Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 26 haziran 2010 Mersin buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[SIZE=3]""ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE""[/SIZE]

[SIZE=3]PROGRAMIN AKISINDAN BIRAZCIK BAHSEDYİM[/SIZE]

08:00---10:00 arası mersın Kongre sarayında kahvaltı ve buyuksehır beldye başkanına plaket taktımı

10:00---13:00 arası mersın sahıl ve tece halk plajı gezisi.

13:00---14:00 arası öglen yemeği

14:00---16.00 arası yayla yolu malum hava sıcak olacagından mersıne kus bakısı (gözne kalesi )

16:00---20:00 arası çavuşlu spor kompleksi aksam eylencesi canlı muzık sağlık ve sosyal hızmetler daıre baskanına plaket taktımı

--------20:00 program kapanış

YEREL VE ULUSAL BASINDA ARAMIZDA OLACAK ARKADAŞLAR

[SIZE=3]not[/SIZE] : Iaşe sayısını bız 100 kişi olarak vermiştik tahmini katılım olarak da bu sayı kadar ha artı olarsa ınanıyorum kı ıcımızde hallederız .

Engellilere uygun iki adet rampalı otobusumuz olacak altımızda.

Gelen dostlarımız sadece konaklama ve yol ucretlerını karsılayacaklar BILINDIGI GIBI ARAMIZDA 45O TL ENGELLI MAASI ALAN DOSTLARIZDA VAR.amacımda böyle olsun ıstedım ve oldu .

Inşallah gelen olacak dostlarımızı en ıyı bır sekılde agırlıyacagımıza ınanıyorum.

İNADINA YAŞAM İNADINA MÜCADELE

ali kardeşim emeğine sağlık diyorum.program akışı çok güzel proğramlanmış inanıyorum ki katılan herkez çok memnun olacak çünkü emek var çünkü karşılık beklemeden yapılan bir fedakarlık var.ben tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyor saygılar sunuyorum kardeş.sevgiyle kal...

Slm ali bey. Mersin kongre sarayı hangi mahallede. Ona göre direk oraya gelelim

Denize girilecek mi? şortlarımı ne olur ne olmaz yinede getirelim arabada bulunsun

evet büyük bulusmaya sadece 2 hafta kaldı...dün mersindeydim Ali DOĞAN abimle görüşmeleri yaptık ...mekanları gezdik hersey ayarlandı harika bir gün geçircez emin olabilirsnizz...yoruluyoruz ama harika bi yorgunluk...sizlerle beraber olmak bizleri cok mutlu edcek HAydi mersin yolcusu kalmasın :)

engelsız bır yasam ıcın el ele

1-alidoğan3346+10
11-denizkızı88
12-murat0180(tekerlekli sandalye)
13-ismail
14-koca çorumlu(konaklama)
15-naci karataş
16-hülya ekizoglu(tekerlekli sandalye)
17-serpil köse
18-leyla gökay
19-ÜTOPYA(konaklama)
20-atom karınca(konaklama)
21-sırdaş(tekerlekli sandalye+konaklama)
22-umudun(konaklama)
23-hayat ve ben(tekerlekli sandalye)
24-Chogo_PyenS
25-altuğuygun11(konaklama)
26-kezban+2(konaklama)
29-gizemserbez
30-MELEKDERYA(AKÜLÜ SANDALYE)
31-ÖZNUR(TEKERLEKLİ SANDALYE)
32-efsane gençlik
33-ilker
34-seden_nehir(akülü sandalye)
35-MURAT GUVEN
36-xeon
37-çiğtanesi
38-minerva+2(konaklama)tekerlekli sandalye)
41-derbeder(konaklama)
42-meral
43-tolga06+1(tekerlekli sandalye+konaklama)
47-emel akkuş(konaklama)
48-denizce ve akşahin(konaklama)
50-medine33
51-semasi(konaklama)
52-aytaç(konaklama)
53-bedriye(tekerlekli akülü sandelye)
54-serkan005(akülü sandalye)
55-köşeci+1
57-ferruh(konaklama)
58-caferulgen+1(konaklama)
60-prıncess(konaklama)
61-freegirl(konaklama)
62-sakird29(konaklama)
63-bager_ozlem
64-melek01_80(bacım)
65-cemre(konaklama+tekerlekli sandalye)
66-ruus42+3
70-denizcenin +1 i(konaklama)
71-magnum
72-hakan0101
73-mavisel_18+1
75-duygu_bahcesi(konaklama)
76-resul
77-ömer76
78-ibrahim_33+5
84-ertu
85-gülümse
86-babalık(konaklama)
87-mukaddes+1
89-düşlerinprensi(konaklama)
90-miremur abi ve eşi (tekerlekli sandalye)
93-

arkadaslar tekrar hatırlıyorum konaklayacak ve tekerlekli sandalyeli olanlar mutlak belirtsinler ...duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnn dısarda kaldım demeyin:D:):)

ve nerden katılcaklarını ne şekilde gelceklerini belirtsinlerrrrrrrrr

Denizkızım Esra,yaz güzelim yaz en sonunda eşimi ikna ettim. Mersin için yaz, miremur ve eşi tekerlekli sandelye diye olmazmı?herkese selamlar,

Çok çok üzülerek gelemiyeceğimi söylemek zorundayım arkadaşlar... :( Sizlerle birlikte olmayı çok isterdima ama malesef iş yoğunluğundan dolayı izin alamadım... :(

sevgili esra ne yazıkki gelemiyorum inşallah başka bir organızasyonda buluşmak üzere.öpüyorum bitanemm.

Gelemeyen dostlarımız adına üzüldük nasıp degılmıs herişte hayır vardır.unutmayınkı aramızda olacaksınız .gelemeyen dostların ısımlerını lısteden sılmıcem anı olarak klması adına .

ya olacak iş mi bu bu ütopya dünyaya dön hatta mersine :( yavv sırdaşta gelemioo??? noluo sizee?? ben bilmemmm kaçın gelin :)

miremur;

yazdım abicim bu ck güzel bi haber :)

Listeden isim silinmemesi ve anı olarak kalsın gerekçesi inan Ali Kardeş beni çok duygulandırdı...

Mersin buluşması için son 12 gün. Beklenen gün tüm heycanı ile sürüyor.

Dökülmek yok yola devammmm tüm hızıyla nerde hareket orda bereketttt.

aynenn sizi bekliyoruzz canlarrr :) son 12 günnnn heycan coşku artıyor gelende sağolsun gelmeyende...

"ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE"

galiba bende geliyorum ismail yüzünden geliyorum :)
tekerlekli sandalye otomobil ile geliyorum konaklama duruma göre değişir en fazla otoda yatarım :)

Bu güzel buluşmaya sadece akşam katılabileceğim. Buna rağmen şimdiden çok heyecanlıyım.

[SIZE=3]""ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE""[/SIZE]

[SIZE=3]PROGRAMIN AKISINDAN BIRAZCIK BAHSEDYİM[/SIZE]

08:00---10:00 arası mersın Kongre sarayında kahvaltı ve buyuksehır beldye başkanına plaket taktımı

10:00---13:00 arası mersın sahıl ve tece halk plajı gezisi.

13:00---14:00 arası öglen yemeği

14:00---16.00 arası yayla yolu malum hava sıcak olacagından mersıne kus bakısı (gözne kalesi )

16:00---20:00 arası çavuşlu spor kompleksi aksam eylencesi canlı muzık sağlık ve sosyal hızmetler daıre baskanına plaket taktımı

--------20:00 program kapanış

YEREL VE ULUSAL BASINDA ARAMIZDA OLACAK ARKADAŞLAR

[SIZE=3]not[/SIZE] : Iaşe sayısını bız 100 kişi olarak vermiştik tahmini katılım olarak da bu sayı kadar ha artı olarsa ınanıyorum kı ıcımızde hallederız .

Engellilere uygun iki adet rampalı otobusumuz olacak altımızda.

Gelen dostlarımız sadece konaklama ve yol ucretlerını karsılayacaklar BILINDIGI GIBI ARAMIZDA 45O TL ENGELLI MAASI ALAN DOSTLARIZDA VAR.amacımda böyle olsun ıstedım ve oldu .

Inşallah gelen olacak dostlarımızı en ıyı bır sekılde agırlıyacagımıza ınanıyorum.

İNADINA YAŞAM İNADINA MÜCADELE
SABAH KAHVALTISI:
kongresaray.jpg

MERSIN SAHIL GEZISI:

54570099.jpg

ATATÜRK PARKI
61917823.jpg

47404201.jpg

KONAKLAMA YERİ OTEL MİSTUR:
35469.jpg

dsc02813w.jpg

ÇAVUŞLU SPOR KOMPLEKSİ:
dscf6676.jpg

dscf6678.jpg

dscf6680p.jpg

dscf6684.jpg

dscf6685y.jpg

TECE VE SOLİ DENIZ:
dscf6673.jpg

GÖZNE YAYLASI :MALUM SICAK OLACAK HAVA DOSRLARIMIZI TOROSLARIN ETEKLERINE GÖTURELIM::))

dscf6687q.jpg

gzney.jpg

VAY BEN DUYMADIM, BEN İŞTMEDİM,BEN GÖRMEDİM DİYENİN VAY Kİ VAY HALINA BENDEN DEMESİ

SONRA KEŞKE KEŞKE DEMEMEK ADINA SAYGILARIMLA.

Harika,gerçekten bilinçli bir organizasyon....Ali Doğan, Denizkızı Esra ve ekibine teşekkürler...

evet herkesi bekliyoruzzz mersinimize çok güzel olcak canlar.....

Her şey çokk ama çok harika görünüyor. Benim içinde en önemlisi mersinde yeni dostlukların kurulması. Sanal dünyadan cıkıp gerçege geçiş yapmamızdır. Güzel dostlarımız güzel insanlar ali dogan, denizkızı88, ismail veee tosunum murat01-80 .. Sizlerin ellerine yüreklerine saglık canlarım. Bekleee beni mersin diyorummmm. O kadarrrr. Sevgiyle kalın.. Gellll 26 haziran gelll...

bende mersindenim bu buluşmaya ogün çok büyük bir sorun çıkmazsa inş. katılacağım..

Harika resimler.. Az kaldı gene olay yaratacak.. Bu buluşma. Hehe.. Umarım sorun çıkmaz gelebilirim..

Utopi yaf gelememene üzüldüm.. Maceramız yarım kalacak demek tühh.. Yaa..olmadı ama:(

o gün bende mersinde olmak isterim ama yiyenim dügünü ile ayını gün hem sileri hemde canımdan kıymeli arkadaşım ve bebişini görmüş oludum ama kısmet.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt