eyvallah taze antalyalı kardeşim birtan hoş geldin aramıza....
ŞAFAK : 27 diyoruzzzz..
eywallah abim
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
eyvallah taze antalyalı kardeşim birtan hoş geldin aramıza....
ŞAFAK : 27 diyoruzzzz..
sen isde babab benhep gülerimSakatların özveriyle yaptığı buluşmaların hepsi çoooook güzel olur.Serkan sen bi gül la!
arkadaşlar alanyadan songül arkadaşımızı + 3 olarak eklermisiniz günübirlik gelecek..
hasan karaman haberlerde gördüm komşu seni
süpriz konuklara yer varmı ahmet abi ve hasan abi ? )
süpriz konuklara yer varmı ahmet abi ve hasan abi ? )
birde pıyanıst santorumuzu ısterız..gecen sene gelememıstı..busefer ıstıyoruz ozledık..
hasan karaman haberlerde gördüm komşu seni
Ahmet abicim bu sene sanki çok kalabalık olacak gibi bir his var içimde saygılar bu arada
abiii yakınmış 50 metre ilerdeymiş haticeye biz ankaradan geliyoz busefer yolu haticeye soracaz sna deil
Ahmet Abi,bu sene kalabalık olmuş,zeki müren de gelecekmi?
sen haticeye sor adresi ama şunu bilki haticede yine bize soracak 300 mt ilerdeki falconu ( haklımıyım hatice sence ? )
aynen musa bu sefer epey kalabalık olacagız kısmetse.. zeki müren gelemese bile eminimki bizim aramızda olmayı çok isterdi.. ama kesin bizi seyreder ..
abi ya sizin orda sesi zeki mürene benzeyen bir sanatçı var,bulun getirin onu otele gülü susz seni aşksız bırakmam şarkısını söyletelim ona
Metin bulut arti 1 yaparmisiniz buyuk ihtimal ordayiz
elimde olmayan sebeplerden ötürü sizlerin aranıza katılamayacağım çok üzgünüm o tarihlerde ısparta da bulunmam gerekiyor beni liste den çıkartırsanız sevinirim inş bir daha ki buluşmalarda buluşuruz
Nasip olursa bende gelmek isterim
ayşegül_01
abla tesadüfe bakarmısın? Tam da doğum günüme denk geliyor!..benim için çok güzel bir eğlence ve çok güzel bir doğum günü hediyesi olacak..
şafak 21 çok heyecanlıyım ))
evet tatlım senin için güzel ve çok eğlenceli bir doğum günü olacak.az kaldı bebeğim hep mutlu ol inşallah canım kardeşim!