Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 22 Mayıs 2010 cumartesi Maltepe ışıkhan'da buluşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
az kaldı buluşmaya bakalım günün tiki kızı hanginiz olacak :))

Tşk ederim ceren ablacım bekliyorum abla sizide

:D:D:D o zaman günün tiky çocuğu kim onuda merak ettim ben şahsen bizzat :D:D:D

Bende çok merak ediyorum ışıkanda dedikodusunu yaparız:)

arkamdan konuşanın çenesi tutulsun TUGİ :D

selam herkese bende aranıza katılmak isterim ancak karşı tarafta oturuyorum ve diğer yakayı pek bilmiyorum nasıl geliceğimi tarif eden olursa gelmek isterim .teşekkürler..

Arkadaşlar benimde gelme ihtimalim var fakata kesin degil onun için ismimi yazdıramıyorum ismim yazılı olmadan aniden çat kapı gelsem olurmu liste felan bildiriliyormu nasıl oluyor ben çat kapı gelebilirim her an :)

benim çalışma saatim benim geleceğim belli değil
gelmeye de çalışıcam

maalesefki cok yakın olmama rahmen ben gelemeyeceğim ...bütün arkadaslara iyi eğlenceler .şimdiden afiyetler olsun :)

çok hoş aynı zamanda harika bir gündü...
ayşeciğim yeşil gözlü meleğim ne kadarda zariftin...Görüşmeyeli o kadar uzun zaman olmuştuki seni görmek çok hoştu...
Tugi sende görmekten çok keyif aldım ender inbsanlardan birisin görüşülecek konuşacak kalitenle her zaman bunu belli ediyosun benim tiky FAVORİM sensin :D
ehehehehehe :D
Gül senle bişi başladın mı sonu gerçekten eğlenceli geçiyor çok gülüyoruz birlikteyken anlaşabiliyoruz bunu mizaha çevirebiliyoruz çeşnici başım :D
nermin abla tanıştığam çok çokı memnun oldum çok ayrı bir pozitif enerjin var çok çok olumlu elektirik aldım senden....bi insan bu kadar mı sempatik olur...
beni poz poz çeken sana teşekkürlerimle:)
nursan ablacım aşkına göz diktim affet beni :D
SENİ GÖRMEK ÇOK HOŞTU VALLA HACER ablaya sormuşitum gelecekmi diye...
HACER ABLAM KOMŞU KIZIM FAL KUŞAĞINI BAŞLATAN KALEM KAŞLI GÜZEL İYİKİ GELMİŞSİN YAAA SENİ GÖRMEKTE ÇOK NGÜZELDİ İKİ ADIMLIK YERDE OTURUYORUZ ANCA BUKUŞMALARDA GÖRÜŞÜYORUZ....
yeni tanıdığım yasemin seninle yol arkadaşlığı yaptık çok şirin ve komikti hem eğlendik hem yoldaş olduk

SÜPERDİKKKKKKKK

Işıkhan'a ne demeli=nezih kalitenin olduğu hoş bir ortamdı tebrik ederim seni tugi mükemmeldi :D

cok teşekur ederım sana bende senınle tanıştıgıma cok memnun oldum sirinecım cok guzel bır gun gecırdık emegı gecen arkadaşlara teşekur ederım super bır gundu.

bu arada eyüp seni kınıyorum seni bekliyoruz kadıköyde bi mesaj yazmıyosun gülhan kaç kere mesaj çekti sana ben geldim kapıdayım diyosun desene ben maltepeye gittim senin yüzünden yarım saat bekledik ben geldim diyosun nereye geldin çok kızdım sana....!!!

Geldiğiniz için biz teşekkür ederiz arkadaşlar gerçekten çok güzel bir gün oldu ben hepinizi görmekten ayrı ayrı mutlu oldum ve çok keyifli bir gün geçirdim:)))) şirineciğim sende göz kamaştırıyordun hani:))))

eminim güzel geçmiştir bu bluşma... gelemediğim için üzgünüm .. yetişemedim işim saat 3 te bitdi gelmem 4 ü bulacaktı .. kısmetse başka buluşmalara inşallah ..

bende teşekkür ediyorum ayşe ve formulaya sabah çıkarken bu yagmurda kafayımı yedim gidiyorum falan dedim ama gidincede gayet memnun kaldım şimdiye kadar gittigim buluşmaların en iyiysiydi diyebilirim teşekkülrler arkadaşlar

canım ayşeciğim senin o güzel gerçek çimen gözlerinle benim sahtesi bir mi hiç :D
UTANDIRMA BENİ :D

Sevgili Turgaya be Biricigimiz Aysemize cokkkkk tşkler. mekan seciminiz harikaydı arkadaslar cok memnun kaldım.. uzun zamandir görüsemedigim arkadaslarimla ve yeni tanıstıgım arkadaslarla keyifli bir cumartesi yaşadim... hepinizin gönüllerine saglık...
Mahallemizin şirin kızı şirinecim falıma baktıgın icin ayrıca tşkler sen bu işi profosyonel hale getirmelisin hissediyor ve biliyorsun bazı seyleri:))) en kısa zamanda yeniden görüsleim nasılsa komsuyuz ...
büyücümmmmmm sana cok özel tşkler ediyorum sebebini sen biliyorsun cok sevindirik oldum:)))
En kısa zamanda yeniden bir arada olmak dilegiyle gönül dolusu sevgilerimle......

mahallemin çiceği temam görüşelim parkta anladın sen onu :D
yetenek geliştircem diye çarpılmımde :D

şirinecim cok tşk ederim bende seni tanıdığım icin cok şanslıyım dostluğun arkadaşlığın cok güzel.bu arada günün tiki cocuğu ben olduğuma sevindim :))
gelen bütün arkadaşlara tşk ediyorum hepinizi görmekden cok mutllu oldum bende sizin sayenizde cok keyfili dakikalar gecirdim.hazan nursan şirine gül nermin size ayrı ayrı tşk ederim.
resimleri siteye yüklemeye zamanım olmadı bu gece siteye yüklerim resimleri büyük ihtimal.

Turgaycım cok tşk ederiz emeklerinden dolayı yeniden soyluyorum mekan secimin harikaydı oraya daha sıkca gidelim bundan sonra...resimlerimizi eklemissin canım ellerine saglık en kısa zamanda yeniden bir arada olmak dilegiyle..... herzaman yanındayızzz biliyorsun.. sevgiler

sağolasın hazancım sizi seviyorum :) sizlerin dostluğu banan cok moral veriyor sağol hazancım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt