Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 22 Mayıs 2010 cumartesi Maltepe ışıkhan'da buluşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelecekler
1) formulla
2)biricikkk
3)ravza
4)a-kılıc belki
5)zor_bey_40 belki
6)ahmedd29
7)ticaret27 belki
8)sirine
9)mikail.s
10)

Bende geliyorum formula bnide yaz listeye 4 kişi geliyoruz:)

mıkom aslanım benım sana hemen 0.49 fazızle ıhtıyac kredısı cıkarıyorum:D1000 lıra yetermı ...:D

tmm secil topluca eklerim :)

tmm mikail kardel yanına belki yazmayı unutmuşum yazarım yanına belki diye

Katılımcılar:

1) formulla
2) biricikkk
3) ravza
4) a-kılıc / belki
5) zor_bey_40 / belki
6) ahmedd29
7) ticaret27 / belki
8) sirine
12) secil+3

formula kardeşim.. tabiki çok güzel bir mekan olduguna emınım.. çokda güsel mekan bildigim kadarıyla. mekanın kötü oldugunuda söylemedım.. fakat calişamayan engellı arakadaşlarımız var. örnegin kendısı tek başina gelemeyen engellı ailesınden.yanında bir de arkadaşını yada ailesınden birinı getirmek zorunda.. bir yemek 100 tly mal olucak. günümüzün sartlarında iyi para .neyse umarım katılım iyi oluacak insallah benıde listeye yazarsan sevinırım.. ALLAH nasip ederse bu güsel buluşmaya katılmak istiyorum. kolay gelsın......

:(:( formula bende belkiya düştümm:( tüh yaa tühhhh

tmm ravza kardeş zaten o güne daha var gelecem diyenler gelemeye bilir gelmiyecem diyenlerde gelebilir ne demişler kul hesap yaparmış ALLAH gülermiş
ama şu varki biz ve arkadaşlarımız orad aolacaklar isteyen gelebilir

Katılımcılar:

1) formulla
2) biricikkk
3) ravza
4) a-kılıc / belki
5) zor_bey_40 / belki
6) ahmedd29
7) ticaret27 / belki
8) sirine
12) secil+3
13)salim52

güncellemek lazım :D BURAYI....

tugi(FORMULA):D bişi Sorcam sana....
tüm arkadaşlar adına...
şimdi 40 liraya bi masraf var malum fiyatı fazla bulupta gelmek isteyen ama gelemeyen arkadaşlar var onlar menüde tabi olmasada
bi lahmacun bi ayran içse örneğin.....
olmuyormu illakide menümü almak gerek....
şurda ne kadar kaldı bu başlığa rağbet yok farkındaysan...
o yüzden soruma açıklık getirirsen arkadaşların katılım imkanı daha fazla olabilir gibime geldi...şaştım kaldım bu işe oda ayrı mesele....

ya aslında çok değil öylesi bir mekan için ücret ..şirine evlerden poğça börek götürüp bostancı sahilinde piknikmi yapsak:D:D

evet sırdaş :) daha eğlenceli olur aslında.. piknikten ziyade pendiğe doğru giderken deniz kenarında çay bahçeleride var.. fiyat sorun oluyorsa formulla arkadaşıma bu bir öneri, hem açık alanları çok fazla bu saatden sonra olurmu olmazmı bilemem :)

Arkadaşlar yer tutulmuş konuşulmuş maltepe sahilde zaten...
Yemekten sonra isteyen sahile iner

bekliyorum senin o güzel süprislerini:DALIŞTIRDIN BENİ ÇOK FENA :)

pikniğide sen düzenlersin şirinecim :)) menüde değişiklik yapamayız bizler orada olaağız akaaşlarla katılmak isteyen buyursun katılsın biz aramızda toplandığımızda hep neden cağırmıyorsunuz diyen arkadaşlar oluyordu.

yok ben düzenlemem bu niyettede değilim tugi....
o piknik fikri ZOR BEY'in fikri....dikkatli oku...!
arkadaşların katılımı az olunca öneri getirdim menü hakkında kadar bana göre hava hoş gelmeyi düşünüyorum ben yani allah mani vermezse;)

nagihancım ben sitemde bulunmak icin yazmadım pikniği sen düzenle diye sadece öneri bu ben zor beyi tanımam ama seni tanıyorum sen düzenlrsin zamanını belirlersen bu buluşma benim buluşmam değil gelmek isteyen herkesin buluşması maksat güzel bir gün gecirmek illahaki cok cok kalabalık ollalım diye caba göztermiyorum
SİRİNE sen sevdiğim bir arkadaşımsın unutma bunu yanlış anladın beni

arkadaşlar ben o tarıhte izmirde olmazsam toplantıya icabet edeceğim inşallah baştada söyledim mekanda güzel fiyatda güzel.. ben piknik fikrini bu buluşmanın olduğu yerin karşısı deniz kenarı piknik şeklinde de olabilir diye yazdım.. piknik olayı daha zor ve meşagatli.. böyle bir organizasyon şimdilik üstlenmek istemem:) kısmet olursa bu toplantıya katılmaya çalışacağım

anladım uyus tugi...görüşürüz :D

buraya ulaşım biraz zor deilmi malum her yerden gecit yok ortadan tren yolu geciyor buraya merkezden bi servis ayarlamak gerekli bence

Ben aranıza yeni katıldım sayılır 15 mayıstaki buluşmaya kısmetse gelmek isterim ama kimseyide pek tanımıyorum formulla hariç

sanırım daha çok birazda tanışma oplantısı olacak yeni katılan bizler için ...

Gelcen mi sen gül ???
Valla anlamam süprizzzzzzzzzzzzzzimi isterim ;)

Ooooooo harikaaaaa ;)

Bu arada yeni arkadaşlar merak etmesin hiç yanlız kalmazlar :);)
tanımamak sorun değil tanışılır :)

illaki tanışırız yani oraya geldikten sonra :) bostan korkuluğu gibi dikilen birini görürseniz o benim dir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt