Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 22 Mayıs 2010 cumartesi Maltepe ışıkhan'da buluşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende katılmak isterim ama burda samimi olduğum hiç kimse yok:)))

tanışma ve samimiyet reel toplantılarla gelısır sgurkan gelebılırsın bende kımseyle cok samımı degılım ama kısmet olursa gıdecegım

dimi büyücü :D

Gül ya senin gelmene çok sevindim :)canım benim KADIKÖYDE BULUŞALIM SENLE BERABER GİDELİMMİ

Turgay bey,kesinlikle katılıyorum size.:))

oooooo gül masraflı çıktın :D
MAX ALIRIM :D

Yaf sen ne masraflı kıssın yaf....sevgilin alsın sana magnum :d

düşünürüz denizin ortasına gidemem :D

Formulla , Biricikk ablam sizlere bir sorum olacak ,
Ben şahsım adına konuşuyorum, yemekler çok güzel ama ben bunların ancak yarısını yiyebilirim.Sohbete katılıp arkadaşlarla buluşmak istiyoruz ama benim açıkçası yemekle aram hiç iyi değildir.
Yemek menüsünü isteyen azaltabilir mi?

ne şirine gelen herkese magnum mu ısmarlıyıcakmış :):):) ahaaaaa

Katılımcılar:

1) formulla
2) biricikkk
3) ravza
4) a-kılıc / belki
5) zor_bey_40 / belki
6) ahmedd29
7) ticaret27 / belki
8) sirine
12) secil+3
13) salim52
14) BARBİ_ŞEBNEM
15) SMART28
16) VEYSEL CELEBİ
17) BUYUCU
18) SAKİR29
19) Abdulgani
20) Sgurkan

ceren kardeşim sen yeterki gel aramıza katıl hepsinden azar azar yersin hemde sen benim misafirim olursun gelmeyi düşünürsen adını yazdır sen yeter
sana özel mesaj atacakdım mesaj kutun dolu olduğu icin yolanamıyor yazdı ondan burada yazmak zorunda kaldım ben

listede olan herkes geliyorsa ne güzel bir sorun olmazsa bende gelicem

ceren ablacım kusura bakma tanıyamadım ben seni öyle kardeş falan yazdım bugün ayşe ile görştüm ondan öğrendim sen olduğunu

Bende aranızda olmak isterdim ama aynı gün kocaeli den gelecek olan engelli ögrencilerin besiktas spor külübünün engelli sporcularıyla fulya tesislerinde tanısma organizasyonunda olucam.
kısmetse bir daha ki sefere....

formulla beni de ekleyin listeye bnde geliyorum

Üye buluşması] 22 Mayıs 2010 cumartesi Maltepe ışıkhan'da buluşma Buluşmayı düzenleyen: formulla & Biricikkk
Buluşma tarihi: 22 Mayıs 2010 cumartesi
Buluşma saati: 12 - 17 arası
Buluşma Adresi: İdeal tepe Turgut Özal Bulvarı Cumhuriyet Cad.no:103 Maltepe/istanbul
NOT:pENDİK E DOĞRU GELEN ARKADAŞLAR İCİN SAHİL YOLUNDAN İDEAL TEPE KÖPRÜSÜNÜ GECER GECMEZ SOLDA KALIYOR RESTURANT
Diğer açıklamalar: Buluşma yemeklidir ve ücreti 40 tl dir. %20 indirim yapmışdır resturat sahibi metin bey
Benim numaram 0543 545 6161

Katılımcılar:

1) formulla
2) biricikkk
3) ravza
4) a-kılıc / belki
5) zor_bey_40 / belki
6) ahmedd29
7) ticaret27 / belki
8) sirine
12) secil+3
13) salim52
14) BARBİ_ŞEBNEM
15) SMART28
16) VEYSEL CELEBİ
17) BUYUCU
18) SAKİR29
19) Abdulgani
20) Sgurkan
21) Ates34

formulla bey 40 liraya buluşma tertip etmeler fazla türkhis kurnazlığı olmamışmı,birde diyorsunuz ki restaurant sahibi yüzde yirmi indirim yapmıştır,gülmekten karnıma ağrı girdi

buradan engelli arkadaşlara seslenmek istiyorum,bakınız ülkemizde öyle engelli arkadaşlar var ki evlerinde bilgisayarları yok,seslerini duyuramıyorlar,nereye başvurabileceklerini bilemiyorlar,yoksulluk içerisinde zor şartlar altında yaşıyorlar,eğer siz bu arkadaşlarımız için ne yapabiliriz diye düşünmek yerine,restaurantlara 40 lira verip adana kebap yiyecekseniz siz bilirsiniz,şahsen ben arkadaşlarımla bir buluşma terip edecek olsam onları restaurant yerine evime,evim de müsait değilse açık alanda pikniğe davet ederim,yani işin içine asla ticaret katmam bu sıcakta insanları restauranta çekmem,tabbiiki herkes istediğini yapsın ama bence bir harcama yaparken lütfen zor durumda olanlara öncelik verelim

matay ticarette ne demek oluyor durumu olan gelebilen gelsin.. çok kişi çok yere gidiyor kimseyi zorla çağırmıyoruz ve bu bir yardım kampanyası değil kimseninde bundan bir çıkarı yoktur.. eğer bunu siz yapabiliyorsanız siz yapın evinizde ağırlayın herkesi.. bizim yapabildiğimiz budur..arkadaşlarla buluşup muhabbet edip güzel bir gün geçireceğiz gelmiyorsanız bunu bozmayada çalışmayın..

biricik hanım ticarette ne oluyor diye bir soru soruyorsunuz,bir işin içine para kattınızmı ona ticaret denir,durumu olan gelsin diyorsunuz yani bu ayrıca şu demek oluyor,durumu olmayan da ne hali varsa görsün diyorsunuz,böyle bir düşünce tarzının neresinde arkadaşlık neresinde dostluk var ?

ne hali varsa görsün demek asla bana yakışacak bir düşünce değil... tabiki öyle birşey demiyorum ama bende heryere gidemiyorum gidenlerinde eğlenmesine seviniyorum.. gelebilen bizimle olur tabiki buna memnun olurum ama eğer siz gelmiyorsanız karışmayıda bırakın.. ne yapmaya çalıştığınızı anlayamadım...

arkadaşım antalyada buluşma oldu mesela ben gidemedim param yokdu hicde
bana ayırımcılık yapıldı diye düşünmedim. aslında sana yorum yazmakda doğru değil ama sana tek bişey diyeyim biraz ist gez bir kac mekana gid mekanın adresi orada arayıp sor bakalım akşam yemeğe gelecem de kac para bu menü diye gerci sana burada boş yerimiz yok derler :)))
bence kendini komik durumlara düşürüyorsun

sayın formulla mademki anlaşmalı olduğunuz restaurantta yer yok,öyleyse ne diye burada insanlara gel vatandaş gel 40 lira gel ,die dil döküp duruyorsunuz,ben istanbulu gayet iyi biliyorum siz merak etmeyin,bakınız aynı tarihte jem bey izmirde etkinlik düzenliyor ama ağzından para kelimesi kesinlikle çıkmadı,çünkü onun amacı gerçektende insanları mutlu etmek

Ayşe ve turgay radara mı yakalandınız :D
Yazık size yaa koptum ben yaaa.....
Valla gelen gelir gelmeyende gelmez matay arkadaşları zor durumda bırakma güzel bir iş çıkarmaya çalışıyolar her yerde para var paranın olmadığı mekan mı var...beleş yiyip çıkılsın yani bumudur..???
Oh valla....
Ama 5 ama 10 her yerde bir miktar cebini eline atıcaksın böle dönüyor dünya...
Ha piknik yapıyosun 3 kilo meyve alsan 2 litre meyve suyu alsan yine cebinden para çıkar arkadaşım....
Ticaret yapmıyo arkadaşlar etkinlik düzenliyor...
Ayıp ama çamur atmayın artık istanbul buluşmasına!!!!

şirine dostum ben takmıyorum yaa :) herkese cvp vermek zorunda değilim ki bizler aramzıda toplanmak istetik sadece cvp verecem insanda biraz düşünme ve konuşma kabiliyeti olmalı bir yemekli buluşma olacak ama fiyat vermiyecez komik olmazmı şirine
yalnız eğer ben buradan birliira cebimize para kiriyorsa haram olsun
ama buradan bize iftira atanlara hem hakımızı helal edmeyiz hemde iftira atması kolay
ama kanıt isterim ben. ışıkhan orada arayın fiyat alın diyorum daha ne diyeyim bu son cvp ben hic bir zaman akılsız insanlarla konuşmam cünkü

empatizan ablama duyuru= BU ORGANİZASYONDA SENİDE GÖRMEKTEN ONUR VE MUTLULUK DUYACAĞIM BEN DENİZ

Şirinecim, çok teşekkür ediyorum. :)
Ben de sizlerle birlikte olmaktan onur duyar ve çok mutlu olurum ancak her Cumartesi olmasa da bazı Cumartesiler işyerimde olmam gerekiyor ve ne yazık ki 22 Mayıs da onlardan birisi.
Çok ilginç, buluşma organizasyonları bir şekilde hep benim çalışmam gereken hafta sonlarına denk geliyor. :( Antalya'ya da o yüzden gidememiştim.
Bir başka sefere inşallah diyorum ve katılan herkese iyi eğlenceler diliyorum.

Bak onu şimdiden bilmiyorum Gül. Hele bir Haziran gelsin, belli olur. Haberleşiriz.;)

Teşekkürler tatlım. Görüşebilmek dileği ile (Oturanboğa şu sembollere bir de öpücük ekleseydi, öpüldüğünü daha kısa ve net ifade edebilirdim:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt