Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 22 Mayıs 2010 cumartesi Maltepe ışıkhan'da buluşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılımcılar:

1) formulla
2) biricikkk
3) ravza
4) a-kılıc / belki
5) zor_bey_40 / belki
6) ahmedd29
7) ticaret27 / belki
8) sirine
12) secil+3
13) salim52
14)BARBİ_ŞEBNEM
15)SMART28
16)VEYSEL CELEBİ

şebnemcim yalnız kalmazsın burada gelen herkes cok samimi arkadaşlar yabancılık cekmezsin :) en azından ben varım :))
arkadaşlar ulaşım icinde sahil yolundan kartal maltpe penik tuzla otopüslerinden birine binin ve inceğiniz yerde şöföre söyleyin idaltepe köpürüsüne en yakın yerde inin hemen köprünün yanında ışıklar var orada bu yer ulaşım cok kolay

Arkadaşlar turkcell numaramı daha kunlanmıyorum sadece wadofone olan numaram acık 0543 545 61 61 birşeyler sormak isteyen cekinmeden araya bilir

arkadaşlar gelen istekler üzerine ve bazı nedenlerden dolayı buluşma 22 mayıs tarihinde yapılacakdır anlayışınız icin şimdiden tşk ederim

22 mayısda görüşmek üzere

inş inş inş bi aksilik çıkmazsa nasipse orda olmaya çalışacam bende:)

Çok güzel bir gün olacak!... soru sormayı bırakın, kendinize güzel bir gün ayırın.
Arkadaşlarla bir arada olmanın, samimi ve sıcak bir sohbetin değerine paha biçilemez:)))
GELEN HERKESİN ÇOK EĞLENECEĞİNE EMİNİM:))

bencede ayşecim sana katılıyorum kısa ve öz konuşdun yine :))

Reklamlarda konuşan tanıtımcı bayanlar gibi konuşmuşsun ayeş çok hoşuma gitti ;)harikasın yeşil fıstık

katıldığın için teşekkür ederim tugicim:)))

Sende harikasın şirinecim:)))))

Arkadaşlar medikalci olduğum için gelmem uygun olmaz ama istanbul sınırları içinde gelmek isteyen ama yolu gözünde büyüten varsa yazsın şirket araçları ile güzergah yapıp buluşma noktasına bırakır organizasyon bitiminde herkesi aldığımız yere bırakırız. İlgilenen olursa burdayım:)

tşk dodo güzel allah razı olsun şimdi elmek isteyipte gelemeyenler gelir belki cok tşk ederimm

şimdiden herkese iyi eğlenceler arkadaşlar...

Arkadaşlar istanbul etrafı içinde geçerli dediğim Anadolu yakası için Beykoz dan Dilovasına Avrupa yakası için çatalcadan Sarıyere fark etmez yeterki zamanında bildirin ama şirketin kim olduğunu neler sattığını sormayın bu konunun açılmasını istemiyorum. Sadece gitmek isteyipte yol sorunu olanlar yazsın gerisini hallederiz. saygılar

buyucu ne demek adım listede yok :) sen bizim kankamızsın adını yazmazmıyım deli :)))

dodo3437 alakana cok tşk ederim gercekden ulaşımda bazı arkadaşlarımız sorun yaşaya bilir bu arada benim şahsi fikrim madikal mazeme olarak ne pazarlıyorsanız tanıtımını yapa bilirsiniz insanları sıkmadan cünkü lazım oluyor bizlere

Severim bu tür etkinlikleri fakat Ağustos ayı son haftası:( orada olacağım nasip.:( illeride inşallah.

büyücü sen süprisler kraliçesisin :)
GELİYOSUN BANA SÜPRİSSSS İÇİN :D

Cumartesi çalışan arkadaşlar var örneğin ben, Pazar günü ne bir tanışma yemeği yapsanız hep bir arada olsak muhabbetin camını kırsak olmazmı?

Arkadaşlar organizasyon güzel görünüyor.Beni de ekler misiniz 'BELKİ'cilere.Önemli bir iş çıkmazsa katılacam inşallah.

Katılımcılar:

1) formulla
2) biricikkk
3) ravza
4) a-kılıc / belki
5) zor_bey_40 / belki
6) ahmedd29
7) ticaret27 / belki
8) sirine
12) secil+3
13) salim52
14) BARBİ_ŞEBNEM
15) SMART28
16) VEYSEL CELEBİ
17)BUYUCU
18)SAKİR29

Ya arkadaşlar belki haziranda yapsanız izmir den bizler de gelebilirdik ama böyle değil güzel bir piknik organizasyonunda mesela yine de tüm arkadaşlarıma iyi eğlenceler

ooo ozamanakarr 20yide gever şirinemm inşş:))

arkadaşlar hazirandada siz buluşma düzenleyin yada fikir beyan edelim cok zor değil düzenleme dostluğumuz hep güzel hatıralarla hatırlansın buluşmalar bunun icin

Güzel bir organizasyon düzenlemişsiniz katılmak istiyorum.Ankara'dan gelecek arkadaşlar varsa birlikte gidebiliriz.Önceden haberleşelim.

söz vermek için henüz çok erken, ama ben de gelmek isterim.. su perisi sen de nöbet değiş 20 olsun şurası :)

Tarihler aynı olunca,
İzmirde hava çok sıcak olduğunda,
Karnımda aç olduğundan,
Dün yediğim mangalların kokusu yeleğime sinmiş başım dönüyorken,
Eleman erken gelirse eve kaçarım diye beklerken geç geleceğini öğrendiğimden,
ve bilimum sebeblerde dolayı başlığı karıştırmış olup, gereğinin yapılmasını arz eder, 2 dakikada ne bu farkındalıktaki sürat olayınıza şaşırarak, su içmek için dolaba giderim.

Izmir demi ayağımıza gelecek :D

Siz daha çokkkkkkkk şaşırsınız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt