Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 21-22-23 Aralık Geleneksel 4. Clup Falcon - Antalya Organizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar alanyadan songül arkadaşımızı + 3 olarak eklermisiniz günübirlik gelecek..

süpriz konuklara yer varmı ahmet abi ve hasan abi ? :))

birde pıyanıst santorumuzu ısterız..gecen sene gelememıstı..busefer ıstıyoruz ozledık..

süpriz konuklara yer varmı ahmet abi ve hasan abi ? :))

her türlü sürpriz konuklara otelimizde de , yüregimizdede yer var emel . son anda katılmaya karar veren tüm dostlarımızı bekliyoruz :)

birde pıyanıst santorumuzu ısterız..gecen sene gelememıstı..busefer ıstıyoruz ozledık..

tosunum bu sene çok tecrübeli yeni bir piyanist arkadaşımız var muthiş birisi zamanın nasıl geçtigini anlayamayacagız.. eglencede sınır tanımıyoruz .. ilk eglence bittiginde gece 23,30 dan sonra diskotekte vur patlasın çal oynasın yapacagız .. amannn sabahlar olmasınnn dedirtecegiz sizlere.. inşallah güzel bir organizasyon sunacagız sizlere eglenip , dinlenmiş olarak evlerinize döneceksiniz.. az kaldııııı....

ŞAFAKKKK : 24... diyoruzzzzz..

hasan karaman haberlerde gördüm komşu seni

valla bende gördüm hemde iki yerel televizyonda .. eee artık imzanı esirgemezsin bizlere degilmi hasan hocammm ..:):):)

Ahmet abicim bu sene sanki çok kalabalık olacak gibi bir his var içimde saygılar bu arada :):)

Ahmet abicim bu sene sanki çok kalabalık olacak gibi bir his var içimde saygılar bu arada :):)

aynen hatice bu sene antalya için rekor bir katılım olacak inşallah,aramıza ilk kez katılacak arkadaşlarımız la hep beraber çoşacagız ve 2012 yılının tüm stresini atacagız inş. az kaldı.. sende bu sefer rahat bulacaksın falcon u
erken gelmeye çalış..

ŞAFAK : 23 diyorummmm..

abiii yakınmış 50 metre ilerdeymiş haticeye biz ankaradan geliyoz busefer yolu haticeye soracaz sna deil :D

abiii yakınmış 50 metre ilerdeymiş haticeye biz ankaradan geliyoz busefer yolu haticeye soracaz sna deil :D

sen haticeye sor adresi ama şunu bilki haticede yine bize soracak 300 mt ilerdeki falconu:D ( haklımıyım hatice sence ? )

Ahmet Abi,bu sene kalabalık olmuş,zeki müren de gelecekmi?

aynen musa bu sefer epey kalabalık olacagız kısmetse.. zeki müren gelemese bile eminimki bizim aramızda olmayı çok isterdi.. ama kesin bizi seyreder ..

abicim ya ;);) sormucam görürsünüz ;);) erkengelmeye çalışırım abicim ;)

tabiki hayatım seve seve elçin falconun yerini biliyon mu sen :rolleyes::rolleyes:;)

sen haticeye sor adresi ama şunu bilki haticede yine bize soracak 300 mt ilerdeki falconu:D ( haklımıyım hatice sence ? )

aynen musa bu sefer epey kalabalık olacagız kısmetse.. zeki müren gelemese bile eminimki bizim aramızda olmayı çok isterdi.. ama kesin bizi seyreder ..

abi ya sizin orda sesi zeki mürene benzeyen bir sanatçı var,bulun getirin onu otele gülü susz seni aşksız bırakmam şarkısını söyletelim ona

Metin bulut arti 1 yaparmisiniz buyuk ihtimal ordayiz

elimde olmayan sebeplerden ötürü sizlerin aranıza katılamayacağım çok üzgünüm :( o tarihlerde ısparta da bulunmam gerekiyor beni liste den çıkartırsanız sevinirim inş bir daha ki buluşmalarda buluşuruz :eek:

gelememene çok üzüldüm fatihim sende ev sahibi sayılırsın.. inş yinede seni bekleriz işlerini halledersen aramızda olmana seviniriz.

Nasip olursa bende gelmek isterim

çok seviniriz aramızda olmana kardeşim. uzun zaman oldu aramıza katılmayışın..

Ayşegül_01

Abla tesadüfe bakarmısın? Tam da doğum günüme denk geliyor!..Benim için çok güzel bir eğlence ve çok güzel bir doğum günü hediyesi olacak..

Şafak 21 Çok heyecanlıyım :)))

Listenin son halini merak ediyorum ;)

ayşegül_01

abla tesadüfe bakarmısın? Tam da doğum günüme denk geliyor!..benim için çok güzel bir eğlence ve çok güzel bir doğum günü hediyesi olacak..

şafak 21 çok heyecanlıyım :)))

evet tatlım senin için güzel ve çok eğlenceli bir doğum günü olacak.az kaldı bebeğim hep mutlu ol inşallah canım kardeşim! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt