Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 26 haziran 2010 Mersin buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ankara ekibi sabah 7 de geldi mersine.gece onlarda uyumadı.yolda çok kötüymüş.gündüz perişanlardı yani.
ben kaydseriden gündüz geldigim için uyku sorunum yoktu.gayet formumdaydım yani:)

Özveriyle büyük çabayla hazırlanmış bir etkinlikti.Şehir ve insanlar çok güzeldi.
Düzenleyen ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Ali abi,murat bey,esra kardeşim,melek kardeşim ve barış hepinizi çok sevdim.

yavv ya bize ne demeli günlük 2 saat uyku yazık bize :D:)

ömer abicim bizde seni cok sevdik iyki tanıdık sizleri tekrar baska zaman baska bi ortamda gülümsemek dileğiyle :)

edip abi tşk ederiz.seninle yolculuk çok güvenliydi:)
uykusuzluk herkezde vardı ama herşeye değerdi

kimi dalga götürdü kim ıslandı ben o faslı görmedim çünkü sizden 1 saat önce gelmiştim otele.
kayseride ben seni suyla ıslatırım merak etme

Ali doğan kardeşim tüm ailene denizkızına,murat arkadaşıma bu güzel organizasyonda sizlere desdek veren emek harcayan dostlarıma katılan dostlarıma,bu güzellikleri ve içten dostlukları bizlere yaşattığınız için en içten duygularımla teşekkür ve tebrik ederim. Sizleri çok seviyorum saygılar...

ruus42 abim asıl sizler gelip bizim aramızda olup yüreğimize bi gülümseme kondurdugunuz için bizler cok tskederiz...bizlerde sizleri cok sevdik harika insanlarsınız hepiniz iyki geldiniz :)

buluşma sonrası yıllık iznimin devam etmesinden dolayı yorum yazmaya fırsat bulamamıştım. Mersin buluşması iki haftalık iznimin start aldığı yerdi. mersin/ adana grubu bu işi biliyor, kısacası emeği geçen herkese çok çok teşekkürler... :) dostluk, samimiyet olduğu sürece bir gün bir yerlerde gene bir araya geliriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt