar hemen facede olacak her zaman ki gibi :cool:

- onur arman... ( mersin )...

- cafer ülgen..... ( ankara ) ...

- ilhan şener + 1 ....( istanbul )...

ekleyebilirmiyiz lütfen .. tşk..

Arkadaşlar sadece sizlerle tanışmak için Alanyadan gündüz için gelsek olur mu? Konaklama yapmadan geri dönmek istiyoruz.

Arkadaşlar sadece sizlerle tanışmak için Alanyadan gündüz için gelsek olur mu? Konaklama yapmadan geri dönmek istiyoruz.

tabiki gelebilirsiniz çok memnun oluruz. yalnız günü birlik gelenler için otel akşam yemegi ve eglence dahil olmak üzere gece 23,30 da çıkış yapmak üzere 30 tl ücret talep etmektedir .bilginize.

Arkadaşlar lütfen özel mesaj atarak isim yazdırmayın...İsim yazdırmak isteyenler bu başlığa yazsınlar lütfen....

kardeşimde geliyormuş odada beraberiz konya ali kılıç kimseye söz verme.........::)))
tamam kardeşim söz beraberiz antalyada inşallah AHMET abim TEŞEKKÜR EDERİM eklediğin için benide listeye emeğinize sağlık kolay gelsin şimdiden

merhaba... beni de eklersiniz değil mi? :)

bensiz olurmu hasan hocam bende varım :))))

Hasan hocam koca çorumlu abicim sizleri özledim... Arkaşlarımlaben de buluşmak isterim.
Lütfen benide ekleyin ,
İnşaALLAH geleceğimmmm

bizide eklermisiniz kocaeliden ENDER ÖZTÜRK ve EŞİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt